Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Covasna
1 noapte (26 Mai - 27 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Cerbul, Covasna - 3 stele

Str. 1 Decembrie 1918 1, Covasna 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Cerbul Covasna Vezi Street View

Cerbul Complex Balnear 3* se află în centrul orașului Covasna la 3 km de gară, este dispus pe 10 etaje şi este interconectat prin culoare interioare cu Centrul Balnear Covasna, prin poziţia acestuia oferind turiştilor o privelişte panoramică deosebită asupra întregii staţiuni. 
Dispune de 129 de camere clasficate la 3* și de o sală de conferință de 100 de locuri. 

Cerbul Complex Balnear*** pune la dispoziţia turiştilor o parcare gratuită, în limita locurilor disponibile şi internet WI-FI în spaţiile comune.

Hotel Cerbul nu dispune de bază de tratament proprie dar turiștii au acces la baza de tratament de la Hotel Covasna. Principalii factori naturali de cură sunt mofeta și băile carbogazoase.

Află mai multe
Perioade Tarifare
01-04-2024   -   31-05-2024
01-06-2024   -   10-09-2024
11-09-2024   -   15-10-2024
16-10-2024   -   20-12-2024

Facilități oferite de Hotel Cerbul

  • Bar
  • Parcare

Restaurant Hotel Cerbul

Restaurantul care deserveşte Cerbul Complex Balnear*** este situat la parterul hotelului Covasna fiind dotat corespunzător categoriei de 3 stele, cu capacitate de 320 locuri, în două saloane și un număr de 60 locuri pe terasa exterioară. 

Restaurantul oferă atât preparate din bucătăria tradițională și internațională cât și preparate individualizate pe regim dietetic, regim cardiovascular și vegetarian. 

SPA Hotel Cerbul

Hotel Cerbul dispune de o bază de tratament comună cu Hotel Covasna și este construită direct peste sursa de dioxid de carbon, de aici rezultând mofetele naturale foarte puternice.
Procedurile care se pot efectua sunt variate: tratamente cu apă carbogazoasă, mofete, cure de slabire sau adjuvante ale sistemului imunitar, precum și anticelulitice, tratamente pentru scăderea tensiunii arteriale şi calmarea durerilor reumatice, tratamente pentru aparatul digestiv si ale bolilor psihice a caror cauza este stresul (nevroze).
Băile carbogazoase și mofetele reprezintă un factor terapeutic foarte bun în tratamentul hipertensiunii arteriale. Efectul vasodilator care asigură reducerea tensiunii arteriale este salutar atât pentru cord, cât și pentru circulația periferică. Nu degeaba mofetele au ajuns să fie denumite "laboratoare de însănătoșire", iar împreună cu apele minerale carbogazoase oferă unicitate ofertei.

Covasna

Covasna, Romania Romania

10 hoteluri

Covasna, denumită și "stațiunea celor 1000 de izvoare de sănătate", este situată în județul Covasna, Transilvania, România. Este cea mai renumită stațiune balneo-climaterică din țară pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare. Datorită faptului că este situată într-o zonă cu activitate vulcanică (în trecut), este cunoscută și pentru apele sale minerale și mofetele, care sunt emanații gazoase post-vulcanice.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

916vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!