Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Sfantu Gheorghe
1 noapte (22 Iun - 23 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Green Village Resort, Sfantu Gheorghe - 4 stele

Sfantu Gheorghe 0724 300 003 Vezi pe Hartă Green Village Resort Sfantu Gheorghe Vezi Street View

Complexul Green Village **** (Satul de Vacanță Delfinul) este localizat în localitatea Sfântul Gheorghe, locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră. Green Village ocupă o suprafață de 30.000 metri pătrați și dispune de 50 de camere duble, cu pat matrimonial și 40 de apartamente.

Camerele au o suprafață cuprinsă între 25 și 40 de metri pătrați fiecare. Apartamentele au la parter un living și o terasă, iar la etaj un dormitor. Camerele au minibar și aer condiționat. Terasele camerelor au vedere spre Dunăre și mare. 

Complexul Green Village este împărțit în 5 zone după cum urmează:
Zona 1 - "Egreta" cuprinde Vila 1 și Vila 2, fiecare având 10 camere duble, Restaurantul 1 cu o capacitate de 48 de locuri, un bar lacustru și jacuzzi.
Zona 2 - "Stârcul alb" include Vila 7, cu 1 living și 2 dormitoare, Vila 8, cu 2 livinguri și 8 dormitoare și complexul de vile A-I, însumând 18 apartamente.
Zona 3
- "Lebăda" cuprinde complexul de Vile J - L (6 apartamente).
Zona 4
- "Pelicanul" se găsesc Vilele 3-5, fiecare având 10 camere duble, piscină, Vilele M - O, cu 6 apartamente, saună, sală de fitness, Restaurantul 2 cu 144 locuri, Restaurantul 3 cu 48 de locuri și două baruri lacustre. De asemenea, în această zonă se află Complexul Multifuncțional, cu 3 săli cinema/conferințe, centru afaceri, biliard și bibliotecă.
Zona 5
- Marina Complexului. Clienții care vin cu bărcile proprii au acces gratuit în Marina Complexului.

Vilele sunt înconjurate de o salbă de lacuri, cu nuferi și alte plante de apă.

Turiștii cazați în Complexul Green Village beneficiază gratuit de: teren de fotbal pe plajă, tenis de masă, biliard, saună, fitness, internet, șah, remi, table, bibliotecă, piscină și jacuzzi în aer liber, transfer bagaje.

Află mai multe
Perioade Tarifare
01-07-2024   -   31-08-2024
01-09-2024   -   30-09-2024
01-10-2024   -   15-10-2024

Facilități oferite de Green Village Resort

 • Bar
 • Bărci cu motor
 • Biliard
 • Închiriere biciclete
 • Internet wireless
 • Jacuzzi
 • Jocuri și puzzle-uri
 • Masaj
 • Piscină exterioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Saună
 • Studio de fitness
 • Tenis de masă
 • Teren de sport
 • Transfer cu barca

Restaurant Green Village Resort

Turiștii pot servi masa pe terasele celor trei restaurante, având o capacitate totală de 240 locuri în interior și 100 locuri pe terasă. Bucătarii pot pregăti preparate gustoase din pește sau carne din bucătăria internațională și cea locală. În cele trei baruri lacustre se pot servi băuturi pentru toate gusturile.

Sala Conferinte

Centrul de afaceri dispune de trei săli de proiecții și conferințe, astfel, sala 1 are 120 de locuri, sala 2, 60 de locuri, iar sala 3, 40 de locuri și clubul dotat cu internet wireless, bibliotecă și biliard. Dotările sunt ultramoderne, beneficiind de sistem audio 5.1, sistem video, digital și peliculă de film, aer condiționat și TV.

SPA Green Village Resort

Health Center-ul este compus din piscină și jacuzzi în aer liber, saună, masaj și centru fitness.
Maseor-ul de la Lotus Spa vă poate recomanda un tratament, iar instructorul de la Bayside Fitness vă ajută și vă prezintă echipamentele.
Sfantu Gheorghe

Sfantu Gheorghe, Romania Romania

1 hoteluri

Sfântu Gheorghe este o comună din județul Tulcea, Dobrogea, România, și este singura localitate din Delta Dunării unde se pot vedea cu ochiul liber atât Dunărea, cât și Marea Neagră laolaltă. Este un vechi sat rustic de pescari, situat pe partea stângă a celui mai vechi braț al Dunării - brațul Sfântu-Gheorghe, în apropierea gurii de vărsare a Dunării în Marea Neagră. Accesul în localitate este posibil doar naval. Se poate lua vaporul din portul Tulcea , portul Mahmudia sau portul Murighiol.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

807vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!