Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Minerva Resort & Spa, Baile Herculane - 4 stele

Str. Complexelor 7, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Minerva Resort & Spa Baile Herculane Vezi Street View

Hotel Minerva Resort&Spa 4* este situat la o distanță de 2.5 km de centrul stațiunii Băile Herculane, pe strada Complexelor.
Accesul se face pe un drum asfaltat în imediata apropiere a Complexelor Hoteliere Dacia, Diana și Afrodita.

Hotel Minerva Resort&Spa 4* are o capacitate totală de cazare de 185 de camere spaţioase, împărţite în: 164 camere duble dintre 114 camere matrimoniale şi 50 camere twin, 8 camere suite Family şi 13 apartamente.
Toate camerele dispun de TV LCD, cablu TV, internet wireless, minibar, telefon şi baie proprie cu cabină de duş şi uscător de păr.
Camerele Duble Family dispun de canapea extensibilă.
Apartamentele dispun de living şi un dormitor matrimonial, având aceleaşi dotări cu camerele duble.
Află mai multe
Perioade Tarifare
14-01-2024   -   31-07-2024
01-08-2024   -   15-09-2024
16-09-2024   -   22-12-2024

Facilități oferite de Hotel Minerva Resort & Spa

  • Aer condiționat
  • Baie turcească
  • Bază de tratament
  • Cameră familie
  • Cameră pentru bagaje
  • Camere nefumători
  • Centru Spa
  • Facilități persoane cu dizabilități
  • Lift
  • Parcare
  • Piscină
  • Piscină interioară
  • Piscină pentru copii
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Saună
  • Studio de fitness
  • Terasă

Restaurant Hotel Minerva Resort & Spa

Hotel Minerva  Resort & Spa 4* pune la dispoziția turiștilor două restaurante, Restaurantul „Sarmis” și Restaurantul „Dacia”. Restaurantul „Sarmis” dispune de o capacitate de 200 de locuri. Ambele restaurante au deschidere către o terasă în aer liber, unde în sezonul de vară puteți servi de la aperitive și până la deserturi, toate acompaniate de vinuri și băuturi alese cu grijă.

Sala Conferinte

Sălile de conferinţe din cadrul Hotelului Minerva  Resort & Spa 4* au o capacitate de 80 si respectiv 200 locuri şi sunt dotate cu ecran proiecţie, 2 LCD Samsung, LED videoproiector digital, sonorizare ambientală tavan, 2 microfoane mobile, 2 microfoane tip lavalieră BOSCH, lumini dimmabile, prezidiu, auditoriu, iluminare perimetrală, scafe tavan cu lumini LED, echipament videoconferință, conectare prezentare video prin conectori, internet cablu & WiFi, flipchart și consumabile.

SPA Hotel Minerva Resort & Spa

Centrul Med-Spa oferă următoarele facilitati: piscină acoperită - bazin înot semiolimpic, jacuzzi, băi Kneipp, SPA - 5 saune (uscată, umedă - Hammam, infraroșu, saună salină, biosaună) hidroterapie, bază tratament, sală fitness, bazin copii.
În cadrul hotelului se pot efectua următoarele proceduri:  electroterapie, ultrasunete, băi de sulf, magnetoterapie, ozonoterapia, aerosoli, împachetări în parafină, kineto, unde scurte, băi de plante, laser, băi galvanice, reflexoterapie, băi cu CO₂ și bule.
Alte proceduri: masaj de relaxare, proceduri beauty, masaj cu pietre vulcanice, reflexoterapie, băi aromate cu plante.
În centrul wellness al resortului turiștii se pot relaxa cu tratamente tradiționale cu sulf, sodiu, clor, magneziu, calciu sau oligoelemente.

ELECTROTERAPIA - Prin curenți diadinamici, curenți interferențiali, Tens, curenți Trabert, curenți galvanici. Efectele electroterapiei: diminuarea durerii; stimularea circulației şi intensificarea troficității; stimularea nervilor; stimularea musculară pentru dezvoltare/menținere musculară; relaxare musculară.  
MAGNETOTERAPIA - ajută la echilibrarea funcțiilor întregului organism prin folosirea unor magneți de diferite mărimi și tipuri. Efectele magnetoterapiei: îndepărtarea durerilor de cap, menstruale, articulare; eliminarea insomniilor, stresului, oboselii; estomparea cicatricelor și a altor semne inestetice; ameliorarea circulației sangvine, funcției digestive, renale; vindecarea optimă a fracturilor, ulceratiilor; tratarea entorselor, contuziilor și a altor traume. 
UNDE SCURTE - terapie de înaltă frecvență prin care se determină încălzirea țesuturilor prin folosirea de câmpuri electrice și magnetice. Undele scurte sunt aplicate folosind metoda în câmp condensator sau metoda în câmp inductor. Efectele undelor scurte: ajută la tratamentul inflamațiilor cronice, calmează durerea, reduce spasmele. 
ULTRASUNET - efectuează un fel de micromasaj al celulelor şi ţesuturilor, care este însoţit de apariţia de căldură şi asigură un efect anestezic, prin îbunătăţirea circulaţiei sanguine și a ţesuturilor. 
OZONOTERAPIA - o tehnica medicală de tratament, efectuată de medicii antrenați în acest domeniu, pentru sportivi, unde tratamentul cu ozon asigură o mai bună oxigenare a țesuturilor, inclusiv a mușchilor, ceea ce duce la o creștere a rezistenței la efort, cu performanțe sportive mai bune, iar pentru vârstnici sau persoane adulte, nu neapărat bolnave, terapia cu ozon duce la o mai bună oxigenare a țesuturilor, o stimulare a imunitătii organismului și o creștere a rezistenței la infecții. 
PARAFINA - este folosită atât pentru înfrumuseţare, cât şi în cadrul unor tratamente precum cele pentru reducerea durerilor reumatice şi ca terapie în artrită, osteoartrită, poliartrită reumatoidă şi spondilită anchilozantă. 
BAIE DE PLANTE - alină durerile şi îmbunătăţesc mobilitatea articulaţiilor. Remediile din plante nu prezintă efectele adverse întâlnite la medicamentele clasice. 
BAIE GALVANICĂ - îmbină acţiunea apei calde cu cea a curentului galvanic, folosindu-se patru celule (cuve pentru membrele inferioare şi superioare). Producând hiperemie locală, activând metabolismul și stimulând troficitatea țesuturilor, terapia are efecte antiinflamatorii, antialgice, vasculotrofice și de activare a circulației periferice. 
BAIE CU CO2 ȘI BULE - baia cu dioxid de carbon este o metodă utillizată în profilaxia și tratamentul afecțiunilor cardiovasculare. 
TERAPIA CU AEROSOLI - modalitate revoluționară de tratare a multor condiții, inclusiv boli obstructive ale căilor respiratorii. Această formă de tratament implică introducerea medicamentelor în căile respiratorii inferioare prin intermediul aerosolilor, pentru a se obține un efect topic sau sistemic. 
KINETOTERAPIA - face parte din medicina fizică și studiază mecanismele neuromusculare și articulare care îi asigură omului activitățile motrice normale. Principalele obiective ale tratamentului kinetoterapeutic sunt următoarele: relaxarea; corectarea posturii și aliniamentului corporal; creșterea mobilității articulare; creșterea forței musculare; creșterea rezistenței musculare; creșterea coordonării, controlului și echilibrului; corectarea deficitului respirator. 
REFLEXOTERAPIA - este un instrument neinvaziv de tratament, aplicație a reflexologiei, ce are la bază conexiunea energetică a anumitor puncte și zone aflate pe urechi, pe mâini și pe tălpile picioarelor cu fiecare organ și cu părți ale corpului. Are beneficii uimitoare pentru sănătate, nu doar în ceea ce privește vindecarea, ci și în prevenția anumitor boli.
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 006vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!