Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Covasna
1 noapte (18 Iul - 19 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Covasna, Covasna - 3 stele

Str. 1 Decembrie 1918 1, Covasna 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Covasna Covasna Vezi Street View

Covasna Complex Balnear 3* este un hotel modernizat recent, fiind primul hotel destinat tratamentului balnear din Covasna.
Stația de autobuz se găsește la 500 de metri, astfel fiind asigurată legătura directă cu Braşov şi Sfântu Gheorghe. Gara CFR Covasna și a mocăniței se află la 2 km de proprietate.

Hotelul este dispus pe 4 etaje, având un număr total de 128 de camere.

Principalele atuuri ale acestui hotel sunt: baza de tratament renovată, mofetele naturale foarte puternice (baza de tratament este construită direct peste sursa de dioxid de carbon), tratamentele cu apă carbogazoasă, posibilitățile de agrement (piscină, saună, biliard, tenis de masă).

Complexul este deservit de Restaurantul Covasna care dispune de 2 săli, cu o capacitate de 320 de locuri şi de o terasă exterioară cu o capacitate de 60 de locuri.
Restaurantul oferă atât preparate din bucătăria tradițională și internațională cât și preparate individualizate pe regim dietetic, regim cardiovascular și vegetarian. 

În cadrul complexului se află cel mai mare Centru de tratament balnear situat direct pe sursa de CO2. 

Complexul pune la dispoziţia turiştilor o parcare gratuită, în limita locurilor disponibile şi internet WI-FI în spaţiile comune. 


Află mai multe
Perioade Tarifare
01-06-2024   -   10-09-2024
11-09-2024   -   15-10-2024
16-10-2024   -   20-12-2024

Facilități oferite de Hotel Covasna

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Internet
  • Mini-market
  • Parcare
  • Piscină interioară
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Salon Cosmetică
  • Studio de fitness

Restaurant Hotel Covasna

Restaurantul Covasna dispune de 2 săli, cu o capacitate de 320 de locuri şi de o terasă exterioară cu o capacitate de 60 de locuri. 

Restaurantul oferă atât preparate din bucătăria tradițională și internațională cât și preparate individualizate pe regim dietetic, regim cardiovascular și vegetarian

SPA Hotel Covasna

Baza de tratament este construită direct peste sursa de dioxid de carbon, de aici rezultând mofetele naturale foarte puternice.
Procedurile care se pot efectua sunt variate: tratamente cu apă carbogazoasă, mofete, cure de slabire sau adjuvante ale sistemului imunitar, precum și anticelulitice, tratamente pentru scăderea tensiunii arteriale şi calmarea durerilor reumatice, tratamente pentru aparatul digestiv si ale bolilor psihice a caror cauza este stresul (nevroze).
Mica cantitate de radon natural ce se regăsește în componența mofetelor, ajută la creşterea metabolismului celular și la producţia de baleiaj a radicalilor liberi.
Băile carbogazoase și mofetele reprezintă un factor terapeutic foarte bun în tratamentul hipertensiunii arteriale. Efectul vasodilator care asigură reducerea tensiunii arteriale este salutar atât pentru cord, cât și pentru circulația periferică. Nu degeaba mofetele au ajuns să fie denumite "laboratoare de însanatosire", iar impreună cu apele minerale carbogazoase oferă unicitate ofertei. 
Covasna

Covasna, Romania Romania

10 hoteluri

Covasna, denumită și "stațiunea celor 1000 de izvoare de sănătate", este situată în județul Covasna, Transilvania, România. Este cea mai renumită stațiune balneo-climaterică din țară pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare. Datorită faptului că este situată într-o zonă cu activitate vulcanică (în trecut), este cunoscută și pentru apele sale minerale și mofetele, care sunt emanații gazoase post-vulcanice.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

738vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!