Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Calimanesti-Caciulata
1 noapte (28 Oct - 29 Oct)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Central, Calimanesti Caciulata - 3 stele

Str. Calea Lui Traian 403, Calimanesti-Caciulata Vezi pe Hartă Hotel Central Calimanesti Caciulata Vezi Street View

Vezi aici Super Ofertele EARLY BOOKING 2022, cu DISCOUNT de 15%, disponibile exclusiv pe BalneoMedica.ro.

Hotelul Central a fost construit între anii 1907 şi 1911, în stil baroc şi a fost parţial renovat în 2012 şi reclasificat la categoria de 3*.


Hotel Central este situat în centrul staţiunii Călimăneşti, pe Calea lui Traian la numărul 403 şi dispune de două corpuri, corpul A cu 66 de camere duble, 4 garsoniere şi 7 apartamente şi corpul B cu 25 de camere duble.
Camerele sunt renovate, cu mobilă nouă sau recondiţionată şi băi modernizate, dotate cu mini-bar, TV, TV cablu.

În faţa hotelului Central se găseşte un parc amenajat.
Află mai multe

Oferte Speciale

Tratament cu Fisa Cont - sejur 6 nopți începând cu 16 Sep 2021
de la 957 RON
Odihna si Relaxare cu Fisa Cont - sejur 6 nopți începând cu 16 Sep 2021
de la 814 RON
ULTRA EARLY BOOKING 2022 DISCOUNT 20%: Tratament cu Fisa Cont - sejur 6 nopți începând cu 14 Mai 2022
de la 766 RON
Perioade Tarifare
16-09-2021   -   20-12-2021
16-09-2022   -   20-12-2022

Facilități oferite de Hotel Central

  • Bar
  • Bază de Tratament
  • Lift
  • Piscină Interioară
  • Restaurant

Restaurant Hotel Central

Hotelul Central are în dotare un restaurant, de asemenea renovat parţial în 2012.

SPA Hotel Central

Baza de tratament din cadrul Hotelului Central asigură tratamente prin cură internă, cură externă şi tratament parenteral. Tratamentele se fac la indicaţiile medicului balneolog, medic ce asigură şi evaluarea medicală a pacientului. 
Cura internă este benefică afecţiunilor: tubului digestiv, ale vezicii şi căilor biliare, ale rinichilor şi căilor urinare.
Cura externă asigură tratarea afecţiunilor aparatului locomotor (artroze, spondiloze, afecţiuni degenerative ale omului vârstnic, nevralgii, nevrite), afecţiunilor ginecologice (anexite, sterilitate secundară) şi afecţiunilor căilor respiratorii superioare (rinofaringite, sinuzite cronice, bronşite cronice, astm bronşic).
Tratamentul parenteral se face prin injecţii intramusculare cu apă sulfuroasă şi este benefic în tratarea alergozelor cutanate.
În această bază de tratament poţi beneficia de tratamente cu medicamente recunoscute pe plan intern şi internaţional ca: Gerovital H3, Aslavital, Pell-Amar.

Tipuri de proceduri: 
Galvanizare simplă și baie galvanică celulară - Dozarea intesitatii pentru galvanizarea simplă se face in functie de toleranta individuala, efectele terapeutice pe care le urmarirm si stadiul de evolutie al afectiunii tratate. Pentru baia galvanică, bolnavul semnaleaza o uriasa furnicatura la nivelul tegumentelor imersionate. 
Ionogalvanizare - Este o metoda prin care se introduc in organism diverse substante medicamentoase cu ajutorul curentului electric, care le transporta prin tegument si mucoase. 
Curenți diadinamici de joasă frecvență și interferențiali de medie frecvență. 
Magnetoterapie - Se pot aplica 3 forme distincte de camp magnetic (forma continua, interrupt ritmic si interupt aritmic). Alegerea metodei de aplicatie (cu bobine circulare sau locale), a formelor de camp magnetic se face tinand cont de scopul terapeutic urmarit, afectiunea tratata, terenul constitutional si tipul de reactivitate neurovegetativa. 
Terapie infraroșu cu lampa solux - Procedura de fototerapie care se aplica in spatiu deschis. Asupra organismului la acest tip de procedura actioneaza numai radiatiile infrarosii care sunt trimise sau reflectate de reflectorul lampii solux. In felul acesta se ridica temperatura locala a tegumentului iradiat. 
Baie sulfuroasă la cadă care are la baza efectul termic al apei (36-37°C) si proprietatile biochimice ale sulfului din apa. (vasodilatatie periferica cu scaderea tensiunii arteriale, metabolic cu scaderea glicemiei si colesterolului si nutritional pentru cartilagiul articular) ce actioneaza miorelaxant. 
Baie cu bule dioxid de carbon - Efectul se bazeaza pe actiunea predominanta a CO2 care realizeaza un masaj fin al tegumentului cu efect vasodilatator si sedativ asupra sistemului nervos.Sunt indicate pentru afectiuni cardiovasculare, arteriopatii obliterante periferice, nevroze. 
Afuziuni - Proceduri care constau in proiectarea fara presiune a unor coloane de apa asupra diverselor regiuni ale corpului. Sunt indicate in tulburari ale circulatiei periferice, stari depresive, surmenaj. 
Cataplasme cu nămol - Procedura de termoterapie ce consta in aplicarea locala a unor saci cu namol incalziti la 38-44°C pe anumite regiuni ale corpului. Efectele fiziologice si terapeutice au la baza in primul rand aciunea termica prin care se urmaresc: efecte miorelaxante si decontracturante, cresterea flexibilitatii tesuturilor articulare si periarticulare, efecte antiinflamatorii. La aceste efecte care sunt favorizate de calitatile termopexice ale namolului se adauga o serie de efecte atribuite compozitiei fizico-chimice a namolului, ce declanseaza mecanisme de actiune vasculare, endocrine si neurovegetative. Indicatii: patologie reumatica, posttraumatica, dermatologica, ginecologica, endocrina. 
Inhalații colective - Procedura prin care bolnavul introduce pe cale respiratorie, apa minerala sulfuroasa pulverizata sub forma de ceata cu ajutorul unui compresor, intr-o camera special amenajata ( etanseizata). 
Ultrasunet și unde scurte, kinetoterapie și hidrokinetoterapie, baie cu plante, duș subacval, împachetări cu parafină, aerosoli individualim injecții intramusculare cu ape minerale. 
Calimanesti-Caciulata

Calimanesti-Caciulata, Romania Romania

14 hoteluri

Stațiunea Călimănești-Căciulata este considerată perla stațiunilor din Vâlcea, fiind renumită pentru izvoarele termale, aerul ușor ionizat negativ, precum și pentru numeroasele atracții turistice. Din întreaga suprafață a stațiunii, aproape jumătate este acoperită de păduri de foioase și rășinoase.

Inapoi sus Alege o camera

79destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

621vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

306hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!