Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Vatra Dornei
1 noapte (24 Iun - 25 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Hotel Adristel, Vatra Dornei - 3 stele

Str. Sondei 7, Vatra Dornei 0724 300 003

Hotel Adristel 3* este situat în stațiunea Vatra Dornei,  la mai puțin de 10 minute de pârtia de ski și de centrul orașului.

Hotel Adristel 3* dispune de 6 camere duble matrimoniale și 20 de camere duble twin dotate cu balcon, TV, cablu TV, internet wirelless, baie proprie.

Hotelul beneficiază de bază proprie de tratament, restaurant, bar cu sală de jocuri (două mese profesionale pentru diferite jocuri, mese de șah, jocuri de rummy, table) și parcare.
Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Adristel

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Internet wireless
  • Jocuri și puzzle-uri
  • Parcare
  • Restaurant

Restaurant Hotel Adristel

Restaurantul oferă un meniu complet ce cuprinde preparate tradiționale din bucătăria românească. În incinta hotelului Adristel se află și un bar cu sală de jocuri.

SPA Hotel Adristel

Hotelul Adristel dispune de bază proprie de tratament, unde se pot trata afecțiuni reumatologice, neurologice și cardiologice. Baza de tratament oferă o gamă largă de proceduri și terapii precum mofetă naturală, băi carbogazoase, băi de plante, băi galvanice, aerosoli, electroterapie (curenți diadinamici, curenți interferențiali, curenți Trabert, magnetodiaflux, ultrasunete, laser), masaj, împachetări cu parafină, kinetoterapie și climatoterapie.
Vatra Dornei

Vatra Dornei, Romania Romania

14 hoteluri

Stațiunea Vatra Dornei, supranumită și "Perla Bucovinei", este situată în județul Suceava, în nord-estul României. Se află la o altitudine de 802m în Depresiunea Dornelor, la 112km distantă față de Suceava și 89km față de Bistrița Năsăud. Vatra Dornei este cunoscută ca o stațiune pentru toate vârstele, și oferă turiștilor posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din zonă, renumitele mânăstiri din Moldova și Bucovina, precum și multiple posibilități de petrecere a timpului liber: drumeții, circuite auto, pescuit, schi etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

803vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!