Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Belis
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Pensiunea Ana & Irina Wellness, Belis - 3 stele

Str. Belis 105, Belis 0724 300 003 Vezi pe Hartă Pensiunea Ana & Irina Wellness Belis Vezi Street View

Înconjurată de păduri de conifere și situată la 1 km de Lacul Belis, Pensiunea Ana & Irina pune la dispoziție 80 de locuri de cazare în camere spațioase, în culori plăcute și relaxante și cu balcoane largi, cu vedere spre pădurile de brazi.

Atuul pensiunii îl constiuie oaza de verdeață și liniște în care este situată: zona lacului Fântânele, în vestul județului Cluj, în partea nordică a munților Apuseni, la o altitudine de aproximativ 1200 metri.

Fiecare cameră are deschidere spre natură, spre pădurile de brazi, prin balcoane tip terase cu care sunt dotate camerele twin si apartamentele.
Dotări camere: balcon, încalzire centrală, șifonier, televizor prin satelit, canapea extensibilă și fotolii extensibile (camera triplă), baie proprie.

Turiștii au la dispoziție un centru spa modern, teren sintetic, sală de conferințe și bineînteles, o bucătăria inegalabilă, în meniul căreia veți putea savura nenumărate produse tradiționale.

Trambulină împreună cu un mic părculeț de joacă, sunt pregătite pentru a-i ține pe cei mici ocupați ca părinții să se poată bucura de liniște și relaxare.
Află mai multe

Facilități oferite de Pensiunea Ana & Irina Wellness

 • Centru Spa
 • Foișor
 • Internet wireless
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Saună
 • Studio de fitness
 • Tenis de masă
 • Terasă
 • Teren de fotbal

Restaurant Pensiunea Ana & Irina Wellness

Restaurantul Pensiunii Ana şi Irina serveşte o combinaţie de preparate din bucătăria internaţională şi locală, inclusiv mâncăruri tradiţionale transilvănene. Reşedinţa are, de asemenea, o zonă de grătar, pe tim­pul verii masa se poate servi pe terasă.

Sala Conferinte

Sala de conferințe are o capacitate de 50 de locuri și este dotată cu panou de proiecție și videoproiector, este pregatită pentru diverse activitați și seminarii.

SPA Pensiunea Ana & Irina Wellness

Centrul spa vine în completarea facilităților oferite și contribuie la relaxare prin muzica și ambientul plăcut, creat de lumina naturală, ce răzbate prin ferestrele mari.

Centrul SPA dispune de piscină interioară cu jeturi de hidromasaj,  înot contra curentului, jacuzzi, saună, sală de fitness.
Apa răcoroasă a piscinei o puteți alterna cu cea din jacuzzi, putând experimenta provocarea înotului contra curentului și a jeturilor de hidromasaj în piscină, iar pentru o destindere completă vă recomandăm sauna finlandeză.

Terasa largă și încăpătoare este dotată cu sezlonguri confortabile și vă oferă o priveliște inegalabilă asupra pădurilor de brazi și a împrejurimilor.

Nu în ultimul rând, puteți încerca aparatele de fitness.
Belis

Belis, Romania Romania

3 hoteluri

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 034vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!