Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Tasnad
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Marissa, Tasnad - 3 stele

Str. Stefan Cel Mare 108/5, Tasnad 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Marissa Tasnad Vezi Street View

Hotelul Marissa 3* se află în stațiunea Tăşnad, la 1,5 km de centrul oraşului, lângă Ștrandul Termal Tăsnad, în partea sudică a județului Satu Mare. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Satu Mare, situat la 35 km.

Cu o capacitate de cazare de 74 locuri, oferă cazare în apartamente și camere matrimoniale. Apartamentul family este dotat cu un pat matrimonial și un pat single iar apartamentul cu 2 camere dispune de o cameră cu pat matrimonial și o camera cu 3 paturi single.
Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, jacuzi sau cabină de duș, televizor, telefon, frigider, aer condiționat și acces nelimitat la internet.

Hotel Marissa dispune de un Spa dotat cu o zonă wellness (2 piscine interioare cu apă termală și sistem de hidromasaj, jacuzzi, saună salină), centru fizioterapie, kinetoterapie, sală de fitness.
Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Marissa

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Centru Spa
  • Jacuzzi
  • Piscină interioară
  • Restaurant
  • Saună
  • Studio de fitness

Sala Conferinte

Check

SPA Hotel Marissa

Marissa Spa pune la dispoziția turiștilor o zonă wellness (2 piscine interioare cu apă termală și sistem de hidromasaj, jacuzzi, saună salină), centru fizioterapie, kinetoterapie, sală de fitness.

Apa termală din stațiune este bogată în importante substanțe organice și anorganice este recomandată în mod special celor cu probleme reumatice, neurologice periferice cronice, ginecologice cronice, afecţiuni posttraumatice. 
Procedurile de fizioterapie sunt: electroterapie, magnetoterapie, băi galvanice, ultrasunet, unde scurte, laser, parafină, nămol, kinetoterapie, hidrokinetoterapie.

În afara tratamentelor curative tradiționale cu apă termală, în cadrul bazei de tratament a hotelului turiștii beneficiază de supravegherea profesionistă a cadrelor medicale specializate, și de: fizioterapie, terapie de mișcare și o sală de kinetoterapie dotată cu aparatură performantă de recuperare dar și relaxare.

Tasnad

Tasnad, Romania Romania

3 hoteluri

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 013vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!