Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baia Mare
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Eurohotel, Baia Mare - 3 stele

Str. Bucuresti 22, Baia Mare 0724 300 003 Vezi pe Hartă Eurohotel Baia Mare Vezi Street View

Euro Hotel ***, situat în imediata apropiere a centrului comercial al orașului Baia Mare și la doar 1 km distanță de Muzeul de Mineralogie, stă la dispoziția turistilor cu servicii de calitate.


Euro Hotel pune la dispoziția turiștilor 64 de camere confortabile clasificate la trei, respectiv două stele. Camerele sunt dotate conform standardelor internaționale. Atât culorile mobilierului cât și a mochetei se disting prin tonuri calde de vernil și galben pal, oferind oaspeților o atmosferă de relaxare și odihnă. De asemenea, a fost finalizată construcția unui lift panoramic ultramodern care oferă o imagine de ansamblu asupra orașului.


Atracția hotelului Euro Hotel o reprezintă piscina acoperită, cu o adâncime de 160 cm și iluminare subacvatică. Tot aici există o piscină de capacitate mică, unde copiii până la 3 ani se pot bucura de apă în deplină siguranță, fară o supraveghere specială.


De asemenea, clienții se pot relaxa în saună sau în sala de fitness, sub supravegherea unui instructor de specialitate.


Stiliștii salonului de înfrumusețare oferă servicii complete cum ar fi: coafură, cosmetică, manichiură, pedichiură, masaj.


Pentru cei îndrăgostiți de jocuri a fost amenajată o pistă de bowling în incinta barului, unde pe lângă distracția oferită de joc, doritorii pot consuma o gamă completă de băuturi, de la cele tradiționale până la cele mai fine, dar și cocktail-uri preparate de un personal deosebit de bine pregătit în domeniu.


O altă facilitate oferită de Best Western Euro Hotel este asigurarea parcării gratuite și supravegheate video pentru 30 de mașini.


Ca mijloc de relaxare, în împrejurimile orașului se pot admira locații și peisaje unice: peisaje rurale, biserici de lemn de o valoare inestimabilă și locuri cu o istorie bogată.

Află mai multe
Perioade Tarifare
03-01-2024   -   31-10-2024
01-11-2024   -   22-12-2024

Facilități oferite de Eurohotel

 • Bar
 • Bowling
 • Camere nefumători
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Room service
 • Sală de conferințe
 • Salon Cosmetică
 • Saună
 • Studio de fitness

Restaurant Eurohotel

Restaurantul hotelului, amenajat pe două nivele, cu o scară interioară care desăvârșește designul deosebit al interiorului, oferă un sortiment bogat de mâncăruri tradiționale și internaționale, băuturi alese și deserturi preparate de maeștrii bucătari. Prin calitatea preparatelor, ambianța plăcută și experiența personalului, în cadrul restaurantului se organizează, în condiții excelente, banchete, dineuri, cocktail-uri și nunți.

Sala Conferinte

Salonul roșu de conferințe, cu o capacitate de 180 de locuri este dotat cu aer condiționat și echipament multimedia de ultimă generație (sonorizare, videoproiector, flipchart), care face ca acest salon să fie în topul cerințelor organizatorilor de conferințe și seminarii de mare anvergură.
Sala polivalentă, situată la primul etaj al hotelului are o capacitate de 50 de locuri, îndeplinind perfect cerințele unui astfel de salon. Fiind situată la etaj, lângă salonul de mic dejun, această sală oferă cadrul perfect pentru desfășurarea de mici reuniuni, zile de naștere, cockteiluri.
Baia Mare

Baia Mare, Romania Romania

5 hoteluri

Baia Mare, reședința județului Maramureș, este cel mai important centru urban din nord-vestul României, fiind situat la poalele Carpaților Orientali. Este situat în partea vestică a județului, în depresiunea Baia Mare, pe cursul mijlociu al Râului Săsar, la o altitudine medie de 228 m.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 037vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!