Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (26 Mai - 27 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hostel Sara's Sons, Baile Herculane - 3 stele

Str. Aleea Teilor 2, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hostel Sara's Sons Baile Herculane Vezi Street View

Hostelul Sara's Sons *** se află situat în centrul stațiunii Băile Herculane, pe Aleea Teilor 2A. Hotelul Sara's Sons a trecut printr-un amplu proces de modernizare ce s-a încheiat la începutul anului 2014.

Hostelul Sara's Sons are o capacitate de 21 de camere dintre care 10 camere duble, 10 camere triple şi 1 apartament. 

Camerele duble dispun de pat matrimonial sau 2 paturi twin.

Camere triple sunt formate dintr-un pat matrimonial și un pat single.

Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea extensibilă.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV LED, cablu TV, internet wireless, minibar şi baie cu cabină de duş.


Hostel Sara's Sons pune la dispoziția turiștilor parcare, restaurant, bază de tratament, piscină interioară și sală fitness.

Hostel Sara's Sons dispune de 3 piscine exterioare (două pentru adulţi şi una pentru copii) cu ape termsulfuroase şi o piscină interioară. Piscinele exterioare sunt deschise doar în perioada sezonului de vară.

Află mai multe
Perioade Tarifare
01-05-2024   -   15-06-2024
16-06-2024   -   31-08-2024
01-09-2024   -   30-09-2024
01-10-2024   -   22-12-2024

Facilități oferite de Hostel Sara's Sons

  • Bază de tratament
  • Încălzire Centrală
  • Parcare
  • Piscină cu apă termo-sulfuroasă
  • Piscină exterioară
  • Piscină interioară
  • Restaurant
  • Seif
  • Studio de fitness
  • Terasă

Restaurant Hostel Sara's Sons

Restaurantul și cele 2 terase ale Hostelului Sara's Sons au o capacitate totală de 150 de locuri.


Sala Conferinte

Z

SPA Hostel Sara's Sons

Baza de tratament dispune de aparatură pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, băi galvanice patru celulare, aerosoli cu sulf, cădițe de una sau două persoane pentru băi sulfuroase, masajoterapie, o sală de fitness și piscină interioară. Baza de tratament este deservită de personal calificat – medic primar balneolog, asistent principal balneolog, maseur.

Principalul factor terapeutic îl constituie apele termale de mare adâncime. La acestea, se adaugă climatul mediteranean și ionizarea negativă a aerului. Aceste tratamente sunt benefice pentru numeroase boli ale sistemului nervos și sistemului locomotor. De asemenea, aduc beneficii în tratarea afecțiunilor digestive, oculare, de nutriție și metabolice. În sala de fitness se pot desfășura programe de kinetoterapie, gimnastică și exerciții fizice libere.

Hotelul dispune de un cabinet de cardiologie care poate efectua teste precum: 
Electrocardiograma EKG = înregistrează activitatea electrică a musculaturii inimii, în mod specific a fibrelor musculaturii Cu ajutorul electrocardiogramei se pot enumera şi descoperi o serie de boli ale inimii. 
Holter EKG = dispozitiv care înregistrează în mod continuu, activitatea electrică a inimii, oferind informaţii despre funcţionarea inimii pe parcursul unei zile normale, atât în condiţii de repaus, cât şi în condiţii de stres şi efort fizic. 
Holter TA = diagnosticarea şi evaluarea severităţii hipertensiunii permanente sau oscilante care apar pe parcursul unei zile şi care nu sunt surprinse în mod normal în timpul unei consultaţii cardiologice. 
Pulsoximetrie = metodă prin care se măsoară pulsul şi gradul de oxigenare al sângelui, cu ajutorul unui aparat numit pulsoximetru. 
Ecocardiografie = permite vizualizarea şi studierea structurilor cadrului cu cavităţile, valvele şi muşchiul său. Datorită acestui tip de investigaţie, medicii pot recunoaşte anumiţi parametri care definesc atât funcţia de contracţie a inimii cât şi funcţia de relaxare. Această tehnologie poate fi utilizată la măsurarea grosimii pereţilor inimii, la diagnosticarea leziunilor valvulare, congenitale sau miocardice care dau insuficientă cardica. Mai putem afirma că această tehnologie permite analizarea pericardului (învelişul inimii) şi poate depista foarte uşor orice inflamaţie la nivelul acestuia. 
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

916vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!