Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Covasna
1 noapte (26 Iul - 27 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Caprioara SPA & Wellness Resort, Covasna - 4 stele

Str. Strada 1 Decembrie 1918 1-2, Covasna 525200 , Covasna 0724 300 003 Vezi pe Hartă Caprioara SPA & Wellness Resort Covasna Vezi Street View

Caprioara SPA & Wellness Resort 4* este situat în staţiunea Covasna, fiind dispus pe nouă etaje oferind o privelişte completă asupra oraşului Covasna.

Resortul oferă confort sporit în cele 140 de camere, respectiv 119 camere duble, 13 camere single, 4 camere pentru persoane cu dizabilităţi şi 4 apartamente.

Camerele dispun de paturi single şi duble, încălzire centrală, minibar, telefon, LED TV, conexiune internet, încălzire și aer condiționat proprii, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie.

Complexul are două baruri: Bar Căpri **** situat în lobby și Bar Panoramic**** situat la etajul IX al hotelului, unde puteţi beneficia de o panoramă deosebită.
De asemenea hotelul este dotat cu 2 restaurante, Transilvania**** şi Bucovina.

La parterul resortului s-a creat atât pentru copii cât şi pentru părinţi deopotrivă locul de joacă care dispune de jocuri şi jucării interactive, filme adecvate vârstei şi unde se organizează diverse activităţi specifice fiecărui eveniment.

Căprioara Spa & Wellness Resort**** este una dintre cele mai cunoscute unități de cazare cu un Centru SPA&Wellness și un Centru de Tratament Balnear propriu.
Centrul Spa & Wellness oferă posibilitatea de a se relaxa în piscina acoperită, jacuzzi interior, 2 jacuzzi exterioare, 3 saune uscate, baie de aburi, sala de fitness. Totodată, turiștii pot beneficia de tratamente personalizate sau standard, atât corporale (anticelulitice, antivergeturi, refacere, relaxare) cât şi faciale în cadrul Beauty Center Căprioara by Gerovital Equilibrium.
Căprioara Spa & Wellness Resort**** deţine un centru de tratament propriu care oferă servicii de calitate, prin profesionalismul personalului calificat, prin dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie cât si prin factorii naturali deosebiți, toate contribuind la realizarea unei cure balneare complexe (băi cu apă minearlă carbogazoasă, mofete, proceduri de electroterapie, kinetoterapie, termoterapie, masoterapie și hidroterapie), asigurând mixul perfect între relaxare şi prevenţie respectiv tratament.
Dotări: free WIFI, parcare gratuită (în limita locurilor disponibile) acces direct la Spa, acces direct la Centrul Balnear Covasna, room service şi asistenţă 0-24. 
Află mai multe
Perioade Tarifare
01-06-2024   -   10-09-2024
11-09-2024   -   15-10-2024
16-10-2024   -   20-12-2024

Facilități oferite de Caprioara SPA & Wellness Resort

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Piscină interioară
  • Restaurant
  • Sală de conferințe

Restaurant Caprioara SPA & Wellness Resort

Complexul are 2 restaurante, Transilvania**** şi Bucovina**** prin meniul cu grijă ales cu preparate diversificate, îmbinând bucătăria clasică cu cea regională şi internaţională.
 
Restaurantele Transilvania**** și Bucovina****, oferă turiștilor preparate diversificate, îmbinând bucătăria clasică cu cea regională și internațională.
Puteţi petrece clipe relaxante şi în cele două baruri ale hotelului, Bar Căpri**** situat în lobby și Bar Panoramic****, situat la etajul IX al hotelului.

Sala Conferinte

1Hotelul Căprioara are în dotare o sala polivalenta (de conferinţe) cu o suprafaţă de 200 metri pătraţi și o capacitate de aproximativ 140 de persoane.

SPA Caprioara SPA & Wellness Resort

Căprioara Spa & Wellness Resort **** este una dintre cele mai cunoscute unități de cazare cu un Centru SPA&Wellness și un Centru de Tratament Balnear propriu.
Centrul Spa & Wellness oferă posibilitatea de a se relaxa în piscina acoperită, jacuzzi interior, 2 jacuzzi exterioare, 3 saune uscate, baie de aburi, sala de fitness. Totodată, turiștii pot beneficia de tratamente personalizate sau standard, atât corporale (anticelulitice, antivergeturi, refacere, relaxare) cât şi faciale în cadrul Beauty Center Căprioara by Gerovital Equilibrium.
Căprioara Spa & Wellness Resort **** deţine un centru de tratament propriu care oferă servicii de calitate, prin profesionalismul personalului calificat, prin dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie cât si prin factorii naturali deosebiți, toate contribuind la realizarea unei cure balneare complexe (băi cu apă minearlă carbogazoasă, mofete, proceduri de electroterapie, kinetoterapie, termoterapie, masoterapie și hidroterapie), asigurând mixul perfect între relaxare şi prevenţie respectiv tratament.
Dotări: free WIFI, parcare gratuită (în limita locurilor disponibile) acces direct la Spa, acces direct la Centrul Balnear Covasna, room service şi asistenţă 0-24. 

Factorilor naturali de cură (mofetă şi apă minerală cu conţinutul bogat în CO2 şi prezenţa ionilor negativi şi a radonului cu efect benefic în stimularea imunităţii, bioclimatul de cruţare cu putenică ionizare negativă, aerosoli raşinoşi şi absenţa factorilor poluanţi) au rol extrem de important în prevenţia nespecifică: linia întâi în stimularea mecanismelor de apărare – imunitatea celulară nespecifică pentru restartarea homeostaziei, reducerea stresului, profilaxia şi recuperarea unui număr mare de afecţiuni specifice.

Tratamentul de recuperare fizică medicală este indicat în tratarea afecţiunilor cardiovasculare, afecţiuni neurologice, afecţiuni reumatice, alte afecţiuni: boli endocrine, hipofuncţionale, boli de nutriţie, diabet zaharat compensat, obezitate, gută, afceşiuni dermatologice (psoriazis, eczeme cronice). Contraindicaţii: contraindicaţii generale (afecţiuni acute febrile, boli infecţioase, boli venerice în stadiul de contagiozitate, tumori maligne şi benigne cu potenţial de malignizare, hemoragii de orice natură, insuficienţă cardiacă, renală sau hepatică. Contraindicaţii specifice (infarct miocardic, cardiopatii ischemice, cardiopatii nedureroase cu tulburari majore de ritm sau conducere, valvulopatii cu fenomene de insuficienţă cardiacă sau accidente trombotice cerebrale cu sechele neurolorgice.

Terapia Tecar - acronim pentru transfer de energie in câmp capacitiv și rezistiv, terapie din domeniul radio frecvenței. În 6 ședințe, eficacitate în proporție de 97% în tulburările musculare și articulare, este o terapie neinvazivă, antialgică, antiinflamatorie și regenerativă care stimulează mecanismele de autovindecare ale organismului și este folosită cu succes și în tratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulări intense la nivel celular. Terapia TECAR este recomandată pentru reducerea durerii, a edemelor, a inflamației și a contracțiilor musculare. Stimularea energiei din interiorul țesuturilor biologice activează procesele naturale de vindecare ale organismului, având totodată un efect antiinflamator Principalele efecte sunt combaterea durerii, inflamației, contracturilor musculare, redorilor articulare, cicatrizant, refacerea leziunilor tendinoase, musculare, ligamentare, creșterea mobilității articulare, creșterea forței musculare, efecte anti îmbătrânire, ameliorarea aspectului de coajă de portocala în cazul celulitei, combaterea edemelor, realizarea de drenaj limfatic, combaterea spasmelor sfincterelor organelor interne.
Terapia Shockwave (cu unde de șoc) - presupune utilizarea unei tehnologii de ultima generație; tratamentul are la bază administrarea unor unde de șoc care străbat țesuturile cu o viteză mai mare decât viteza sunetului. O ședință de terapie Shockwave durează 10-20 de minute, în acest timp, undele de șoc acționează prin hiperstimulare anestezică și stimularea nervoasă, favorizând vindecarea țesuturilor afectate. Acest tip de tratament este eficient pentru atenuarea durerii, stimularea circulației sanguine locale și a metabolismului, creșterea producției de colagen, precum și reducerea tensiunii din țesuturile musculare.Terapia Shockwave este recomandată pentru urmatoarele afecțiuni: inflamații și calcificări la nivelul umărului, tendință patelară, exostoza calcaneană (pinten calcanean), epicondilite, dureri cronice ale sistemului musculosheletal, puncte de tensiune (trigger points), dureri de spate, boala Depuytren. Terapia Shokwave este contraindicată femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de diabet sau celor care prezintă formațiuni tumorale în zona tratată.
Covasna

Covasna, Romania Romania

10 hoteluri

Covasna, denumită și "stațiunea celor 1000 de izvoare de sănătate", este situată în județul Covasna, Transilvania, România. Este cea mai renumită stațiune balneo-climaterică din țară pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare. Datorită faptului că este situată într-o zonă cu activitate vulcanică (în trecut), este cunoscută și pentru apele sale minerale și mofetele, care sunt emanații gazoase post-vulcanice.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

724vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!