Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Oferte Baile Olanesti
1 noapte (31 Oct - 1 Noi)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Oferta Speciala de Vara: Tratament cu Pensiune Completa Meniu Fix + Cura de Ape Hotel Tisa, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Libertatii 2, Baile Olanesti Vezi pe Hartă Oferta Speciala de Vara: Tratament cu Pensiune Completa Meniu Fix + Cura de Ape Hotel Tisa Baile Olanesti Vezi Street View

Vezi toate Ofertele Speciale

Oferta Speciala de Vara: Tratament cu Pensiune Completa Meniu Fix + Cura de Ape Hotel Tisa Baile Olanesti

Servicii incluse:
  1. cazare minim 5 nopți
  2. mic dejun bufet suedez
  3. prânz și cină meniu fix
  4. tratament (3 proceduri/persoană/zi + cură de ape)
* Pentru sejururile de minim 12 nopți, tariful scade cu 10 RON/pers./adult/zi.
* Nu doriți cura de ape? Tariful scade cu 10 RON/adult/zi.

* Intrare obligatorie Duminică (pentru pachetele de 5 sau 6 nopţi). Intrare în orice zi, pentru sejururile de minim 7 nopţi.
* Injecțiile cu Izvorul 7 se achită suplimentar.
* Numărul procedurilor şi tipul acestora se recomandă de către medicul de la baza de tratament pe baza trimiterii în dublu exemplar de la medicul de familie, a cardului de sănătate activat, a adeverinţei de salariat, cupon de pensie sau adeverinţă de elev şi a copiei cărţii de identitate sau a certificatului de naştere.
* Tratamentul se efectuează de luni până vineri.
* Consultația medicală și tratamentul se efectuează începând cu a doua zi de la sosire (de luni până vineri).  
- Din cauza pandemiei de Coronavirus și a reglementarilor în vigoare piscina interioară a Hotelului Tisa și centrul Tisa Spa Resort vor rămâne în continuare închise. De asemenea, sauna și baia turcească.
- Restaurantul Hotelului este închis, masa se va servi pe cele două terase ale hotelului care au un număr limitat de mese, astfel încât turiștii care servesc masa în regim de meniu fix vor avea la dispoziție două serii, respectiv o serie de la 12:00-12:30 și a doua de la 12:30-13:00. Este foarte important ca aceste ore să se respecte pentru a evita eventualele neplăceri.
Începând cu ora 13:00 până la ora 15:30 vor servi masa turiștii care comandă a la carte și cei care au bonuri valorice. Repetăm că numărul de locuri este limitat, deci pot aparea situații când turiștii vor avea de așteptat până se va elibera o masă. Oferim turiștilor posibilitatea de a servi masa în cameră.
- Zona de plajă cu umbreluțe, zona verde din spatele hotelului sunt deschise turiștilor și ca o noutate s-a deschis o terasă în zona piscinei unde turiștii pot servi băuturi răcoritoare, alcoolice și înghețată și un cabinet de masaj cu terapii Spa.

1. Alege perioada

Valabilitate Tip masă Sejur Tarif/Persoană Alege
1 Noi 2020 - 14 Dec 2020 Pensiune Completă 5 nopți

de la 840 RON

2. Alege camera

Politicile de la Hotel Tisa

Mențiuni tarife

Check-in/Check-out

Anulare

Politici copii

Animale de companie

Informații suplimentare

1. Tarifele (exceptând perioadele de Sărbători) sunt exprimate în RON, pe persoană, pe sejur de 5  nopţi şi includ TVA, pensiune completă (meniu fix), tratament și acces parcare (în limita disponibilității).
2. Pentru sejururi mai lungi de 5 nopţi, în intervalul perioadei afişate, tariful de noapte suplimentară se înmulţeşte cu numărul de nopţi dorite.
3. Tariful de noapte suplimentară include TVA, pensiune completă (meniu fix), tratament și acces parcare (în limita disponibilității).
4. Taxa de stațiune se achită direct la recepție.
Check-in: Ora 14:00
Check-out: Ora 12:00
Nu sunt prezentate politici speciale.
Nu sunt prezentate politici speciale.
Nu sunt prezentate politici speciale.
1. Serviciile suplimentare, precum și contravaloarea eventualelor pagube înregistrate în inventarul camerelor, vor fi achitate de către turist direct la recepția hotelului.
2. Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor prestate se vor formula în scris de către turist și se vor depune la recepția hotelului înainte de terminarea sejurului. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

76destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

333vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

290hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

45 000rezervări efectuate

Peste 45.000 de vacanțe reușite!