Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
cel mai bun tarif
Oferte Vatra Dornei
1 noapte (16 Dec - 17 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Tratament cu Fisa Cont Hotel Carol, Vatra Dornei - 4 stele

Str. Republicii 3, Vatra Dornei Vezi pe Hartă Tratament cu Fisa Cont Hotel Carol Vatra Dornei Vezi Street View

Vezi toate Ofertele Speciale

Tratament cu Fisa Cont Hotel Carol Vatra Dornei

Servicii incluse:
  1. cazare minim 5 nopți
  2. TVA
  3. fișă cont (50 RON /zi /persoană, menu a la carte)
  4. tratament:  2 proceduri/zi/persoană (la baza de tratament Bradul Călimani, situată la cca 40 m distanță de Hotel Carol)
* Pentru tratamentul balnear, turiştii trebuie să prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie, adeverinţă de salariat sau cuponul de pensie (în zilele de sâmbătă şi duminică nu se efectuează tratament balnear).

1. Alege perioada

Valabilitate Tip masă Sejur Tarif/Persoană Alege
26 Aug 2019 - 23 Dec 2019 Fișă Cont 5 nopți

de la 900 RON

2. Alege camera

Politicile de la Hotel Carol

Mențiuni tarife

Check-in/Check-out

Anulare

Politici copii

Animale de companie

Informații suplimentare

1. Tarifele (exceptând perioadele de Sărbători) sunt exprimate în RON, pe persoană, pe sejur de minim 5 nopţi şi includ TVA, fișă cont (50 RON /zi /persoană, menu a la carte) și tratament:  2 proceduri/zi /persoană.
2. Taxa hotelieră se achită direct la recepție: 1.50 RON adult/zi, 0.50 RON/copii cu vârsta peste 6 ani, studenți, pensionari/zi și taxa salvamont 5 lei /persoană/sejur.
3. Tariful de noapte suplimentară include TVA,  fișă cont (50 RON /zi /persoană, menu a la carte) și tratament:  2 proceduri/zi /persoană.
4. Pentru sejururi mai lungi de 6 nopți, în intervalul perioadei afișate, tariful de noapte suplimentară se înmulțește cu numărul de nopți dorite.
5. Tariful pentru acces la SPA (saună uscată finlandeză, saună cu infraroșu, jacuzzi și salină) este de 30 RON/adult/zi.
Check-in: Ora 16:00
Check-out: Ora 12:00
Nu sunt prezentate politici speciale.
1. Copiii cu vârsta până la 5.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare (fără pat suplimentar). Pentru pat suplimentar, dacă există disponibilitate, se achită 25 % din contravaloarea unui loc de cazare.
2. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12.99  beneficiază de gratuitate la cazare (fără pat suplimentar si mic dejun). Pentru pat suplimentar, dacă există disponibilitate, achită 50 % din contravaloarea unui loc de cazare. 
3. Copiii cu vârsta peste 14 ani achită 100% din contravaloarea unui loc.
4. Copiii peste 12 ani sau oricare a-3-a persoană în cameră, achită 50% din valoarea unui loc de cazare și se asigură pat suplimentar.
5. Tariful pentru accesul la SPA este de 15 RON/copii (6-14 ani/zi/2 ore).
1. Pentru turiştii însoţiţi de animale de companie, numai cu carnet de sănătate, se percepe o taxă în funcție de talia acestuia între 10% - 20 % din valoarea unui loc de cazare pe zi.
1. Serviciile suplimentare, precum și contravaloarea eventualelor pagube înregistrate în inventarul camerelor, vor fi achitate de către turist direct la recepția hotelului.
2. Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor prestate se vor formula în scris de către turist și se vor depune la recepția hotelului înainte de terminarea sejurului. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

65destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

576vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

257hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

20 000rezervări efectuate

Peste 20.000 de vacanțe reușite!