Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Covasna
1 noapte (5 Iun - 6 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Caprioara, Covasna - 4 stele

Hotelul Caprioara 4* este situat în staţiunea Covasna, dispunând de 140 de locuri de cazare care sunt împărţite în 123 camere duble şi 17 single,  4 apartamente și 4 camere pentru persoane cu dizabilități.

Camerele dispun de paturi single şi duble, încălzire centrală, telefon, mini-bar, cadă, duş, baie.

Hotelul Căprioara nu dispune de bază de tratament proprie dar turiștii au acces la baza de tratament de la Hotel Covasna fiind situat exact lângă acest hotel. Principalii factori naturali de cură sunt mofeta și băile carbogazoase.
Centrul de tratament  pune la dispoziţia turiştilor tehnologii de ultimă generație pentru tratarea afecțiunilor precum:

Terapia Tecar  - acronim pentru transfer de energie in câmp capacitiv și rezistiv, terapie din domeniul radio frecvenței. În 6 ședințe, eficacitate în proporție de 97% în tulburările musculare și articulare, este o terapie neinvazivă, antialgică, antiinflamatorie și regenerativă care stimulează mecanismele de autovindecare ale organismului și este folosită cu succes și în tratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulări intense la nivel celular. Terapia TECAR este recomandată pentru reducerea durerii, a edemelor, a inflamației și a contracțiilor musculare. Stimularea energiei din interiorul țesuturilor biologice activează procesele naturale de vindecare ale organismului, având totodată un efect antiinflamator Principalele efecte sunt combaterea durerii, inflamației, contracturilor musculare, redorilor articulare, cicatrizant, refacerea leziunilor tendinoase, musculare, ligamentare, creșterea mobilității articulare, creșterea forței musculare, efecte anti îmbătrânire, ameliorarea aspectului de coajă de portocala în cazul celulitei, combaterea edemelor, realizarea de drenaj limfatic, combaterea spasmelor sfincterelor organelor interne.
Terapia Shockwave (cu unde de șoc) -  presupune utilizarea unei tehnologii de ultima generație; tratamentul are la bază administrarea unor unde de șoc care străbat țesuturile cu o viteză mai mare decât viteza sunetului. O ședință de terapie Shockwave durează 10-20 de minute, în acest timp, undele de șoc acționează prin hiperstimulare anestezică și stimularea nervoasă, favorizând vindecarea țesuturilor afectate. Acest tip de tratament este eficient pentru atenuarea durerii, stimularea circulației sanguine locale și a metabolismului, creșterea producției de colagen, precum și reducerea tensiunii din țesuturile musculare.Terapia Shockwave este recomandată pentru urmatoarele afecțiuni: inflamații și calcificări la nivelul umărului, tendință patelară, exostoza calcaneană (pinten calcanean), epicondilite, dureri cronice ale sistemului musculosheletal, puncte de tensiune (trigger points), dureri de spate, boala Depuytren. Terapia Shokwave este contraindicată femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de diabet sau celor care prezintă formațiuni tumorale în zona tratată.
Află mai multe

Oferte Speciale

Relaxare la SPA cu Demipensiune - sejur 5 nopți începând cu 1 Iun 2020
de la 895 RON
Tratament cu Demipensiune - sejur 7 nopți începând cu 1 Iun 2020
de la 1,449 RON
Sf. Andrei & 1 Decembrie - sejur 3 nopți începând cu 28 Noi 2020
de la 637 RON
Perioade Tarifare
01-06-2020   -   10-09-2020
11-09-2020   -   15-10-2020
16-10-2020   -   31-10-2020
01-11-2020   -   20-12-2020

Facilități oferite de Hotel Caprioara

  • Bar
  • Piscină Interioară
  • Restaurant
  • Sală de Conferințe

Restaurant Hotel Caprioara

Hotelul Căprioara dispune de 3 restaurante cu o capacitate de 344 de locuri. Pe lângă acestea hotelul dispune şi de un bar cu 40 de locuri.

Sala Conferinte

1Hotelul Căprioara are în dotare o sala polivalenta (de conferinţe) cu o suprafaţă de 200 metri pătraţi și o capacitate de aproximativ 140 de persoane.
Covasna

Covasna, Romania Romania

6 hoteluri

Covasna, denumită și "stațiunea celor 1000 de izvoare de sănătate", este situată în județul Covasna, Transilvania, România. Este cea mai renumită stațiune balneo-climaterică din țară pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare. Datorită faptului că este situată într-o zonă cu activitate vulcanică (în trecut), este cunoscută și pentru apele sale minerale și mofetele, care sunt emanații gazoase post-vulcanice.

Inapoi sus Alege o camera

72destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

501vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

276hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

45 000rezervări efectuate

Peste 45.000 de vacanțe reușite!