Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Felix
1 noapte (26 Iul - 27 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Mures, Baile Felix - 2 stele

Str. Calea Beiușului 28, Băile Felix 417500 , Baile Felix 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Mures Baile Felix Vezi Street View

Hotel Mureș ** se află la liziera pădurii, la 500 m de centrul stațiunii Băile Felix și dispune de o piscină exterioară cu apă termală. Acestea sunt doar două atuuri ale acestui hotel cu nouă etaje care mai dispune de bază de tratament proprie și de loc special de joacă amenajat pentru copii. Spațiul generos de lobby permite organizarea de manifestări expoziționale.

Recepţia, holul hotelului şi salonul de mic dejun au fost renovate în anul 2013.

Restaurantul Hotelul Mureş a fost de asemenea renovat în anul 2012.


Acest hotel este recomandat persoanelor care necesită tratament pentru afecțiunile osteo-articulare, pentru raportul convenabil calitate-preț, companiilor pentru organizarea de conferințe, team-building-uri, incentives la prețuri avantajoase, sportivilor pentru recuperare, odihnă, agrement.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Mures

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Piscină exterioară
  • Piscină interioară
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Saună
  • Terasă

Restaurant Hotel Mures

Restaurantul, renovat în anul 2012, dispune de o capacitate de 520 locuri. Masa se poate servi în regim a la carte sau se poate alege din meniurile prestabilite. De asemenea restaurantul pune la dispoziție și meniuri dietetice. De asemenea hotelul dispune de o terasă de vară, un bar de zi și servicii catering.

SPA Hotel Mures

Hotel Mureș oferă tratamente de cure balneare care se adresează afecțiunilor reumatice degenerative (spondiloză, coxartorze, gonartroze, poliatroze), reumatice inflamatorii (spondilită anchilozantă, poliartrită reumatoidă), reumatice abarticulare (periartrită scapulo-humerală, tendinite, bursite), posttraumatice, neurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizii). Apele minerale au calităţi terapeutice, cu temperaturi de izvor între 40˚- 49˚ C şi concentraţie de săruri cu puţin peste 1g la litru care ajută foarte mult în tratarea afecţiunilor aparatului locomotor, încadrându-se în categoria apelor oligominerale. 
Principalele tipuri de tratament care se realizează sunt: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongații, inhalații-aerosoli, masoterapie, saună.
Baile Felix

Baile Felix, Romania Romania

23 hoteluri

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară din România, și oferă condiții excelente pentru vacanțe de relaxare, odihnă și tratament. Stațiunea este renumită pentru apa termală, pentru tratamentele și programele de recuperare din hoteluri, precum și pentru numeroasele obiective turistice din zonă.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

724vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!