Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Tusnad
1 noapte (30 Sep - 1 Oct)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Ciucas, Baile Tusnad - 3 stele

Str. Sf. Ana 7, Baile Tusnad 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Ciucas Baile Tusnad Vezi Street View

Hotelul Ciucaş 3* este situat în localitatea Băile Tuşnad, pe drumul naţional DN12, la 500 de metri de baza de tratament din localitate.

Hotelul Ciucaş are o capacitate de 238 locuri de cazare, structurate în 103 camere duble, 13 apartamente standard şi 3 apartamente deluxe.
Camerele dispun de balcon (exceptând camerele de la etajul 4), acces pe bază de cartelă magnetică, pat matrimonial sau două paturi twin, televizor, telefon și baie cu cabină de duș. Apartamentul deluxe este alcătuit din living cu canapea, dormitor cu pat matrimonial și jacuzzi.
Află mai multe

Oferte Speciale

Relaxare si Tonifiere cu Demipensiune - sejur 6 nopți începând cu 16 Sep 2022
de la 1,314 RON
Pentru o Inima sanatoasa cu Demipensiune - sejur 9 nopți începând cu 16 Sep 2022
de la 2,079 RON
O Stare de Bine - sejur 6 nopți începând cu 16 Sep 2022
de la 1,218 RON

Facilități oferite de Hotel Ciucas

 • Bar
 • Bază de Tratament
 • Jacuzzi
 • Piscină Interioară
 • Piscină pentru copii
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Sală Fitness
 • Salină artificială
 • Saună
 • Terasă

Restaurant Hotel Ciucas

Restaurantul Hotelului Ciucaş are o capacitate de 170 de locuri.  Este dotat cu instalație de sonorizare proprie şi orchestră, la cerere, pentru organizarea evenimentelor speciale.
De asemenea, hotelul dispune şi de o terasă cu o capacitate de 60 de persoane, cu vedere spre pădure, respectiv centrul oraşului.

Sala Conferinte

Centrul de conferinţe al Hotelului Ciucaş are o capacitate de 300 de locuri, împărţite în 5 săli: sala principală cu o capacitate de 150 de locuri (dotată cu flipchart, retroproiector şi alte echipamente), o sală de 30 de persoane pentru şedinţe, dezbateri, cursuri restrânse şi 3 săli de câte 40 de persoane, utilizate pentru cursuri şi prezentări. Barul centrului de conferinţe este pus la dispoziţia turiștilor pentru coffee break-uri.

SPA Hotel Ciucas

Baza de tratament a hotelului dispune de facilități pentru tratarea următoarelor afecțiuni: cardiovasculare, digestive, endocrine, ale sistemului nervos și ale căilor urinare.
Apele minerale ale stațiunii sunt indicate în gastrite hiper și hipoacide, deskinezii biliare hipotone, diabet zaharat, afecțiuni urinare (litiaze urinare, infecții cronice) și anemii.
Personalul calificat al centrului de tratament este format din: medic balneo-fiziolog, kinetoterapeut, maseuri, asistente medicale și operatori aparatură medicală.
Baza de tratament și relaxare este dotată cu: sală de gimnastică, saună, cabinete pentru masaj, aparate de electroterapie, instalații pentru băi galvanice, băi carbogazoase, împachetări cu parafină și salină.

Spa-ul hotelului dispune de piscină semi-olimpică, jacuzzi și bazin pentru copii cu adâncimea de 0,5 m.

Baza de tratament dispune de o sală specială, exclusiv destinată băilor cu apă minerală, dotată cu căzi moderne. Renumitele izvoare de apă minerală, mezotermale și mofete, ale stațiunii, sunt recomandate în tratamentul bolilor cardio-vasculare, urinare și a sistemului nervos. Se pot trata afecțiuni digestive, boli metabolice și neuro-endocrine, cu apa carbogazoasă - minerală - în căzi speciale. Baza de tratament dispune de 2 Sali - una pentru bărbați și una pentru femei special destinate pentru împachetări, doate cu dușuri și wc-uri. Se pot face împachetări cu produse naturale, parafină, împachetări termice cu ceai și alge (ceai verde - antirid, vitamina C și E - pot întări pereții celulari și dinamizează sinteza colagenului, alge și săruri marine - remineralizează, anticelulitic), împachetări cu nămol natural activ termic (curăță epiderma, purifică, remineralizează și calmează, ajută la detoxifiere și redarea fermității țesuturilor), împachetări cu spirulină (o algă unicelulară, de culoare verde-albăstruie care ajută la detoxifiere, drenează, decongestionează, remineralizează și stimulează circulația sanguină la nivel cutanat, calmează sistemul nervos și redă fermitatea tegumentară), împachetări cu ciocolată caldă (efect de antiîmbătrânire, relaxare, exfoliere, detoxifiere), împachetări cu cafea (“arde grăsimea”, anticelulitic) Baza de tratament dispune de un modern aparat laser. Laserul este o aplicație a undelor electromagnetice pentru un tratament mai eficace și mai rapid a unor afecțiuni, unde eșecul tratamentelor clasice și necesitatea evitării unor efecte secundare ale acestora a impus găsirea unor mijloace terapeutice. Ca și efecte ale laserterapiei sunt: scăderea contractării musculare, îmbunătățirea microcirculației, creșterea circulației oxigenului, biostimulare. 
Baile Tusnad

Baile Tusnad, Romania Romania

6 hoteluri

Băile Tușnad, supranumită și "Perla Adealului", este fără îndoiala una dintre cele mai frumoase stațiuni balneare ale României. Băile Tușnad dispune de numeroase izvoare de ape minerale, mezotermale și mofete, și este recomandată pentru tratamentul bolilor cardio-vasculare, urinare și ale sistemului nervos.

Inapoi sus Alege o camera

82destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

848vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

375hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!