Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Calimanesti-Caciulata
1 noapte (26 Iun - 27 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Casa Romaneasca, Calimanesti Caciulata - 3 stele

Str. Calea Lui Traian 597, Calimanesti-Caciulata 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Casa Romaneasca Calimanesti Caciulata Vezi Street View

Hotel Casa Românească 3* este situat pe Valea Oltului, în stațiunea Călimănești - Căciulata, în imediata apropiere a Mânăstirii Cozia, la 100 metri și la doar 18 kilometri de orasul reședință de județ Râmnicu Vâlcea.

Hotel Casa Românească dispune de 2 corpuri de clădire ce însumează un număr de 90 de locuri de cazare împărţite în 33 de camere duble twin, 7 camere duble matrimoniale şi 5 apartamente.
Camerele duble sunt dotate cu balcon, pat matrimonial sau 2 paturi twin, aer condiţionat, TV, cablu TV, telefon, mini-bar, baie şi cabină de duş.
Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea, având aceleaşi dotări ca şi camerele duble.

Hotelul Casa Românească pune la dispoziţia turiştilor un restaurant cramă, două terase acoperite, o sală de conferinţe, saună, piscină interioară şi exterioară, grătar şi parcare.
Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Casa Romaneasca

  • Biliard
  • Cramă
  • Grătar/barbeque
  • Parcare
  • Piscină Exterioară
  • Piscină Interioară
  • Restaurant
  • Sală de Conferințe
  • Tenis de masă
  • Terasă

Restaurant Hotel Casa Romaneasca

Restaurantul Cramă dispune de 160 de locuri în interior, 60 de locuri pe terasa acoperită la parter și 80 de locuri pe terasa acoperită la etaj. Interiorul este îmbracat în stejar masiv sculptat. Bucătaria păstrează același stil rustic, oferind preparate tradiționale, produse din gospodăria proprie și băuturi din pivnițele casei.

Sala Conferinte

Sala de conferințe are o capacitate de 70 de locuri și este dotată cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, internet wireless și aer condiționat. Aceasta se pretează pentru organizarea de întâlniri, training-uri, team-building-uri, seminarii, workshop-uri etc.
Calimanesti-Caciulata

Calimanesti-Caciulata, Romania Romania

14 hoteluri

Stațiunea Călimănești-Căciulata este considerată perla stațiunilor din Vâlcea, fiind renumită pentru izvoarele termale, aerul ușor ionizat negativ, precum și pentru numeroasele atracții turistice. Din întreaga suprafață a stațiunii, aproape jumătate este acoperită de păduri de foioase și rășinoase.

Inapoi sus Alege o camera

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

616vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

309hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!