Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Felix
1 noapte (24 Iun - 25 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Poienita, Baile Felix - 3 stele

Str. Calea Beiușului 26 , Baile Felix 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Poienita Baile Felix Vezi Street View

Hotel Poienița 3* este situat la 100 metri de staţia de autobuz, 600 metri de gară și 300 metri de centrul comercial al staţiunii. Hotelul este foarte aproape de parc şi de lacul cu nuferi.

Hotelul Poieniţa a suferit renovări în intervalul 2012-2015 și a fost reclasificat la 3*.

Baza de tratament au fost de asemenea renovată în 2012 - 2013.

Acest hotel este recomandat persoanelor care necesită tratament pentru afecțiunile osteo-articulare, pentru raportul convenabil calitate-preț, companiilor pentru organizarea de conferințe, team-building-uri, incentives la prețuri avantajoase, sportivilor pentru recuperare, odihnă, agrement.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Poienita

  • Bază de tratament
  • Parcare
  • Restaurant
  • Sală de conferințe

Restaurant Hotel Poienita

Restaurantul hotelului a fost extins după renovarea integrală în anul 2013. Masa se poate servi în regim a la carte sau se poate alege din meniurile prestabilite. De asemenea restaurant pune la dispoziție și meniuri dietetice. Restaurantul dispune și de servicii catering.

SPA Hotel Poienita

Hotel Poienița oferă în principal proceduri de: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica), kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane, electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux), termoterapie (impachetari cu parafina), elongații, inhalații-aerosoli cu ape termale si medicamente, masoterapie (masaj general, partial, relexogen si limfatic), aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri), saună, tratamente cu produsele originale românești Gerovital/Aslavital.
Baile Felix

Baile Felix, Romania Romania

23 hoteluri

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară din România, și oferă condiții excelente pentru vacanțe de relaxare, odihnă și tratament. Stațiunea este renumită pentru apa termală, pentru tratamentele și programele de recuperare din hoteluri, precum și pentru numeroasele obiective turistice din zonă.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

803vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!