Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Mamaia
1 noapte (8 Oct - 9 Oct)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Arena Regia, Mamaia - 5 stele

Str. Mamaia Nord 77, Mamaia 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Arena Regia Mamaia Vezi Street View

Arena Regia Hotel & Spa ***** este situat în zona de nord a staţiunii Mamaia, spre Năvodari şi face parte din Complexul Marina Regia Residence, alături de Hotelul Arcadia 4* şi cele 45 de Vile de Lux.

Complexul Marina Regia Residence dispune de plajă privată cu umbrele şi şezlonguri gratuite pentru turiştii proprii, iar în apropriere este amenajat un cort spaţios, unde se pot organiza diferite evenimente.

Arena Regia Hotel & Spa dispune de 53 de camere duble matrimoniale, 10 camere duble twin şi 8 apartamente. Fiecare apartament are un design unic, fiind mobilat diferit. 
Apartamentul Jaipur este situat la primul etaj al Arena Regia Hotel & Spa şi beneficiază de un dormitor spaţios, un living, terasă şi o baie luxoasă cu duş.
Apartamentul New York este poziţionat la etajul al doilea şi este dotat cu un dormitor spaţios cu pat matrimonial, dressing, terasă, un living şi două băi luxoase.
Apartamentul Florence se află la etajul trei şi beneficiază de un dormitor spaţios, un living, dressing, terasă şi două băi luxoase.
La etajul al patrulea al hotelului se află apartamentul Saigon care dispune de un dormitor spaţios, un living, dressing, terasă şi două băi luxoase.
Apartamentul Montpellier este situat la etalul al cincilea şi beneficiază de un dormitor spaţios, un living, dressing, terasă şi două băi luxoase.
Apartamentul Limoges se află la etajul şase şi este compus dintr-un dormitor spaţios cu pat matrimonial, un living, dressing, terasă şi două băi luxoase.
Apartamentul Balmoral este situat la penultimul etaj al hotelului şi beneficiază de un dormitor spaţios, un living, dressing, terasă şi două băi luxoase.
Apartamentul Kyoto este poziţional la ultimul etaj şi beneficiază de un dormitor spaţios, un living şi o baie luxoasă cu cadă.

Camere duble delux dispun de un pat matrimonial sau două paturi twin, băi proprii cu duş şi sunt destinate cazării a două persoane adulte şi un copil până la 12 ani, dar nu se poate acorda pat suplimentar în camerele duble twin.

Pentru familiile cu copii se recomandă camerele duble delux family, fiind spaţioase şi dispunând de două camere comunicante: o cameră cu pat matrimonial şi o cameră cu 2 paturi twin. Acest tip de camere permite cazarea a 3 adulţi şi un copil până la 14 ani, sau 2 adulţi şi 2 copii până în 14 ani.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV, cablu TV, acces internet, seif, mini-bar şi telefon, iar din camere turiştii au posibilitatea de a verifica nota de plată direct de pe TV. Există şi camere speciale destinate turiştilor nefumători.

Fumatul nu este permis decât pe terasele camerelor sau apartamentelor şi în restaurantul Romeo & Juliet.
Află mai multe

Oferte Speciale

Intensive Spa Rheuma - sejur 7 nopți începând cu 2 Oct 2022
de la 423 EUR
Ageing Gracefully - sejur 7 nopți începând cu 2 Oct 2022
de la 484 EUR
Relaxare la SPA - sejur 3 nopți începând cu 2 Oct 2022
de la 132 EUR

Facilități oferite de Hotel Arena Regia

 • Bar
 • Călcătorie
 • Cameră de bagaje
 • Camere nefumători
 • Centru SPA
 • Internet
 • Jacuzzi
 • Lift
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare
 • Piscină exterioară
 • Piscină Interioară
 • Plajă Privată
 • Restaurant
 • Room Service
 • Sală de conferințe
 • Sală Fitness
 • Saună
 • Servicii Concierge
 • Spălătorie
 • Terasă

Restaurant Hotel Arena Regia

Complexul Marina Regia oferă turiştilor mai multe restaurante şi baruri de lux, fiecare cu specific diferit. 
Astfel, se pot savura preparate din bucărăria italiană în restaurantul Romeo & Juliet sau preparate clasice din bucătăria franţuzească, dar şi mâncăruri autohtone, în restaurantul Hotelului Arena.
Colonial Club este locaţia perfectă pentru a savura preparatele unei bucătării moderne, precum şi cocktail-uri şi vinuri fine, iar Arcadia Bar şi Opium Garden completează oferind băuturi fine înainte şi după masă.

Sala Conferinte

Hotelul dispune de două săli de conferinţă şi două săli multifuncţionale ce au capacilatea cuprinsă între 20 şi 260 de locuri. Pot găzdui orice tip de eveniment (prezentări, work-shop-uri, simpozioane, congrese, team building, cocktail-uri, recepţii, dar şi evenimente private precum nunţi, botezuri sau petreceri).

SPA Hotel Arena Regia

Centrul SPA al Complexului Marina Regia Residence este situat în cadrul Arena Regia Hotel & Spa şi este compus din piscina interioară, hamam, saună uscată şi umedă, sală de fitness şi centru medical.
Imperia Spa oferă o gamă variată de tratamente bazate pe tradiţiile europene de spa. Oferă programe de fizioterapie, detox şi cosmetice, precum şi tratamente individuale. Imperia Spa lucrează cu produse marca Gerovital pentru tratamentele anti-imbătrânire. 
Medicul şi terapeuţii specializaţi ajută turiştii şă aleagă programul potrivit cerinţelor, care va fi apoi personalizat în funcţie de nevoi.
Sala de fitness oferă o gamă variată de aparatură de înaltă performanţă, dispunând de ele mai noi echipamente cardio şi de forţă, într-o atmosferă intimă şi relaxantă. Antrenorii experimentaţi stau la dispoziţia turiştilor pentru a oferi programe de fitness personalizate în funcţie de cerinţe.
Mamaia

Mamaia, Romania Romania

18 hoteluri

Mamaia este cea mai mare stațiune românească de pe coasta Mării Negre. În total stațiunea poate caza 20 000 de turiști simultan în peste 60 de hoteluri de până la 5 stele. Plaja este ideală începând cu mijlocul lui mai și terminând cu septembrie târziu, când temperaturile medii depășesc 25 de grade Celsius. Apa este caldă până spre sfârșitul toamnei.

Inapoi sus Alege o camera

82destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

775vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

377hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!