Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Amara
1 noapte (26 Mai - 27 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Lebada, Amara - 3 stele

Str. Lacului 2, Amara 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Lebada Amara Vezi Street View

Hotel Lebăda 3* este situat în centrul staţiunii Amara, chiar pe malul lacului, la 7 km distanţă de Slobozia. Din Bucureşti se poate ajunge mergând pe DN2 spre Urziceni şi apoi pe 2A spre Slobozia.

Hotelul Lebăda are o capacitate de 222 de locuri, repartizate în două corpuri de cazare și dispune de camere duble de 3*.
Hotelul dispune de săli de conferinte, bar, restaurant, biblioteca, sală de fitness și o plajă modernă situată pe malul lacului Amara, bază de tratament și restaurant.

Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, asigurându-se apă caldă după un program stabilit. 
Încălzirea spațiilor de cazare precum și prepararea apei calde este asigurată de o centralã termica proprie.

În incinta Hotelului Lebăda funcţionează un Centru Teritorial de Învăţământ la Distanţă al Academiei de Studii Economice Bucureşti. Acest centru este structurat pe două facultăţi: Facultatea de Finanţe, Asigurări, Banci şi Burse de Valori şi Facultatea de Comerţ. În acest sens au fost amenajate 4 săli de curs şi 3 săli de seminar, precum şi 3 laboratoare de informatică dotate cu calculatoare de ultimă generaţie, conectate la Internet pentru a se crea o atmosferă corespunzatoare procesului de învăţământ.
Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Lebada

 • Animale de companie acceptate
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Bibliotecă
 • Fax la recepție
 • Lift
 • Parcare
 • Plajă privată
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Seif
 • Terasă
 • Teren de sport

Restaurant Hotel Lebada

Restaurantul Hotelului Lebăda are o capacitate de 550 de locuri, fiind structurat în 3 săli şi oferă atât meniuri standard, cât şi meniuri special concepute pentru persoanele ce suferă de diferite afecţiuni. 
Turiştii işi pot petrece timpul liber în barul situat la primul etaj, ce are 40 de locuri şi unde se pot consuma băuturi racoritoare sau alcoolice. De asemenea, turiştilor le este recomandată şi terasa situată pe malul lacului Amara. 

Sala Conferinte

Hotelul Lebăda pune la dispoziţia grupurilor o sală de conferinţe cu capacitatea totală de 150 de locuri, iar la cerere se pot asigura şi calculatoare conectate la internet.

SPA Hotel Lebada

Hotelul Lebăda dispune de Baza proprie de Tratament. Printre afecţiunile terapeutice tratate aici se numără afectiuni ale aparatului locomotor, reumatism degenerativ, inflamator şi particular, sechele posttraumatice, afecţiuni neurologice periferice (pareze, paralizii, sechele după poliomielită), afecţiuni ginecologice şi diferite afecţiuni asociate (dermatologice, endocrine, boli profesionale).

Pentru tratarea acestor afecţiuni se folosesc următoarele resuse naturale: apă sulfuroasă, clorurosodică şi puternic mineralizată din lacul Amara şi nămolul sapropelic.
Printre procedurile de tratament disponibile în Baza de Tratament a Hotelului Lebăda se regăsesc următoarele: electroterapie, fizioterapie, hidroterapie, împachetări cu nămol, băi la cadă cu nămol, acupunctură şi posibilitate de gimnastică medicală în sala de sport special amenajată.

Hotelul are în dotare o plajă terapeutică autorizată și monitorizată anual de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică prin analize fizico-chimice ți bacteriene la apa de îmbăiere.
Amara

Amara, Romania Romania

7 hoteluri

Amara este un oraş şi o staţiune turistică în judeţul Ialomiţa, Muntenia, România. Este situat la 7 km nord-est de Slobozia, pe malul Lacului Amara. Amara este recomandată pentru afecțiuni ale aparatului locomotor, afecțiuni ginecologice, afecțiuni dermatologice, boli profesionale, afecțiuni endocrine, afecțiuni hepatobiliare și cure de diureză. În stațiune există baze de tratament pentru proceduri de peloidoterapie, hidroterapie,terapie fizicală și kinetoterapie.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

916vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!