Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Calimanesti-Caciulata
1 noapte (29 Iul - 30 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Caciulata, Calimanesti Caciulata - 3 stele

Str. Calea Lui Traian 790, Calimanesti-Caciulata Vezi pe Hartă Hotel Caciulata Calimanesti Caciulata Vezi Street View

Hotelul Căciulata *** se găsește în centrul stațiunii balneoclimaterice Călimănești-Căciulata, pe strada Calea lui Traian, numărul 790, județul Vâlcea.

Cazarea se face în 196 camere duble și 6 apartamente dotate cu: baie cu cabină de duș, televizor și cablu TV, minibar și balcon. Accesul la etajele superioare se face și prin intermediul liftului.

Turiștii hotelului se pot relaxa beneficiind de: piscină sulfuroasă termală acoperită și în aer liber, masaj, sală de fitness, biliard, terenuri de fotbal, tenis și mese pentru tenis de masă.

Cozia Aqua Park este deschis tot timpul anului, dispune de bazine umplute cu apă termală, la o temperatură de aproximativ 37 ◦C:
– 11 bazine interioare și exterioare;
– incintă încălzită;
– 8 tobogane exterioare și 2 interioare;
– 1400 de sezlonguri;
– restaurant cu autoservire.

Piscinele interioare și exterioare sunt dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, saună.
Accesul la piscine si parcarea se achita la receptie.
Află mai multe

Oferte Speciale

Tratament cu Fisa Cont - sejur 6 nopți începând cu 14 Mai 2021
de la 966 RON
Relaxare la Munte - sejur 5 nopți începând cu 14 Mai 2021
de la 740 RON
Recuperare Post Covid 19 - sejur 5 nopți începând cu 4 Iul 2021
de la 886 RON

Facilități oferite de Hotel Caciulata

 • Bar
 • Bază de Tratament
 • Biliard
 • Curățătorie
 • Masaj
 • Night Club
 • Parcare
 • Piscină Exterioară
 • Piscină Interioară
 • Restaurant
 • Sală Fitness
 • Salon Cosmetică
 • Seif
 • Spălătorie
 • Tenis de masă
 • Teren de Sport

Restaurant Hotel Caciulata

Masa se servește în Restaurantul Căciulata, restaurant de categoria I. Micul dejun se servește în regim a la carte, iar restul meselor în regim card valoric, pe bază de cip-card. În incinta hotelului funcționează și un bar de zi.

Sala Conferinte

 

SPA Hotel Caciulata


Hotelul Căciulata dispune de bază de tratament și de cabinet medical. Medicul balneolog, după un consult prealalabil, îți stabilește un diagnostic și procedurile ce trebuiesc urmate. Apele minerale din stațiune au calități deosebite și se folosesc pentru tratarea următoarelor afecțiuni: ale tubului digestiv, ale vezicii și căilor biliare, ale rinichilor și căilor urinare, ale aparatului locomotor, ginecologice și ale căilor respiratorii superioare. Tratamentul se face prin cură internă, cură externă și tratament parenteral (injecții intramusculare cu apă sulfuroasă). Se fac și tratamente cu produse recunoscute pe plan intern și internațional ca: Gerovital H3, Aslavital, Pell-Amar.

Tipuri de proceduri: 
Galvanizare simplă și baie galvanică celulară - Dozarea intesitatii pentru galvanizarea simplă se face in functie de toleranta individuala, efectele terapeutice pe care le urmarirm si stadiul de evolutie al afectiunii tratate. Pentru baia galvanică, bolnavul semnaleaza o uriasa furnicatura la nivelul tegumentelor imersionate. 
Ionogalvanizare - Este o metoda prin care se introduc in organism diverse substante medicamentoase cu ajutorul curentului electric, care le transporta prin tegument si mucoase. 
Curenți diadinamici de joasă frecvență și interferențiali de medie frecvență. 
Magnetoterapie - Se pot aplica 3 forme distincte de camp magnetic (forma continua, interrupt ritmic si interupt aritmic). Alegerea metodei de aplicatie (cu bobine circulare sau locale), a formelor de camp magnetic se face tinand cont de scopul terapeutic urmarit, afectiunea tratata, terenul constitutional si tipul de reactivitate neurovegetativa. 
Terapie infraroșu cu lampa solux - Procedura de fototerapie care se aplica in spatiu deschis. Asupra organismului la acest tip de procedura actioneaza numai radiatiile infrarosii care sunt trimise sau reflectate de reflectorul lampii solux. In felul acesta se ridica temperatura locala a tegumentului iradiat. 
Baie sulfuroasă la cadă care are la baza efectul termic al apei (36-37°C) si proprietatile biochimice ale sulfului din apa. (vasodilatatie periferica cu scaderea tensiunii arteriale, metabolic cu scaderea glicemiei si colesterolului si nutritional pentru cartilagiul articular) ce actioneaza miorelaxant. 
Baie cu bule dioxid de carbon - Efectul se bazeaza pe actiunea predominanta a CO2 care realizeaza un masaj fin al tegumentului cu efect vasodilatator si sedativ asupra sistemului nervos.Sunt indicate pentru afectiuni cardiovasculare, arteriopatii obliterante periferice, nevroze. 
Afuziuni - Proceduri care constau in proiectarea fara presiune a unor coloane de apa asupra diverselor regiuni ale corpului. Sunt indicate in tulburari ale circulatiei periferice, stari depresive, surmenaj. 
Cataplasme cu nămol - Procedura de termoterapie ce consta in aplicarea locala a unor saci cu namol incalziti la 38-44°C pe anumite regiuni ale corpului. Efectele fiziologice si terapeutice au la baza in primul rand aciunea termica prin care se urmaresc: efecte miorelaxante si decontracturante, cresterea flexibilitatii tesuturilor articulare si periarticulare, efecte antiinflamatorii. La aceste efecte care sunt favorizate de calitatile termopexice ale namolului se adauga o serie de efecte atribuite compozitiei fizico-chimice a namolului, ce declanseaza mecanisme de actiune vasculare, endocrine si neurovegetative. Indicatii: patologie reumatica, posttraumatica, dermatologica, ginecologica, endocrina. 
Inhalații colective - Procedura prin care bolnavul introduce pe cale respiratorie, apa minerala sulfuroasa pulverizata sub forma de ceata cu ajutorul unui compresor, intr-o camera special amenajata ( etanseizata). 
Ultrasunet și unde scurte, kinetoterapie și hidrokinetoterapie, baie cu plante, duș subacval, împachetări cu parafină, aerosoli individualim injecții intramusculare cu ape minerale. 
Calimanesti-Caciulata

Calimanesti-Caciulata, Romania Romania

14 hoteluri

Stațiunea Călimănești-Căciulata este considerată perla stațiunilor din Vâlcea, fiind renumită pentru izvoarele termale, aerul ușor ionizat negativ, precum și pentru numeroasele atracții turistice. Din întreaga suprafață a stațiunii, aproape jumătate este acoperită de păduri de foioase și rășinoase.

Inapoi sus Alege o camera

78destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

741vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

304hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!