Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baia Sprie
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Complex Turist Suior, Baia Sprie - 3 stele

Str. George Cosbuc 121, Baia Sprie 0724 300 003 Vezi pe Hartă Complex Turist Suior Baia Sprie Vezi Street View

Complexul Turist Șuior 3* se află pe domeniul cu același nume, la 8 kilometri de centrul orășelului Baia Sprie și la 17 kilometri de Baia Mare. Accesul se face pe un drum secundar de 3 kilometri care pornește din șoseaua națională ce leagă Baia Sprie de Sighetu Marmației. 

Șuior este o stațiune montană ce oferă în mod special facilități amatorilor de sporturi de iarnă. Aflat pe versantul de nord al masivului Mogoșa, domeniul Șuior are șapte pârtii amenajate, cu o lungime totală de 3,6 kilometri, cotate ca pârtii de dificultate medie. 

Complexul Turist Șuior este format din trei minihoteluri, aflate la baza pârtiilor, Șuior Bază, trei cabane la cota 1000 și o cabană în apropiere de cota 1000.

ȘUIOR BAZĂ: Hotelurile Iza, Mara și Igniș
La baza domeniului schiabil se află cele trei minihoteluri – Iza, Mara și Igniș – cu o capacitate de 99 de locuri în 53 de spații de cazare: 7 camere cu un pat single, 24 duble cu două paturi single, 14 duble cu pat matrimonial și opt apartamente. Toate camerele din hoteluri au televizor și televiziune prin satelit, internet wireless, minibar, telefon, baie cu cabină de duș, uscător de păr, articole de toaletă.

Dubla are suprafața de 15 metri pătrați, 2 paturi single sau cu pat matrimonial, balcon.  

Servicii și facilități oferite turiștilor la Șuior Bază: parcare; terasă; grătar; restaurant cu bar, terasă, braserie; păstrăvărie; acces direct la pârtiile de schi; teren de joacă pentru copii; teren de tenis; internet wireless; zonă de spa & wellness; cameră pentru depozitare bagaje; prânz la pachet; check-in/check-out express; servicii de spălătorie și călcătorie; apel de trezire la ora cerută; săli de conferințe și evenimente; seif.

Activități la Șuior Bază: tenis – terenuri de tenis, se oferă echipament; darts; biliard. În împrejurimi: schi; drumeții.

COTA 1000: Cabanele Gutâi, Țibleș și Pietrosu
La cota 1000, se află cabanele Gutâi, Țibleș și Pietrosu. Fiecare cabană are cinci camere cu pat matrimonial şi un living. Toate camerele au mobilier rustic, minibar, televizor, televiziune prin satelit, cabină de duş. 

Servicii și facilități oferite turiștilor la Șuior Cota 1000: restaurant; terasă în aer liber; 

CABANA TELESCAUN
În apropiere de cota 1000, la vârful pârtiilor și terminalul telescaunului, se află cabana Telescaun. Pe lângă partea de comandă a telescaunului, cabana are un bar, folosit in special iarna, și patru camere: două camere cu pat matrimonial, o cameră cu două paturi single și un apartament. Camerele au minibar, televizor, televiziune prin satelit, baie proprie cu cabină de duș. Două camere au vedere la pârtia și vârful Mogoșa.

Fumatul în camere și în zonele din interiorul complexului nu este permis. Complexul are extinctoare, camere de supraveghere video, alarmă de fum/de securitate.

Dotări și servicii ale domeniului schiabil: instalaţie de producere a zăpezii artificiale pe o lungime de 3600 metri; instalaţie nocturnă cu o lungime de 1500 metri; un telescaun cu o capacitate de 1200 persoane/oră – stația de plecare se află la 50 metri de terasa complexului; o pârtie de 100 metri pentru începători și copii, dotată cu baby-ski; o pistă de tubing de 100 metri lungime, situată la cota 1000; centru de închiriere echipament de schi sau pentru snowboarding; instructori de schi; vânzare permise de schi; depozitare echipament de schi.
Află mai multe
Perioade Tarifare
01-04-2024   -   31-05-2024
01-06-2024   -   30-06-2024
01-07-2024   -   08-09-2024
09-09-2024   -   15-12-2024

Facilități oferite de Complex Turist Suior

 • Bar
 • Biliard
 • Braserie
 • Centru Spa
 • Închiriere echipament ski
 • Internet
 • Jacuzzi
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masaj
 • Night Club
 • Paint-ball
 • Parcare
 • Ponton
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Saună
 • Solar
 • Studio de fitness
 • Tenis de masă
 • Terasă
 • Teren de sport

Restaurant Complex Turist Suior

Restaurantul din Șuior de la baza pârtiilor are o capacitate de 120 locuri. 
Se oferă preparate tradiționale, specifice bucătăriei maramureșene, și specialități culinare specifice bucătăriei naționale și internaționale.
Restaurantul se prelungește cu o terasă, cu capacitatea de 40 de locuri.
Tot la baza pârtiilor, se află și o braserie, cu 60 de locuri, unde se oferă, în orice sezon, gustări calde și reci, deserturi variate, cafea, vin fiert.
La baza din incinta complexului, este și păstrăvăria Șuior, cu terasă și ponton.

Restaurantul Șuior de la Cota 1000 este construit în stil rustic și are capacitatea de peste 100 de locuri în interior. 
Se oferă preparate tradiționale, horincă "verde" de Maramureș, vin la carafă.
La demisolul restaurantul se află un bar denumit „după schi”, cu o capacitate de 100 de locuri. Se oferă vin fiert sau țuică fiartă, băuturi calde și reci, alcoolice și nealcoolice și preparate de tip fast-food.
La Cota 1000, sunt amenajate și două terase în aer liber. Una are capacitatea de 40 de locuri și se află lângă restaurant, și una – denumită „Terasa plutitoare”  –, are o capacitate de 60 de locuri și se află deasupra lacului. 

Sala Conferinte

Sala de conferințe Șuior Bază are capacitatea de 80 de locuri. 
Dotări: videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, aparatură audio-video, aparatură de traducere simultană în 2 limbi, internet wireless, microfoane fixe, aer condiționat. 
Sala de conferințe Șuior Cota 1000 are o capacitate de 60 locuri și este dotată cu videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, aparatură audio-video, microfoane fixe.

SPA Complex Turist Suior

Zona de spa & wellness se află la Șuior Bază și are saună, jacuzzi, solar și un studio de fitness. 
Se oferă servicii de masaj.
Baia Sprie

Baia Sprie, Romania Romania

2 hoteluri

Baia Sprie este un oraș din județul Maramureș, Transilvania, România. Este situat în partea central-vestică a județului Maramureș, și a fost unul dintre centrele miniere importante din zonă. Principalele obiective turistice din Baia Sprie sunt: centrul vechi al orașului, primăria, biserica romano-catolică și biserica ortodoxă. Indiferent de anotimp, împrejurimile orașului Baia Sprie sunt cele mai importante locuri de interes turistic din zonă, turiștii având de ales dintr-o gamă largă de activități recreative.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 037vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!