Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile 1 Mai
1 noapte (26 Iul - 27 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Perla, Baile 1 Mai - 4 stele

Str. 1 Mai 65, Baile 1 Mai 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Perla Baile 1 Mai Vezi Street View

Hotel Perla **** este unul din principalele hoteluri din stațiunea balneo-climaterică Băile 1 Mai. Hotelul are dotările necesare pentru refacerea, recuperarea sau doar relaxarea oaspeților săi.


Hotelul te așteaptă cu 56 spații de cazare, elegante, mobilate cu gust, cu dotări de ultimă tehnologie și cu servicii ireproșabile. Camerele dispun de încălzire centrală, aer condiționat, baie cu duș, telefon pentru convorbiri internaționale, televizor și cablu TV, Internet etc. Intimitatea și ambianța plăcută fac din hotelul Perla locația ideală pentru relaxare, refacere sau pentru încheierea unei afaceri.Indiferent de sezon turiștii vor descoperi în cadrul Hotelului Perla un spațiu special creat pentru relaxare, refacere și recuperare.

Sănătatea oaspeților este aici la loc de cinste, fiind amenajat un Center SPA & Wellness și un Centru de Sănătate. Centrul de Sănătate este format din: cabinete de masaj, salon cosmetică, salon bronzat, sală de fitness, cabinete medicale pentru tratament balnear.

Află mai multe
Perioade Tarifare
01-07-2024   -   31-08-2024
01-09-2024   -   31-12-2024

Facilități oferite de Hotel Perla

 • Bar
 • Cafenea
 • Internet
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masaj
 • Parcare
 • Piscină exterioară
 • Piscină interioară
 • Recepție 24 h
 • Restaurant
 • Saună
 • Studio de fitness
 • Terasă

Restaurant Hotel Perla

Servirea mesei se face în restaurantul "Classic", restaurant elegant ce asigură 130 de locuri într-o ambianță selectă și propune un meniu variat și delicios din bucătăria tradițională românească, dar și internațională. Profesionalismul personalului este garanția unei experiențe unice în arta culinară. Hotelul Perla deține și alte spații de alimentație publică, spații aliniate la toate cerințele și pentru toate gusturile. Astfel unitatea dispune de: terasă "La Strada" (80 de locuri), Pizzerie Perla (40 de locuri, meniu italienesc), terasă "Verde" (80 de locuri) și un bar-terasă "La nuferi" (40 de locuri).

Sala Conferinte

Pentru turismul de business Hotelul Perla este alegerea ideală, oferind pe lângă servicii de cazare, masă și tratament, posibilitatea organizării de reuniuni și întâlniri în scop de afaceri. În acest scop au fost amenajate 3 săli de conferințe, de diferite capacități, ideale pentru întruniri, recepții sau alte evenimente de profil, având dotările necesare: ecran de proiecție, video-proiector, flipchart, sistem de sonorizare etc. Orice eveniment organizat aici este un real succes deoarece beneficiază de discreția și profesionalismul personalului calificat, ce facilitează buna organizare a evenimentului.

SPA Hotel Perla

Centru SPA & Wellness pune la dispoziția ta: 2 piscine acoperite cu apă termală, 1 piscină pentru copii cu apă termală, 1 piscină cu apă termală pentru adulți, 1 piscină semi-olimpică cu apă termală, saună, jacuzzi, 2 terenuri de minifotbal cu gazon sintetic și nocturnă, salon de masaj, tenis de masă, biliard, închirieri biciclete.
Baza de tratament din cadrul Complexului Hotelier Wellness & Spa Perla este un centru modern de profilaxie și tratament curativ. Apa termală are o serie de proprietăți fizico-chimice deosebite fiind bogată în sulf, săruri, calciu, magneziu și ioni de fier. Curele pot trata afecțiuni reumatice degenerative, inflamatorii și abarticulare, afecțiunil posttraumatice și afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic. 
Baile 1 Mai

Baile 1 Mai, Romania Romania

3 hoteluri

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea, între satele Rontău și Haieu. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a facut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afectiuni ginecologice.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

724vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!