Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Breaza
1 noapte (19 Apr - 20 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Complexul de Terapie Naturala Alexandra, Breaza - 3 stele

Str. Libertatii 82, Breaza 0724 300 003 Vezi pe Hartă Complexul de Terapie Naturala Alexandra Breaza Vezi Street View

Complexul de Terapie Naturală Alexandra 3* se află la 2,5 kilometri de centrul orașului Breaza. Complexul include centrul de terapie și o pensiune clasificată la 3 stele. 

Complexul oferă cazare la pensiune, în camere single, duble și  triple. 
Dotări comune în camere: paturi single, televizor, canale prin cablu,  telefon, minifrigider, baie cu duș, articole de toaletă.

Accesul la etaje superioare – pe scări.

Servicii și facilități oferite turiștilor la Complexul de Terapie Naturală Alexandra din Breaza: parcare; bază de tratament; sală de gimnastică; sală de mese.

Concentrația de ozon și ioni negativi din Breaza are efecte terapeutice binefăcătoare pentru diverse afecțiuni. Pe lângă factorii naturali terapeutici, la Complexul de Terapie Naturală Alexandra se aplică principiile medicinei integrate, naturale, și se îmbină proceduri de reflexoterapie, masaj, aromaterapie, saună sau kinetoterapie cu puterea vindecătoare a plantelor.

Complexul oferă terapii naturale de prevenire și combatere a unor afecțiuni cronice, degenerative, a efectelor provocate de stres și de oboseala cronică. Se oferă tratamente de tip balneo-terapeutic și fizical, proceduri de detox, consiliere fitoterapeutică.

Terapii oferite la baza de tratament a complexului:  fitoterapie si nutriție, recuperare medicală, detoxifiere a organismului, anti-ageing, ozonoterapie.

La 7 kilometri de complex, în Câmpina, se află Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu și Castelul Iulia Hasdeu. 

Gara din Breaza este la 1,3 kilometri de complex; gara din Câmpina, la 6 kilometri.

Complexul este la 98 kilometri de zona centrală din București. 
Află mai multe

Facilități oferite de Complexul de Terapie Naturala Alexandra

  • Bază de tratament
  • Hidrokinetoterapie
  • Kinetoterapie
  • Parcare
  • Sală de gimnastică
  • Sală de mese
  • Tratamente balneare

SPA Complexul de Terapie Naturala Alexandra

Complexul de Terapie Naturală Alexandra îmbină principiile medicinei complementare cu terapii balneare de relaxare sau de recuperare.

Complexul are programe de prevenire şi combatere a diverselor afecţiuni, a stresului şi mai ales de încetinire a procesului de îmbătrânire. Acestea se adresează pacienților cu diferite afecțiuni cronice compensate, dar și persoanelor sănătoase care aleg să își petreacă concediile combinând relaxarea, refacerea forțelor și curele balneare benefice sănătății.

Evaluarea stării de sănătate și a procedurile personalizate se face de medici specialiști în balneologie, reumatologie, fitoterapie, gemoterapie, homeopatie, termografie. Pe lângă medici, există kinetoterapeuţi, asistente medicale de profil, tehnicieni reflexoterapeuţi, specialişti maseuri.

În funcție afecțiunile fiecărui pacient, se recomandă dieta și tratamentul individual, cu produse pe bază de plante și terapii balneare.

Una dintre metodele de detoxifiere din cadrul Complexului este cel bazat pe reflexoterapie, împachetarea cu spirulină vie și o dietă adecvată. 

Tratamentul cu biomasă de Spirulina Platensis – produsă în cadrul complexului, în bazine special amenajate – se recomandă în afecţiunile ce necesită o reglare a funcţiilor metabolice, în cele cauzate de diverse deficienţe ale sistemului imunologic şi în cazurile în care activitatea oxidoreducatoare şi depurativă a organismului are nevoie de stimulare.

Împachetările corporale cu spirulină proaspătă – termoterapia –, care se fac la complex, sunt indicate pentru detoxifiere, regenerare, relaxarea musculaturii, menţinerea elasticității pielii, combaterea apariției ridurilor și în mod special pentru îmbunătățirea metabolismului celular, revigorarea organismului, creșterea performanțelor sportive
și a rezistenței la stres.

După câteva ședințe de împachetare cu spirulină vie, pielea devine mai netedă, mai catifelată, elasticitatea crește, funcţiile metabolice ale organismului sunt îmbunătățite. Curele sunt recomandate inclusiv pentru tratarea celulitei.

Reflexoterapia este tratamentul prin masaj al punctelor reflexogene, diagnosticate ca fiind sensibile. Prin masarea zonelor reflexe afectate, pe parcursul mai multor şedinţe, se îmbunătăţeşte substanţial circulaţia sangvină. În acest fel, depozitele de toxine sunt transportate spre organele de eliminare. Reflexoterapia este o metodă eficientă de detoxifiere. Se recomandă mai întâi în scop preventiv, apoi curativ.

Câteva indicații terapeutice pentru reflexoterapie în combinație cu împachetări de spirulină vie:
– profilaxia îmbolnăvirilor de orice gen;
– îmbunătățirea circulaţiei sangvine și limfatice;
– echilibrarea energetică, metabolică și endocrină;
– afecțiuni ale aparatului renourinar: nefrite, uretrite, litiază renală, incontinență urinară;
– afecţiuni ale aparatului digestiv: gastrită, ulcer gastroduodenal, colită, colon iritabil, hepatita cronică, dischinezie biliară;
– afecțiuni ale aparatului cardiovascular: palpitații, angină pectorală, nevroză cardiacă, ateroscleroză, hipotensiune arterială, hipertensiune arterială;
– afecțiuni hematologice;
– afecțiuni ale organelor genitale: vaginită, anexită, dismenoree, amenoree, prostatita, hipertrofia benignă de prostată;
– afecțiuni ale aparatului respirato: bronșită, laringită;
– afecțiuni ORL: rinită, sinuzită, farigoamigdalită, otită;
– afecțiuni ale glandelor endocrine: diabet insipid, boala Cushing, boala Basedow, tetanie, spasmofilie;
– afecțiuni ale pancreasului endocrin: diabet zaharat;
– afecțiuni ale glandelor sexuale: hiperfoliculinemia, impotență sexuală, frigiditate, sterilitate, tulburări de menstruație;
– detoxifierea exceselor alcoolice, alimentare, medicamentoase.

Recuperarea medicală include: Fizio-kinetoterapie; Masaj și reflexoterapie; Electroterapie; Hidroterapie; Drenaj limfatic.

Fizio-kinetoterapia sau gimnastica medicală reprezintă un element esențial al recuperarii și constă în exerciții izometrice pentru creșterea și flexibilitatea musculaturii, întărirea acestora, corectarea posturii sau a mersului, creșterea stabilității, în funcție de afecțiune.

Masajul și reflexoterapia au un efect imediat prin senzația de relaxare profundă pe care îl oferă.

Electroterapia are acțiune asupra pielii, sistemului muscular și sistemului nervos. Terapia generează vasodilatație, nutriție, tonifiere, analgezie și un efect de echilibrare a sistemului nervos vegetativ prin utilizarea curentului galvanic.

Tratamentul prin electroterapie nu este dureros, stimularea electrică furnizează un curent pe care pacientul il percepe sub forma unor pulsații, mai slabe sau mai puternice, în funcție de intensitatea aleasă.

Electroterapia are efect de stimulare pentru eliberarea de endorfine, care reprezinta calmante naturale produse de organism.

Hidroterapia se bazează pe răspunsul corpului la stimuli calzi și reci, sub presiunea apei sărate sau a apei dulci.

Drenajul limfatic manual se face prin masarea ușoară și aplicarea unei presiuni reduse asupra ganglionilor limfatici. Acest tip de masaj stimulează eliberarea toxinelor din ganglioni, ajută la tonifierea pielii, asigură regenerarea și întărirea sistemului imunitar.

Pentru slăbire: exerciții de gimnastică adecvată obiectivelor de slăbire, saună uscată, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, împachetări cu spirulină vie, electroterapie.

Alte terapii:
Tratamente cosmetice anti-ageing
Ozonoterapie – o metodă naturală de tratament ce ajută la tratarea a numeroase afecțiuni care au la bază oxigenarea insuficientă a țesuturilor.
Breaza

Breaza, Romania Romania

2 hoteluri

Breaza este o localitate din județul Prahova, România. Este situată la o altitudine de 380-450, are un climat temperat de deal, cu veri răcoroase şi ierni blânde, și este considerată poarta de intrare în zona turistică a masivului Bucegi. Din 1928 Breaza a fost declarată stațiune balneo-climaterică. Are un aer bogat în ioni negativi și bine ozonificat, fiind printre localitatățile cu cel mai curat aer din România.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

955vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!