Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Geoagiu Bai
1 noapte (27 Feb - 28 Feb)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Germisara, Geoagiu Bai - 4 stele

Str. Principala 1B, Geoagiu Bai Vezi pe Hartă Hotel Germisara Geoagiu Bai Vezi Street View

Hotel Germisara 4* este situat aproape de centrul staţiunii Geoagiu Băi, la aproximativ 500 metri de Băile Daco-Romane.

Hotelul Germisara are o capacitate de 144 de camere confortabile cu o suprafaţă medie de 23 metri pătraţi, care oferă o vedere panoramică asupra staţiunii. Acestea sunt împărțite în: 44 de camere cu pat matrimonial, 93 de camere cu 2 paturi twin, 6 apartamente şi 1 apartament pentru persoane cu dizabilităţi. 

Toate camerele sunt dotate cu TV, cablu TV,  telefon, acces internet wireless, minibar și cabină de duș. Apartamentele sunt dotate cu cabină de duş cu hidromasaj, iar apartamentul pentru persoanele cu dizabilităţi este dotat cu cadă. 
Află mai multe

Oferte Speciale

Relaxare 5 Nopti cu Pensiune Completa - sejur 5 nopți începând cu 2 Ian 2020
de la 221 EUR
Relaxare 5 Nopti cu Demipensiune - sejur 5 nopți începând cu 2 Ian 2020
de la 200 EUR
Tratament cu Pensiune Completa - sejur 5 nopți începând cu 5 Ian 2020
de la 238 EUR

Facilități oferite de Hotel Germisara

 • Bar
 • Centru SPA
 • Parcare
 • Piscină Interioară
 • Restaurant
 • Room Service
 • Sală de Conferințe
 • Seif
 • Spălătorie
 • Terasă
 • Transfer aeroport

Restaurant Hotel Germisara

Restaurantul hotelului Germisara, cu o capacitate de 200 de persoane, are un decor elegant şi o atmosferă perfectă pentru a servi masa.
Rafinamentul gastronomic şi talentul maeştrilor în arta culinară se reflectă în calitatea şi aspectul preparatelor tradiţional româneşti, dar şi internaţionale.
Restaurantul poate fi utilizat şi pentru evenimente (nunţi, petreceri, cocktail-uri).

Sala Conferinte

n incinta hotelului există 4 săli de conferinţă: sala Belvedere (capacitate maximă 200 de locuri), sala Decebal (capacitate maximă 100 de locuri), sala Traian (capacitate maximă 50 de locuri), sala Burebista (capacitate maximă 25 de locuri), fiecare dintre ele fiind dotată cu videoproiector, retroproiector, ecran de proiecţie, flipchart, sistem propriu de sonorizare şi aer condiţionat.
Sala de conferinţe Belvedere are capacitatea cea mai mare şi asigură cele mai înalte standarde şi facilităţi pentru meeting-uri, videoconferinţe, prezentări, conferinţe de presă. Dotările sălii includ: 2 console interactive Smart Sympodium cu touch screen ce oferă posibilitatea ca două persoane sa intervină simultan in prezentare, înregistrare audio-video, proiecţie de pe DVD, Internet, emisiuni preluate de pe reţeaua CATV sau satelit, 6 microfoane wireless, sistem "Ready" pentru traducere simultană, sistem "Ready" pentru videoconferinţe, sistem întunecare controlat cu telecomanda, pe fiecare latură, independent sau simultan.

SPA Hotel Germisara

Baza de tratament a hotelului Germisara are în componenţă centrul de Wellness (solar, masaj de relaxare, aromaterapie, piscină de agremet cu hidromasaj, saună şi Oxzgen-bar), cât şi Centrul SPA ce oferă facilităţi diverse: împachetări cu parafină, piscine cu apă minerală termală, înot terapeutic, masaj medical, reflex, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalaţii - individuale şi de grup, electroterapie, terapie de înaltă frecvenţă, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete.

Personalul calificat din cadrul centrelor de Wellness şi SPA este atent selecţionat, iar aparatura utilizată este de ultimă generaţie.

Centrul SPA al hotelului dispune de o piscină de tratament cu ape termale dotată cu 20 de jeturi cu presiune mărită pentru hidromasaj lombar şi un jet pentru hidromasaj cervical. Aceasta poate fi utilizată numai de persoanele care au prescrisă de medicul specialist hidrokinetoterapia de grup în piscină cu apă termală.
Geoagiu Bai

Geoagiu Bai, Romania Romania

5 hoteluri

Geoagiu Băi este o staţiune balneo-climaterică din județul Hunedoara, Transilvania, România. Este situată la 18 km nord de Orăștie și 46 km nord-est de Deva. Geoagiu Băi găzduieşte una din cele mai vechi exploatari termale din România, din perioada colonizării romane, când staţiunea se numea Thermae Germisara. Printre principalele obiective turistice se numără: apele mezotermale, castrul roman Germisara, băile termale romane şi ştrandul cu ape termale. Curele la Geoagiu Băi sunt indicate pentru reumatism, nevralgii, afecțiuni ginecologice, boli de nuriție și metabolice, afecțiuni dermatologice, hepatită şi colicistită cronică.

Inapoi sus Alege o camera

65destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

475vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

259hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

45 000rezervări efectuate

Peste 45.000 de vacanțe reușite!