Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Sovata
1 noapte (21 Iul - 22 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Bradet Ensana Health Spa, Sovata - 4 stele

Str. Vulturului 68, Sovata 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Bradet Ensana Health Spa Sovata Vezi Street View

Bradet Ensana Health Spa Hotel 4* se află în stațiunea balneo-climaterică Sovata, la doar 200 de metri de lacul Ursu, în apropierea centrului stațiunii. Hotelul oferă o frumoasă panoramă din toate camerele, având o formă circulară. Bradet Ensana Health Spa Hotel 4* este complet renovat și oferă oaspeţilor servicii de tratament, sala Premier Fitness şi salonul de wellness şi înfrumuseţare. Baza de tratament spaţioasă a hotelului este alimentat cu apă terapeutică a Lacului Ursu. 

Hotelul a fost preluat de lanțul hotelier internațional Ensana.

Bradet Ensana Health Spa Hotel 4* are o capacitate totală de cazare de 93 de camere împărţite în: 69 de camere duble deluxe, 19 camere duble deluxe plus și 5 apartamente mobilate și dotate corespunzător pentru a asigura un sejur cât mai plăcut.

Camerele duble deluxe dispun de un pat dublu sau două paturi lipite, noptieră cu lampă de noapte, dulap pentru haine încorporat, birou, scaune cu măsuţă laterală, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), oglindă de dimensiune completă, telefon, minifrigider cu minibar, seif cameră, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, balcon. Baia din cameră este dotată cu cadă/duş sau cabină de duş, toaletă, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, telefon, prosoape de spa, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.

Se pot pune la dispoziție și camere pentru persoane cu dizabilităţi, camere conectate sau pat suplimentar, la cerere.


Camerele duble deluxe plus dispun de un pat dublu sau două paturi lipite, noptieră cu lampă de noapte, dulap pentru haine încorporat, birou, scaune cu măsuţă laterală, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), oglindă de dimensiune completă, telefon, minifrigider cu minibar, seif cameră, facilităţi pentru ceai şi cafea, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, balcon. Baia din cameră este dotată cu cadă/duş sau cabină de duş, toaletă, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, telefon, prosoape de spa, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.
Se pot pune la dispoziție și camere conectate sau pat suplimentar, la cerere.


Apartamentele deluxe dispune de un dormitor cu pat dublu, noptieră cu lampă de noapte, closet, birou, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), telefon, ferestre din podea până în tavan, balcon.
Camera de zi are o zonă cu canapea confortabilă, fotolii şi măsuţe laterale, dulap pentru haine incastrat, birou, oglindă de perete cu TV led încorporat (cablu cu canale radio), telefon, oglindă de lungime completă, minifrigider cu minibar, seif în cameră, facilităţi pentru ceai şi cafea, aer condiţionat controlat individual, Wi-Fi, ferestre din podea până în tavan, balcon sau terasă. Baia din cameră este dotată cu cadă/duş şi cabină de duş separată, toaletă separată, chiuvetă, oglindă, oglindă pentru machiaj, uscător de păr, prosoape de spa, papuci de baie, halat de baie şi articole de toaletă gratuite.


Află mai multe
Perioade Tarifare
18-06-2024   -   30-08-2024
31-08-2024   -   16-09-2024
17-09-2024   -   21-12-2024

Facilități oferite de Hotel Bradet Ensana Health Spa

  • Animale de companie acceptate
  • Bar
  • Bazin interior cu apă sărată
  • Cafenea
  • Centru Spa
  • Mini-market
  • Parcare
  • Restaurant
  • Serviciu de spălătorie
  • Terasă

Restaurant Hotel Bradet Ensana Health Spa

Restaurantul Magnolia al hotelului aşteaptă oaspeţii săi cu specialităţi gastronomice din Transilvania şi străinătate, iar oaspeţii pot asculta în timpul serii muzică live.   

SPA Hotel Bradet Ensana Health Spa

Turiștii cazați la Bradet Ensana Health Spa Hotel 4* pot efectua procedurile de tratament la baza de tratament din cadrul Sovata Health Spa Hotel, aflat în vecinătatea hotelului, unde turiștii Brădet Health Spa Hotel au acces direct. 
Centru SPA oferă diverse bazine, o zonă cu saune şi o gamă variată de tratamente balneare, wellness şi de înfrumuseţare.
În centrul de tratament se utilizează cunoştinţe medicale de specialitate în aplicarea remediilor naturale unice ale destinaţiei în tratamentul problemelor locomotorii, ale bolilor dermatologice, ale alergiilor respiratorii sau ale afecţiunilor ginecologice.
Sovata

Sovata, Romania Romania

18 hoteluri

Sovata este una dintre cele mai renumite stațiuni balneare din România. Este cunoscută mai ales datorită lacurilor sale sărate cu efecte curative în diverse boli, dar și datorită numeroaselor atracții turistice care se regăsesc în această zonă.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

738vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!