Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (26 Iul - 27 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Select, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Libertatii 36, Baile Olanesti 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Select Baile Olanesti Vezi Street View

Hotel Select 3* este situat în apropiere de centrul staţiunii Băile Olăneşti, la o distanţă de aproximativ 1,5 km de izvoare.

Hotelul a fost inaugurat în anul 2004 şi pune la dispoziţia turiştilor 35 spaţii de cazare, dintre care 33 camere duble, 1 apartament duplex şi 2 apartamente.
Apartamentele sunt formate din living şi dormitor, iar apartamentul duplex este compus din living, 2 dormitoare şi baie cu jacuzzi.
Toate camerele hotelului dispun de balcon, TV, cablu TV, telefon, internet, minibar şi baie cu cabină de duş. dotate cu baie/cabina dus. Apartamentele si duplexul dispun şi de aer condiţionat.

Hotelul Select are în dotare un restaurant, o terasă şi o piscină exterioară cu apă dulce încălzită, dotată cu şezlonguri, mese, scaune, cabine de duş şi vestiare.
Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Select

  • Bar la piscină
  • Bază de tratament
  • Foișor
  • Minimarket
  • Piscină exterioară
  • Restaurant
  • Saună
  • Șezlonguri și umbrele
  • Terasă

Restaurant Hotel Select

Restaurantul Hotelului Select are o capacitate de 20 locuri și oferă un meniu complet ce cuprinde preparate din bucătăria tradiţional românească și internațională. Acesta dispune şi de o terasă acoperită, cu o capacitate de 40 locuri.

Sala Conferinte

Restaurantul hotelului este pretabil pentru conferinţe, cursuri, întâlniri de afaceri şi alte evenimente.

SPA Hotel Select

Baza de tratament a Hotelului Select oferă o gamă largă de tratamente balneare precum: masaje, kinetoterapie, saună, băi galvanizate, împachetări cu parafină, magnetoterapie, curenţi diadinamici, curenţi interferenţiali, aerosoli, ionizări, unde scurte, ultrasunete, băi de plante, duş subacval.


Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

22 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

724vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!