Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Moneasa
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Parc, Moneasa - 3 stele

Hotelul Parc *** este situat în centrul stațiunii Moneasa, pe malul Mureșului, într-un spațiu cu multă verdeață, oferind turiștilor servicii de calitate, conform clasificării sale de trei stele.

Hotelul Parc dispune de 69 de camere distribuite în 5 apartamente, 14 camere duble matrimoniale +1, 19 camere duble matrimoniale,12 camere duble twin și 19 camere triple, dotate cu grup sanitar propriu cu duș sau cadă, TV, TV cablu.

Hotelul Parc dispune de spații de agrement, sală de fitness, piscină interioară, jocuri și bază de tratament în care se oferă proceduri de electroterapie, magnetodiaflux, ultrasunete și băi galvanice.
 

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Parc

 • Bar
 • Bază de tratament
 • Centru Spa
 • Jacuzzi
 • Masaj
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Salon pentru mic dejun
 • Saună
 • Studio de fitness

Restaurant Hotel Parc

Hotelul Parc are la parter un restaurant cu 150 de locuri în care se pot servi preparate specifice bucătăriei românești și internaționale. În apropiere se află un bar de zi și salonul pentru mic dejun.

Sala Conferinte

Hotelul Parc dispune de 4 săli amenajate pentru diverse întâlniri, traininguri, simpozioane, conferințe sau alte evenimente, cu o capacitate de 300 locuri.

SPA Hotel Parc

Baza de tratament oferă următoarele tipuri de proceduri: unde scurte; curenţi diadinamici; ionizare; curent trabert; electrostimulare; electrospastic; curent interferenţial; terapie cu laser; terapie cu ultrasunete; magnetodiaflux; băi galvanice; băi cu bule; parafină; masaj; electroterapie; aerosol şi kinetoterapie.

Tot in incinta hotelului se afla un centru SPA modern cu sauna, jacuzzi, piscina cu apa mezotermala, sala fitness.

Se pot trata afecțiuni, precum: nevroza astenica, afectiuni ginecologice (metroanexita cronica, sterilitate secundara, insuficienta ovariana), afectiuni neurologice centrale (sechele hemiparetice si hemiplegice post-accident vascular cerebral sau post-traumatisme cerebrale), afectiuni neurologice periferice (nevralgii, neuropatii cu diverse cauze, pareze si paralizii de nervi periferice, polinevrite), afectiuni postraumatice (redori articulare posttraumatice, recuperare dupa imobilizari în aparat gipsat, recuperari dupa operatii pe muschi, articulatii si oase, entorse si luxatii), afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendo-mioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala), afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze si poliartroze).

Moneasa

Moneasa, Romania Romania

3 hoteluri

Stațiunea balneoclimaterică Moneasa, Perla "Munților Apuseni", este situată în vestul țării, fiind cuibărită într-o mică depresiune de pe valea Moneasa, poalele Masivului Codru-Moma. Moneasa a fost cunoscută încă de pe vremea romanilor pentru apele minerale care cuprind o gamă largă de ape calcice, bicarbonatate, magneziene, oligominerale, sodice și mezotermale. Stațiunea nu este exclusiv una de tratament, aici existând și posibilități de petrecere a timpului liber datorită bazinelor cu ape minerale, plimbărilor cu barca pe lacul de agrement din vecinătatea hotelului Moneasa, terenurilor de sport, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 013vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!