Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Oferte Calimanesti-Caciulata
1 noapte (20 Sep - 21 Sep)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Early Booking 2022 Discount 15% Tratament Balneo Spa cu Pensiune Completa Hotel Orizont Cozia, Calimanesti Caciulata - 3 stele

Str. Calea Lui Traian 495, Calimanesti-Caciulata Vezi pe Hartă Early Booking 2022  Discount 15%  Tratament Balneo Spa cu Pensiune Completa Hotel Orizont Cozia Calimanesti Caciulata Vezi Street View

Vezi toate Ofertele Speciale

Early Booking 2022 Discount 15% Tratament Balneo Spa cu Pensiune Completa Hotel Orizont Cozia Calimanesti Caciulata

* Oferta de Early Booking promovată exclusiv de Balneomedica.ro: Se oferă un Discount de 15% din partea agenției din tariful afișat, dacă se achita INTEGRAL! În cazul achitării cu avans (minim 30%) și diferența cu 30 de zile înainte de plecare se păstreaza tarifele afișate.
Servicii incluse:
  1. cazare 5 sau 12 nopți
  2. TVA
  3. pensiune completă (mic dejun, prânz + cină sub formă de bufet suedez + băuturi non alcoolice doar la masă: apă carbogazificată/plată, sucuri, ceai, cafea expresso, cafea decofeinizată, cappuccino).
  4. tratament: consultaţie medicală, 4 proceduri/persoană/zi (de luni până vineri)
  5. acces la centrul Spa, pe bază de programare (piscină cu apă dulce și apă sărată, jacuzzi, saună și salină)
* Intrarea se face Duminica.
* Pachetele de tratament sunt valabile doar pentru persoanele care prezintă cardul de sănătate și biletul de trimitere de la medicul de familie (emis în mai puțin de 60 zile calendaristice cu mențiunea: pentru recuperare, reabilitare medicală către stațiunea Călimănești-Căciulata) - decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate - în limita fondurilor disponibile. Biletul de trimitere de la medicul de familie valabil reprezintă biletul de trimitere emis în mai puțin de 60 de zile calendaristice (titularul acestuia să nu fi avut în ultimele 6 luni servicii de recuperare și reabilitare medicală decontate de CAS). În cazul în care aceste condiții nu sunt îndeplinite, nu puteți beneficia de această ofertă.
* Procedurile au loc de luni până vineri conform recomandărilor medicale: electroterapie (curenți interferențiali, curenți diadinamici, curenți tens, curenți trabert), magnetoterapie, unde scurte, ultrasunete, kinetoterapie individuală, aplicații parafina, aerosoli cu apă sulfuroasă, băi galvanice (patru celulare), laser – terapie, băi termale, masaj medical, hidrokinetoterapie..
* Acces la CENTRU WELNESS & SPA între orele 08.30-20.00, pe bază de programare (6 serii pe zi, a câte o oră și jumătate).

1. Alege perioada

Valabilitate Tip masă Sejur Tarif/Persoană Alege
27 Iun 2022 - 10 Sep 2022 Pensiune Completă 5 nopți

de la 1,281 RON

27 Iun 2022 - 10 Sep 2022 Pensiune Completă 12 nopți

de la 3,148 RON

2. Alege camera

Politicile de la Hotel Orizont Cozia

Mențiuni tarife

Check-in/Check-out

Anulare

Politici copii

Animale de companie

Informații suplimentare

* Oferta de Early Booking promovată exclusiv de Balneomedica.ro: Se oferă un Discount de 15% din partea agenției din tariful afișat, dacă se achita INTEGRAL! În cazul achitării cu avans (minim 30%) și diferența cu 30 de zile înainte de plecare se păstreaza tarifele afișate.

1. Tarifele sunt exprimate în RON, pe persoană, pe sejur de 5 sau 12 nopţi și includ TVA, pensiune completă, tratament: 4 proceduri/persoană/zi, acces la CENTRU WELNESS & SPA între orele 08.30-20.00, pe bază de programare (6 serii pe zi, a câte o oră și jumătate).
2. În apartamente se pot caza maxim 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii de maxim 14 ani.
Check-in: Ora 14.00
Check-out: Ora 12.00
1. Se va achita un avans de minim 50% din contravaloarea pachetului în momentul rezervării, avans nerambursabil.
1. Copiii cu vârsta până la 5.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare și masă dacă au fost anunțați odată cu rezervarea (fără meniu)
2. Pentru al doilea copil cu vârsta cuprinsă între 4-13.99 ani se va achita 670 lei/sejur 5 nopți și 1650 lei/pachet 12 nopți, reprezentând suplimentul de cazare, masă și accesul la SPA, cazat în cameră dublă cu pat suplimentar sau în apartament.
3. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6-13.99 ani cazați în camera dublă achită:
a) 470 lei/sejur 5 nopți și 1170 lei/pachet 12 nopți reprezentând suplimentul de cazare, masă și acces SPA, fără pat suplimentar. Pachetul se poate prelungi, în limita locurilor disponibile, suplimentul fiind de 100 lei/copil/zi.
b) 670 lei/sejur 5 nopți și 1650 lei/pachet 12 nopți reprezentând suplimentul de cazare, masă și acces SPA, cu pat suplimentar sau în apartament. Pachetul se poate prelungi, în limita locurilor disponibile, suplimentul fiind de 140 lei/copil/zi.
4. Tarifele reprezintă supliment de cazare și includ masă și acces la SPA.
5. Copiii peste 14 ani sunt considerați adulți.
6. Este obligatorie prezentarea la check in a documentelor ce atestă vârsta copiilor (în copie sau original).
1. Nu este permis accesul cu animale de companie.
1. Serviciile suplimentare, precum și contravaloarea eventualelor pagube înregistrate în inventarul camerelor, vor fi achitate de către turist direct la recepția hotelului.
2. Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor prestate se vor formula în scris de către turist și se vor depune la recepția hotelului înainte de terminarea sejurului. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

762vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!