Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Fundata
1 noapte (5 Iun - 6 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Complex Cheile Gradistei, Fundata - 3 stele

Complexul Cheile Grădiștei *** este amplasat pe platoul din zona Fundata, la poalele Munților Bucegi și Piatra Craiului, iar accesul se face pe un drum privat. Complexul beneficiază de liniște, aer curat și peisaje deosebite. În componența complexului intră mai multe hoteluri și vile, un restaurant, o sală de conferințe și un centru SPA.

În cadrul Complexului Cheile Grădiștei, cazarea se poate face în una din unitățile de mai jos:

Hotelul Bucegi *** este situat în centrul complexului, între Hotelul Piatra Craiului și recepție. Hotelul dispune de 170 de locuri de cazare, situate pe cele 7 etaje ale clădirii și este dotat cu lift. Camerele au vedere spre munții minunați din vecinătate.

Hotelul Piatra Craiului *** se găsește lângă restaurantul complexului, în apropierea recepției. Hotelul este dispus pe 6 etaje și are o capacitate de 80 de locuri de cazare. Camerele confortabil amenajate oferă o ambianță primitoare și dotări moderne.

Vila Pinul *** este situată în vecinătatea vilelor Fagul și Alunul și a intrării în complex. Vila dispune de un salon la parter și de 18 locuri de cazare dotate la standarde moderne.

Vila Bradul *** este amplasată în apropierea recepției, între vilele Frasinul și Paltinul. Oferă condiții deosebite de cazare în cele 9 camere duble matrimoniale și dispune de un salon la parter.

Vila Molidul *** are o panoramă deosebită asupra Munților Bucegi și este situată între vilele Carpenul și Frasinul, la doar 60 de metri distanță de recepția complexului. Turiștii se vor simți minunat în cele 9 camere matrimoniale, pregătite cu grijă pentru confort și relaxare.

Vila Carpenul ***, construită în stil rustic din bușteni de lemn, pune la dispoziția oaspeților 3 camere duble matrimoniale cu mobilier pictat manual și facilități moderne. Este situată la intrarea în complex, lângă vila Molidul și la doar 100 de metri distanță de recepție.

Vila Frasinul *** este situată între vilele Molidul și Bradul, în apropierea centrului complexului și este construită din bușteni de lemn. În interiorul vilei sunt 3 camere matrimoniale amenajate în stil rustic (cu mobilier pictat manual și cu dotări de ultimă tehnologie) și la parter este amenajat un salon.

Vila Paltinul ***, clădită în stil rustic din bușteni de lemn, oferă condiții deosebite de cazare în 3 camere duble matrimoniale, aranjate cu mobilier din lemn masiv pictat manual, decorațiuni de bun gust și facilități moderne. Vila se găsește între vila Bradul și recepție.

Vila Alunul *** este situată în apropiere de centrul complexului, între vilele Pinul și Brândușa și dispune de 2 camere matrimoniale, situate pe cele 2 nivele ale clădirii. Camera de la etaj are intrare separată și astfel persoanele cazate în această vilă beneficiază de intimitate și confort. Clădirea este construită din bușteni, decorată în stil rustic și amenajată cu mobilier din lemn pictat manual.

Vila Fagul ***, construită din lemn, te îndeamnă la tihna liniștită de la țară, într-un decor rustic, cu mobilier pictat manual și cu facilități citadine. Este situată între vilele Pinul și Carpenul, la 140 de metri de recepția Complexului Cheile Grădiștei. Construită pe 2 nivele, vila adăpostește la parter un salon și la etaj 2 camere duble matrimoniale.

Vila Brândușa *** este o bijuterie rustică, mică și cochetă, ce adăpostește o singură cameră dublă, oferind intimitate desăvârșită turiștilor cazați aici, dar și facilități deosebite. Camera este amenajată cu mobilier din lemn pictat manual. Se găsește în centrul complexului, la 120 de metri distanță de recepție.

Vila Bujorul *** oferă 2 locuri de cazare într-o cameră dublă matrimonială, cochet decorată cu mobilier pictat manual, cu elemente de decor rustice și cu dotări și facilități dintre cele mai moderne.
Vila construită din butuci de lemn se află la 120 de metri distanță de recepția Complexului Cheile Grădiștei-Fundata.

Hotel Sport ** este cea mai nouă unitate de cazare din Complexul Cheile Grădiştei, fiind deschis la începutul verii 2011 şi este situat la intrarea în complex, la 70 metri distanţă de recepţie şi în imediata apropiere a terenurilor de tenis şi fotbal, dispune de centru fitness la demisol şi sală de conferinţă. Hotelul dispune de 63 Camere duble twin, 5 Camere single, dotate cu televizor şi baie proprie cu duş şi 6 garsoniere cu pat matrimonial şi canapea extensibilă (maxim 4 locuri), dotate cu televizor şi baie proprie cu duş.

Află mai multe

Facilități oferite de Complex Cheile Gradistei

 • ATV
 • Bar
 • Biliard
 • Centru SPA
 • Echitație
 • Încălzire Centrală
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masaj
 • Paint-ball
 • Parc de aventură
 • Pârtie de ski
 • Piscină Interioară
 • Pub
 • Restaurant
 • Sală de Conferințe
 • Sală Fitness
 • Terasă
 • Teren de Fotbal
 • Teren de Tenis

Restaurant Complex Cheile Gradistei

Restaurantul Cheile Grădiștei-Fundata oferă 200 de locuri într-un ambient elegant, oferind o panoramă deosebită asupra munților, servire ireproșabilă și nu în ultimul rând, un meniu variat și delicios din gastronomia românească și internațională.
În aceeași clădire, la etaj, funcționează un Pub, unde poți găsi produse de bar și cafea sau poți juca o partidă de biliard sau tenis de masă.

Sala Conferinte

Sala de conferințe, situată în același corp de clădire cu restaurantul, este perfect amenajată și dotată pentru desfășurarea diverselor întâlniri de afaceri, simpozioane, traininguri, fiind locul perfect pentru un eveniment memorabil. Sala are o capacitate de 200 de locuri și pune la dispoziția celor interesați, tehnica modernă necesară: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, încălzire centrală.
Fundata

Fundata, Romania Romania

2 hoteluri

Fundata este o localitate din județul Brașov, Transilvania, România. Situată la altitudinea de 1304 m, Fundata este localitatea aflată la cea mai mare înălțime din țară, și beneficiează de cel mai pur aer din România. Aflată la mijlocul distanței intre Bran și Rucăr, pe culoar, Fundata este străjuită de munții Bucegi și munții Piatra Craiului.

Inapoi sus Alege o camera

72destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

501vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

276hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

45 000rezervări efectuate

Peste 45.000 de vacanțe reușite!