Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Oferte Baile Olanesti
1 noapte (1 Dec - 2 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Early Booking 2022 Discount 10% Oferta Speciala de Tratament cu Pensiune Completa Hotel President, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Forestierilor 5, Baile Olanesti Vezi pe Hartă Early Booking 2022  Discount 10%  Oferta Speciala de Tratament cu Pensiune Completa Hotel President Baile Olanesti Vezi Street View

Vezi toate Ofertele Speciale

Early Booking 2022 Discount 10% Oferta Speciala de Tratament cu Pensiune Completa Hotel President Baile Olanesti

* Oferta de Early Booking promovată exclusiv de Balneomedica.ro: Se oferă un Discount de 10% din partea agenției din tariful afișat, dacă se achita INTEGRAL! În cazul achitării cu avans (minim 30%) și diferența cu 30 de zile înainte de plecare se păstreaza tarifele afișate.
Servicii incluse:
  1. cazare minim 5 nopți
  2. TVA
  3. pensiune completă (meniu fix)
  4. tratament: 2 proceduri/pers/zi (electroterapie și/sau hidroterapie) și cură cu ape minerale.
  5. acces gratuit la centru SPA (piscină, saună, Jacuzzi și sală de fitness) începând cu 1 Aprilie 2021 (conform reglementărilor impuse de autorități)
* Intrarea este obligatoriu Duminica sau Luni, până la ora 14.00.
* Pentru a beneficia de tratament turiștii trebuie să prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate activat. 
* Procedurile se fac de luni până vineri, mai puțin în zilele de sărbători legale și cura cu ape minerale se face în orice zi a săptămânii.

1. Alege perioada

Valabilitate Tip masă Sejur Tarif/Persoană Alege
1 Apr 2022 - 15 Dec 2022 Pensiune Completă 5 nopți

de la 758 RON

2. Alege camera

Politicile de la Hotel President

Mențiuni tarife

Check-in/Check-out

Anulare

Politici copii

Animale de companie

Informații suplimentare

* Oferta de Early Booking promovată exclusiv de Balneomedica.ro: Se oferă un Discount de 10% din partea agenției din tariful afișat, dacă se achita INTEGRAL! În cazul achitării cu avans (minim 30%) și diferența cu 30 de zile înainte de plecare se păstreaza tarifele afișate.

1. Tarifele (exceptând perioadele de Sărbători) sunt exprimate în RON, pe persoană, pe sejur de minim 5 nopţi și includ TVA, pensiune completă (meniu fix) și tratament.
2. Taxa de staţiune se achită la recepţie. 
3. Tariful de noapte suplimentară include pensiune completă (meniu fix) şi tratament.
4. Pentru sejururi mai lungi de 6 nopţi, în intervalul perioadei afişate, tariful de noapte suplimentară se înmulţeşte cu numărul de nopţi dorite.
5. Procedurile se fac de luni până vineri, mai puțin în zilele de sărbători legale și cura cu ape minerale se face în orice zi a săptămânii.
6. Pensiunea completă sub formă de meniu fix include mic dejun, prânz și cină servite între 07.30-08.30, 12.30-13.30 și 18.30- 19.30.
Check-in: Ora 14:00
Check-out: Ora 12:00
Nu sunt prezentate politici speciale.
Nu sunt prezentate politici speciale.
1. Nu este permis accesul cu animale de companie. 
1. Serviciile suplimentare, precum și contravaloarea eventualelor pagube înregistrate în inventarul camerelor, vor fi achitate de către turist direct la recepția hotelului.
2. Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor prestate se vor formula în scris de către turist și se vor depune la recepția hotelului înainte de terminarea sejurului. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

729vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!