Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Lacu Sarat
1 noapte (24 Iun - 25 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Mara, Lacu Sarat - 3 stele

Str. Aleea Parcului 5, Lacu Sarat 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Mara Lacu Sarat Vezi Street View

Hotel Mara 3* este situat în stațiunea Lacul Sărat, pe Aleea Parcului, numărul 5.

Hotelul oferă 38 de camere duble twin, având o capacitate de 76 locuri de cazare, fiecare cameră dublă dispunând de baie proprie.
Camerele hotelului oferă balcon, majoritatea cu vedere la lac (iar anumite camere au vedere la grădină), birou, aer condiţionat şi TV cu ecran plat.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Mara

  • Aer condiționat
  • Bază de tratament
  • Încălzire Centrală
  • Lift
  • Parcare
  • Recepție 24h
  • Restaurant

Restaurant Hotel Mara

Hotel Mara 3* pune la dispoziția turiștilor un restaurant.

SPA Hotel Mara

Tratamentul se asigură prin baza proprie a Complexului Mara, care este dotată cu instalații moderne pentru efectuarea tuturor procedurilor.

La Centrul Med-Spa se pot trata următoarele tipuri de afecțiuni: 
1. Afecțiuni ale aparatului locomotor (reumatismale degenerative, abarticulare, inflamatorii, posttraumatice dupa fracturi, entorse, luxatii);
2. Afecțiuni neurologice periferice; 
3. Afecțiuni ginecologice.
Boli asociate: afecțiuni dermatologice, boli endocrine și de nutriție, boli profesionale de uzură (munci grele în mediul toxic, trepidații, muncă de noapte, frig și umiditate prelungită).

În afara centrului medical, în stațiune se pot folosi instalațiile pentru băi minerale calde la căzi și în bazin, instalații de fizio și electroterapie; amenajări pentru kinetoterapie; lacul și plaja pentru ungeri cu nămol și aero-helioterapie.
Apa lacului este sulfatată, clorurată, sodică, magneziană cu o mineralizare de 83, 955 mg/l. Nămolul sapropelic conține 41% substanțe minerale și 39% substante organice, este bogat în hidrogen sulfurat.

Stațiunea permite tratarea unei game variate de afecțiuni, dar având un climat de solicitare, se impune ca prescrierile să se faca individualizat în funcție de stadiul bolii, în afara stărilor acute.
Lacu Sarat

Lacu Sarat, Romania Romania

5 hoteluri

Lacu Sărat este o stațiune balneo-climaterică din județul Brăila, Muntenia, România. Situată la numai 5 km de Brăila, stațiunea este apreciată pentru poziționarea în natură, pentru propietățile curative de care dispun nămolul sapropelic și apa minerală hipertonică din Lacu Sărat. Legată de orașul Brăila printr-o linie de tramvai, în stațiunea Lacul Sărat există facilități pentru băi calde în ape minerale, aplicări de nămol cald, aerohelioterapie, electro şi hidroterapie, gimnastică și kinetoterapie.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

803vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!