Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Oferte Slanic Moldova
1 noapte (7 Dec - 8 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Decada Balneara Asigurati Hotel Coroana Moldovei, Slanic Moldova - 4 stele

Str. Porumbeilor 1, Slanic Moldova Vezi pe Hartă Decada Balneara  Asigurati Hotel Coroana Moldovei Slanic Moldova Vezi Street View

Vezi toate Ofertele Speciale

Decada Balneara Asigurati Hotel Coroana Moldovei Slanic Moldova

Servicii incluse:
  1. cazare 9 nopţi
  2. pensiune completă (mic dejun bufet suedez + 2 mese meniu fix)
  3. tratament: 2 proceduri/zi/persoană (tratamentul are loc la Sanatoriul Balnear Slănic Moldova, la 800 metri distanță de hotel)
  4. acces la jacuzzi și saună
Pentru a beneficia de tratament turiștii trebuie să prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie cu mențiunea "BALNEOFIZIOTERAPIE" fără a specifica locația, adeverință de salariat cu mențiunea că plătește CAS-ul vizată de Casa de Asigurări de Sănătate sau cupon de pensie. Biletul de trimitere nu trebuie sa depășească 30 de zile calendaristice și să se încadreze în 10 zile lucrătoare în luna în curs. Documente suplimentare ce trebuie prezentate: buletin de identitate, cardul de sănătate, carnet de asigurat de la Casa de Asigurări, certificat de naştere pentru copii (copie xerox), adeverinţă de elev.

1. Alege perioada

Valabilitate Tip masă Sejur Tarif/Persoană Alege
1 Sep 2021 - 20 Dec 2021 Pensiune Completă 9 nopți

de la 1,700 RON

2. Alege camera

Politicile de la Hotel Coroana Moldovei

Mențiuni tarife

Check-in/Check-out

Anulare

Politici copii

Animale de companie

Informații suplimentare

1. Tarifele sunt exprimate în RON, pe persoană, pe sejur de 9 nopţi și includ TVA, pensiune completă, tratament, acces la jacuzzi și saună.
Check-in: Ora 12:00 
Check-out: Ora 12:00
Nu sunt prezentate politici speciale.
Nu sunt prezentate politici speciale.
Nu sunt prezentate politici speciale.
1. Reclamațiile privind cantitatea și calitatea serviciilor se vor formula în scris de către turist și se vor depune la recepția hotelului înainte de terminarea sejurului. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare. 
2. Serviciile suplimentare precum și contravaloarea eventualelor pagube înregistrate în inventarul camerelor vor fi achitate de către turist direct la recepția hotelului.
3. Pentru a beneficia de tratament este nevoie de următoarele documente: bilet de trimitere de la medicul de familie cu menţiunea "BALNEOFIZIOTERAPIE", fără a specifica locaţia, adeverinţă de salariat cu menţiunea achitării CAS vizată de Casa de Asigurăro de Sănătate sau cupon de pensie. Biletul de trimitere să nu depăşească 30 de zile calendaristice şi să se încadreze în 10 zile lucrătoare în luna în curs.
4. Documente suplimentare ce trebuie prezentate: buletin de identitate, carnet de asigurat de la Casa de Asigurări, certificat de naştere pentru copii (copie xerox), adeverinţă de elev.

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

721vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!