Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (27 Sep - 28 Sep)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel International, Baile Herculane - 3 stele

Str. Aleea Florilor 1A, Baile Herculane Vezi pe Hartă Hotel International Baile Herculane Vezi Street View

Vezi aici Super Ofertele EARLY BOOKING 2022, cu DISCOUNT de 15%, disponibile exclusiv pe BalneoMedica.ro.

Amplasat în centrul nou al stațiunii Băile Herculane, pe Aleea Florilor nr.1A, Hotelul International 3* oferă 38 de locuri de cazare în cele 12 camere duble și 7 apartamente, care oferă o vedere panoramică asupra staţiunii Baile Herculane.


Camerele Hotelului Internațional sunt dotate cu balcon, încălzire centrală, telefon, TV, radio cu ceas deşteptător, internet, mini-bar, baie, cabină de duș, uscător de păr, halat de baie și papuci.

Hotelul Internațional dispune de restaurant, bar, terasă, piscină (bazin termal/agrement acoperit), bază de tratament, centru Spa (saună, jacuzzi, masaj, fitness), sală de conferințe, parcare.
Află mai multe

Oferte Speciale

Tratament 5 nopti - sejur 5 nopți începând cu 1 Sep 2021
de la 1,036 RON
Tratament 7 Nopti + 1 GRATIS - sejur 8 nopți începând cu 1 Sep 2021
de la 1,383 RON
Odihna si Relaxare - sejur 6 nopți începând cu 1 Sep 2021
de la 890 RON
Perioade Tarifare
01-09-2021   -   22-12-2021
19-02-2022   -   30-06-2022
01-07-2022   -   31-08-2022
01-09-2022   -   22-12-2022

Facilități oferite de Hotel International

  • Bar
  • Bază de Agrement
  • Bază de Tratament
  • Centru SPA
  • Parcare
  • Piscină Interioară
  • Restaurant
  • Sală de Conferințe
  • Sală Fitness
  • Terasă

Restaurant Hotel International

Restaurantul Hotelului Internațional are o capacitate de 40 de locuri și oferă o gamă diversă de preparate tradiţionale românești. În cadrul restaurantului se găseşte şi un bar de zi, iar terasa este amenajată în aer liber.

Sala Conferinte

Sala de conferinţe a Hotelului Internațional are o capacitate de 40 de locuri și are în dotare videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart, acces la internet.

SPA Hotel International

În Baza de tratament a hotelului se pot trata următoarele afecţiuni: reumatismale inflamatorii (poliatrită, spondilită reumatoidă stadiul I, II si III în afara puseului, spondilită anchilozantă în toate stadiile, artritele reactive), reumatismale degenerative (artrozele cu diferite localizări, coxartroze, gonartroze, spondiloze, artroze ale mâinii şi piciorului), postraumatice (fracturi, luxaţii, entorse sold, genunchi protezat, redori postraumatice), afecţiuni ale nervilor periferici şi rădăcinilor nervoase (hernii de disc, discopatii, nevralgii, paralizii), afecţiuni ale aparatului respirator (sinuzite cronice, rinite cronice, faringite, traheo-bronsite cronice), afecţiuni ale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor (tendinite, sinovite, fibromialgii), afecţiuni dermatologice (psoriazis, dermatite seboreice), diabet zaharat tip II compensat, afecţiuni datorate poziţiilor vicioase la adolescenţi şi copii, tulburări de statică.
Se poate efectua un set complet de analize prin biorezonanţă electromagnetică şi diverse proceduri de electroterapie, ultrasunete, magnetodiaflux, laser terapeutic, aerosoli, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, se efectuează sub atenta supraveghere a unui personal specializat.
Apa geotermală din bazinul interior este de tip termosulfuroasă, sulfhidrică, cloro-bicarbonato-sodico-calcic, hipotonă, cu mineralizaţie totală de 7-8g/l şi conţinut ridicat de hidrogen sulfurat, fiind recomandată în tratarea afectiunilor neurologice cornice periferice, sechele musculo şi articulare posttraumatice, reumatism abarticular, reumatism cronic degerativ.

Centrul SPA oferă diverse facilităţi: împachetări cu struguri, ceai verde, ciocolată, ghimbir, masaj relaxant, masaj de reflexoterapie, masaj Shiatsu, bazin de agrement, detoxifieri, jacuzzi şi duş subacval.
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

15 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

735vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!