Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Lacu Sarat
1 noapte (24 Iun - 25 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Perla, Lacu Sarat - 3 stele

Str. Aleea Parcului 7, Lacu Sarat 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Perla Lacu Sarat Vezi Street View

Hotel Perla 3*  este situat în zona de câmpie din nord-estul Bărăganului, la numai 5 km distanță de Municipiul Brăila.

Hotelul Perla funcţionează în tot timpul anului, având o capacitate de 164 locuri repartizate în 82 de camere, clasificate la categoria 3*.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Perla

  • Bază de tratament
  • Jocuri și puzzle-uri
  • Plajă privată (acces direct)
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Terasă

Restaurant Hotel Perla

Masa se asigură la restaurantul propriu.

Sala Conferinte

Hotelul Perla dispune de sală de conferinţe cu o capacitate 50 locuri.

SPA Hotel Perla

Hotel Perla dispune de propria bază de tratament. Baza de tratament balnear dispune de o întinsă suprafață de plajă.

In baza de tratament a hotelului Perla sunt puse la dispoziție proceduri pentru următoarele grupe de afecțiuni: afecțiuni reumatismale degenerative – spondiloza cervicală, dorsală si lombară, artroze și poliartroze, afecțiuni reumatismale inflamatorii, afecțiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrită), afecțiuni postraumatice – redori articulare posttraumatice, recuperare după imobilizări în aparat gipsat, recuperări după operații pe mușchi, articulații si oase, entorse si luxații ,afecțiuni dermatologice – unele forme de psoriazis, ichtioze, cheratodermii, neurodermite, afecțiuni neurologice periferice ,afecțiuni ginecologice – insuficiență ovariana, cervicite cronice, afecțiuni endocrine (hipotiroidie benigna, hipoovarită puberală), afecţiuni ale aparatului locomotor (reumatismale degenerative, inflamatorii, posttraumatice după fracturi, entorse, luxaţii) ,boli asociate: afecţiuni dermatologice, boli endocrine şi de nutriţie, boli profesionale de uzură (munci grele în mediu toxic, trepidaţii, muncă de noapte, frig şi umiditate prelungită).

Baza de tratament balnear dispune de o întinsă suprafață de plajă. Instalațiile de tratament acoperă o gamă largă de proceduri, și anume: băi calde cu apă sulfuroasă la cadă, împachetări calde cu nămol, băi galvanice, termoterapie, aerosoli ,electroterapie: curenți de joasă, medie și înaltă frecvență, unde scurte, ultrasunet, laserterapie, proceduri cu câmpuri magnetice de joasă frecvență, masaj terapeutic, gimnastică medicală.


Lacu Sarat

Lacu Sarat, Romania Romania

5 hoteluri

Lacu Sărat este o stațiune balneo-climaterică din județul Brăila, Muntenia, România. Situată la numai 5 km de Brăila, stațiunea este apreciată pentru poziționarea în natură, pentru propietățile curative de care dispun nămolul sapropelic și apa minerală hipertonică din Lacu Sărat. Legată de orașul Brăila printr-o linie de tramvai, în stațiunea Lacul Sărat există facilități pentru băi calde în ape minerale, aplicări de nămol cald, aerohelioterapie, electro şi hidroterapie, gimnastică și kinetoterapie.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

803vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!