Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Vatra Dornei
1 noapte (24 Iun - 25 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Bradul, Vatra Dornei - 3 stele

Str. Republicii 5, Vatra Dornei 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Bradul Vatra Dornei Vezi Street View

Hotel Bradul *** este situat în stațiunea Vatra Dornei, lângă parc și foarte aproape de pârtia de schi și face parte din Complexul Hotelier Bradul Calimani. Hotelul a fost renovat în anul 2012.

Hotelul Bradul dispune de lift, restaurant, seif la recepție, sală de conferințe, piscină și saună.

Hotelul Bradul dispune de o capacitate de cazare de 312 locuri repartizate în 6 apartamente cu dormitor și living, 30 camere duble matrimoniale și 120 camere duble twin. Toate camerele sunt clasificate la 3 stele, având mobilier nou, tv, cablu tv, mini-bar, mobilier nou şi baie proprie.

Clubul Qube Party este situat la parterul Hotelului Bradul. În acest club se îmbină perfect atmosfera trecutului cu cea a prezentului, unde se poate asculta muzică de bună calitate "Oldies but Goldies".

Află mai multe
Perioade Tarifare
01-05-2024   -   30-09-2024
01-10-2024   -   15-12-2024
22-12-2024   -   28-12-2024

Facilități oferite de Hotel Bradul

  • Bar
  • Bază de agrement
  • Bază de tratament
  • Night Club
  • Piscină interioară
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Saună
  • Seif
  • Terasă

Restaurant Hotel Bradul

Restaurantul situat la mezaninul Hotelului Bradul, dispune de aproximativ 400 de locuri, orchestră proprie și o bucătărie ce pregătește mâncăruri pentru toate gusturile.

Sala ConferinteSala de conferințe
are o capacitate de 120 de locuri și este dotată modern cu flipchart, video-proiector și ecran de proiecție, putând deveni ușor o locație ideală pentru organizarea unor întâlniri de afaceri, conferințe, simpozioane sau mese festive.

SPA Hotel Bradul


Baza de tratament și agrement ce face parte din Complexul Hotelier Bradul Calimani, a fost recent extinsă, modernizată și dotată cu aparatură medicală de ultima generație. Terapiile oferite se adresează și persoanelor sănătoase și foarte active, dar supuse permenent stresului și suprasolicitării. Printre procedurile de relaxare și destindere se regăsesc: hidrokinetoterapia în piscina încălzită, duș subacval și jacuzzi, duș scoțian, masaj general, solar, saună și sală de fitness. Pe lângă acestea, turiștii au posibilitatea realizării unor teste funcționale cu aparatură ultraperformantă: electrocardiografie, oscilometrie, osteodensitometrie și testarea glicemiei. Printre indicațiile terapeutice se regăsesc proceduri pentru: profilaxie (persoane sănătoase și aparent sănătoase cu factori predispozanți pentru îmbolnăvire, persoane cu surmenal fizic și intelectual, cu fond nervos hiperactiv și cu sedentarism), afecțiuni ale aparatului cardiovascular (boală cardiacă ischemică și infarctul miocardic sechelar necomplicat, boli vasculare simple, hipertensiune arterială, ateroscleroză, boli ale arterelor periferice și ale venelor), afecțiuni ale aparatelor locomotorii artroze și spondiloze, reumatism inflamator stabilizat, reumatism articular, afecțiuni post traumatice, post protezare, afecțiuni neurologice (pareze, paralizii, nevrite, nevralgii), hernie de disc și lombosciatică secundară, afecțiuni asociate (boli ale aparatului respirator-bronșite cronice, astmul bronșic; boli profesionale, ale aparatului digestiv, boli ginecologice (sterilitate și afecțiuni inflamatorii), nevroze, anemii, diabet și obezitate. Aceste afecțiuni beneficiază de cură externă și în principal sub formă de băi carbogazoase, băi de plante medicinale, dușuri la care se adaugă termoterapia (împachetări cu nămol și parafină), electroterapia și fototerapia, pulmoterapia (aerosoli cu apă sulfuroasă și medicamente), kinetoterapia la sală sau bazinul kineto, masaj, cură de teren si mofetele. În funcție de afecțiunile prezente, factorii de tratament se combină de către personalul medical specializat, sub forma unui plan de cură la care se adaugă dietoterapia, reflexoterapia și altele.
Hotelul acceptă turiști asigurați prin casa OPSNAJ.
Vatra Dornei

Vatra Dornei, Romania Romania

14 hoteluri

Stațiunea Vatra Dornei, supranumită și "Perla Bucovinei", este situată în județul Suceava, în nord-estul României. Se află la o altitudine de 802m în Depresiunea Dornelor, la 112km distantă față de Suceava și 89km față de Bistrița Năsăud. Vatra Dornei este cunoscută ca o stațiune pentru toate vârstele, și oferă turiștilor posibilitatea de a vizita obiectivele turistice din zonă, renumitele mânăstiri din Moldova și Bucovina, precum și multiple posibilități de petrecere a timpului liber: drumeții, circuite auto, pescuit, schi etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

803vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!