Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Oferte Vatra Dornei
1 noapte (6 Dec - 7 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Tratament cu Fisa Cont Hotel Carol, Vatra Dornei - 4 stele

Str. Republicii 3, Vatra Dornei 0724 300 003 Vezi pe Hartă Tratament cu Fisa Cont Hotel Carol Vatra Dornei Vezi Street View

Vezi toate Ofertele Speciale

Tratament cu Fisa Cont Hotel Carol Vatra Dornei

Servicii incluse:
  1. cazare minim 5 nopți
  2. TVA
  3. mic dejun + fișă cont (50 RON /zi /persoană, menu a la carte)
  4. tratament: 2 proceduri/zi/persoană (la baza de tratament Bradul Călimani, situată la cca 40 m distanță de Hotel Carol)
* Pentru tratamentul balnear, turiştii trebuie să prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie, adeverinţă de salariat sau cuponul de pensie (în zilele de sâmbătă şi duminică nu se efectuează tratament balnear).
* Din tariful unei zile suplimentare, în perioada de week-end se scade contravaloarea tratamentului 30 RON/zi.

1. Alege perioada

Valabilitate Tip masă Sejur Tarif/Persoană Alege
2 Dec 2022 - 23 Dec 2022 Fișă Cont 5 nopți

de la 1,040 RON

2. Alege camera

Politicile de la Hotel Carol

Mențiuni tarife

Check-in/Check-out

Anulare

Politici copii

Animale de companie

Informații suplimentare

1. Tarifele (exceptând perioadele de Sărbători) sunt exprimate în RON, pe persoană, pe sejur de minim 5 nopţi şi includ TVA, mic dejun + fișă cont (50 RON /zi /persoană, menu a la carte) și tratament: 2 proceduri/zi /persoană.
2. Taxa hotelieră și taxa salvamont se achită direct la recepție.
3. Tariful de noapte suplimentară include TVA,  mic dejun + fișă cont (50 RON/zi /persoană, menu a la carte) și tratament:  2 proceduri/zi /persoană.
4. Pentru sejururi mai lungi de 6 nopți, în intervalul perioadei afișate, tariful de noapte suplimentară se înmulțește cu numărul de nopți dorite.
5. Tariful pentru acces la SPA (saună uscată finlandeză, saună cu infraroșu, jacuzzi și salină) este de 30 RON/adult/zi.
Check-in: Ora 16:00
Check-out: Ora 12:00
Nu sunt prezentate politici speciale.
1. Copiii cu vârsta până la 5.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare dacă nu se solicită pat suplimentar. În cazul în care se solicită pat suplimentar se achită 25% din contravaloarea unui loc, mic dejun gratuit.
2. Copiii cu vârsta între 6 - 13.99 ani beneficiază de gratuitate la cazare dacă nu se solicită pat suplimentar şi achită contravaloarea micului dejun. În cazul în care se solicită pat suplimentar se achită 25% din contravaloarea unui loc.
3. Copiii cu vârsta peste 14 ani achită 50% din contravaloarea unui loc de cazare beneficiind de pat suplimentar.
1. Pentru turiştii însoţiţi de animale de companie, numai cu carnet de sănătate, se percepe o taxă în funcție de talia acestuia între 10% - 20 % din valoarea unui loc de cazare pe zi.
1. Serviciile suplimentare, precum și contravaloarea eventualelor pagube înregistrate în inventarul camerelor, vor fi achitate de către turist direct la recepția hotelului.
2. Reclamațiile privind calitatea și cantitatea serviciilor prestate se vor formula în scris de către turist și se vor depune la recepția hotelului înainte de terminarea sejurului. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

87destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

729vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

450hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!