Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Eforie Nord
1 noapte (28 Mar - 29 Mar)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Aqvatonic Balneo Spa, Eforie Nord - 4 stele

Str. Bd. T Vladimirescu 39-43 39-43, Eforie Nord 0724 300 003 Vezi pe Hartă Aqvatonic Balneo Spa Eforie Nord Vezi Street View

Aqvatonic Balneo Spa Hotel **** situat la 10 km sud de Constanța, între mare și lacul Techirghiol, face parte din Complexul Hotelier Steaua de Mare – Eforie Nord, primul resort de tip ALL INCLUSIVE din zona de sud a litoralului românesc.

Aqvatonic Balneo Spa Hotel **** - Steaua de Mare din cadrul Complexului Hotelier Steaua de Mare - Eforie Nord, inaugurat în iulie 2016,  beneficiază de toate facilitățile resortului printre care cele 2 restaurante, braserie, panorama bar-ul din Hotelul Delfinul, pool bar, fast food, locuri de joacă interioare și exterioare, săli de conferință și un impresionant centru de relaxare și tratament.
Hotelul are funcționale camerele de la primele 5 etaje, urmând să fie dat în folosință integral în anul 2019.

Aqvatonic Balneo Spa Hotel **** este un centru de relaxare și tratament, ce vă permite o sesiune de relaxare totală și o veritabilă evadare din rutina cotidiană, prin stimularea simțurilor și a întregului sistem imunitar, facilitate de zonele de relaxare și tratament inteligent concepute să asigure un răsfăț fizic și mental holist. Alegeți să oferiți minții și corpului dumneavoastră pauza de care au nevoie pentru o calitate ridicată a vieții.
1400 mp de SPA în care se regăsește singurul bazin Aqvatonic din Romania cu luciu de apa de 400 mp. De asemenea complexul dispune de salină, sală de fitness, saună, solar și jacuzzi.
Află mai multe

Oferte Speciale

Aqvatonic Balneo Spa cu Demipensiune - sejur 7 nopți începând cu 2 Ian 2023
de la 2,352 RON
Early Booking 25%: Minivacanta la SPA cu All Inclusive - sejur 2 nopți începând cu 2 Ian 2023
de la 494 RON
Aqvatonic Balneo Spa cu Pensiune completa - sejur 7 nopți începând cu 2 Ian 2023
de la 2,765 RON

Facilități oferite de Aqvatonic Balneo Spa

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Jacuzzi
  • Piscină exterioară
  • Piscină interioară
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Salină artificială
  • Solar
  • Studio de fitness

Restaurant Aqvatonic Balneo Spa

Cu o capacitate de 300 de locuri la interior și cu o mică terasă exterioară, Restaurantul MEDUZA a fost renovat în iarna anului 2017 într-un stil minimalist contemporan cu accente mediteraneene. Începând cu sezonul 2018, acest restaurant va deservi toate mesele în sistem de demipensiune sau pensiune completă din Hotelul AQVATONIC - Steaua de Mare.
Noul Restaurant Meduza vă va surprinde cu rețete internaționale inspirate din cele mai interesante arome: influențele mediteraneene, italiene, asiatice și grecești vă vor îmbogăți apetitul, iar pentru o experiență culinară completă, puteți savura gustul tradițional al bucătăriei românești din noul meniu.
Noul Restaurant Meduza nu este doar o destinație open buffet de luat masa, ci și o locație ideală pentru petreceri private. De la nunți, botezuri, petreceri sau recepții, restaurantul Meduza va fi amenajat și personalizat în funcție de evenimentul privat ales de dumnevoastră.

SPA Aqvatonic Balneo Spa

Zâmbete și servicii de calitate, camere călduroase și confortabile, un nou și modern Balneo SPA, terapeuți de excepție cu peste 7 ani de experiență în tratamente MED (terapii laser, magneto, electro, tens, galvanice, infraroșii, cu nămol de Techirghiol, masaje terapeutice, drenaj limfatic, reflexoterapie, duș Vichy, aqvaGYM, kineto, hidromasaj sau duș subacval) și un bazin AQVATONIC unicat în Europa de Est vei regasi in toate pachetele AQVATONIC Hotel – Steaua de Mare lansate pentru 2016/2017.

Singurul bazin cu labirint Aqvatonic din Europa de Est ce încorporează 16 zone specifice de masaj acval și subacval cu temperaturi cuprinse între 28 și 34 de grade.

BAZINUL AQVATONIC
Vei regăsi aici masaje subacvale pentru toate zonele corporale, alveole dinamice adaptate pentru diferite înălțimi, cascade de apă și masaj cervical, gheizere, culoare de înot, paturi de masaj, spirale de jeturi și culoare de mers contra curent, dar și o salină cu sare de Himalaya și salinizare THERASOL, o generoasă saună finlandeză, alta cu infraroșii și o spațioasă baie de aburi.

ZONA DE RELAXARE
Peste 60 de paturi de relaxare cu vederi de ansamblu ale bazinului unicat în Europa de Est ce servește pentru tratament și relaxare deopotrivă. Daca ai ieșit însă din zona umedă poți păși și în zona din Bistro special amenajată pentru jocurile de societate.

ZONA MED
Nu în ultimul rând venim în întâmpinarea persoanelor ce se recuperează sau se tratează de diferite afecțiuni cu o zonă medicală ce cuprinde cabinete special amenajate pentru tratamente cu nămol, magnetoterapie, electroterapie, laserterapie, băi galvanice și aerosoli.

WELLNESS 365 DE ZILE PE AN
Situată în imediata vecinătate a bazinului AQVATONIC, zona de wellness îți pune la dispoziție o salină cu sare de Himalaya și salinizare THERASOL, o generoasă saună finlandeză, alta cu infraroșii, dușuri scoțiene și o spațioasă baie de aburi.

ZONA SPORT SI KINETO
Pășește în zona de sport unde ai la dispoziție aparate de fitness gândite pentru întreținere și recuperare, biciclete eliptice, orizontale și verticale, benzi de alergat, prese și aparate multifuncționale de tip BioForce, zonă de aerobic sș kineto.

ZONA SPA
Relaxarea totală vine după intrarea în zona SPA unde ai la dispoziție cabinete de masaje cu nămol de Techirgiol, tratamente cosmetice, masaje subacvale și aromaterapii, tratamente galvanice sau hidro-colono-terapii, masaje specifice și toată gama de tratamente corporale.

Eforie Nord

Eforie Nord, Romania Romania

29 hoteluri

Eforie Nord este a doua stațiune ca mărime de pe litoralul românesc. Este recomandată atât pentru relaxare și petrecerea vacanței la plajă, cât și pentru tratament, având unele dintre cele mai moderne centre de fizioterapie din țară.

Inapoi sus Alege o camera

107destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

641vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

579hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!