Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Covasna
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Clermont, Covasna - 4 stele

Str. Mihai Eminescu 225, Covasna 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Clermont Covasna Vezi Street View

Hotelul Clermont **** este situat în partea de est a stațiunii balneoclimaterice Covasna, la aproximativ 50 metri de strada principală, ușor de localizat, datorită arhitecturii și amplasamentului.

Hotelul Clermont este clasificat la standardul de 4 stele, oferind servicii complete de cazare și extraservicii conform acestei clasificări. În interiorul Hotelului Clermont se pot asigura tratamente balneare, curele antistres, serviciile de relaxare, serviciile de agrement, posibilitatea savurării unor mâncăruri delicioase în cele două saloane ale Restaurantului Clermont sau se pot organiza evenimente și programe de teambuilding.

Hotelul Clermont dispune de 218 locuri de cazare, organizate în camere duble twin și matrimoniale și apartamente de diferite tipuri, astfel încat să poată satisface cele mai pretențioase cerințe alte turiștilor.

Camere duble standard dispun de pat matrimonial sau 2 paturi twin.

Camerele duble executive au suprafaţă mai mare şi dispun de pat matrimonial şi canapea neextensibilă.

Camerele tip Junior Suite sunt de două tipuri. Fie tip open space cu pat matrimonial şi canapea neextensibilă fie sunt formate din dormuitor cu pat amtrimonial şi living cu canapea neextensibilă.

Senior Suite sunt formate din două dormitoare cu pat matrimonial sau 2 paturi twin şi living cu canapea neextensibilă.

President Suite dispune de tarasă, două dormitoare şi living cu canapea neextensibilă.


Printre posibilitățile de agrement și relaxare oferite turiștilor se regăsesc fotbal, tenis de câmp, baschet, paintball, tir cu arcul, mountain bike, drumeții, iar pentru cei ce caută un alt fel de mișcare, Hotelul Clermont oferă plimbare cu ATV-ul ca alternativă atractivă. În fiecare weekend turiștii se pot distra în discoteca hotelului, iar la cerere se pot oferi show-uri de karaoke.


Situată în holul de la recepție, cu o capacitate de 28 de locuri, Cafeneaua Clermont funcționează și ca lobby-bar, punând la dispoziția turiștilor cafea, ceai, băuturi, produse de patiserie și snacks-uri.

Bar-Club Clermont este spațiul ideal pentru petrecerea timpului liber, are o capacitate de 60 de locuri pe scaune și canapele și pune la dispozițe două piste de bowling și două mese de biliard.

Discoteca beneficiază de un design modern și de un sistem de sunet și lumini profesionale, asigurând  petreceri în timpul nopții. Cu o capacitate de 120 de locuri pe fotolii, Disco-Club Clermont reprezintă locația ideală pentru găzduirea de concerte, petreceri tematice, show-uri de dans sau karaoke party.

Crama Clermont are o capacitate de 22 locuri destinate turiștilor ce caută un spațiu retras și liniștit. Se pot degusta băuturi autentice românești, băuturi fine de colecție, dar și diverse soiuri de vin asortate cu brânzeturi cu mucegai.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Clermont

 • ATV
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Bowling
 • Cabinet medical
 • Cafenea
 • Centru Spa
 • Cramă
 • Discotecă
 • Grădină
 • Grătar
 • Internet wireless
 • Jacuzzi
 • Paint-ball
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Salon Cosmetică
 • Salon de masaj
 • Saună
 • Studio de fitness
 • Tenis de masă
 • Terasă
 • Teren de sport
Vezi toate facilitățile

Restaurant Hotel Clermont

Hotelul Clermont dispune de un restaurant cu o capacitate standard de 170 de locuri, este locația perfectă pentru organizarea unor evenimente deosebite, iar servirea se face a la carte.

Sala Conferinte

Hotelul Clermont dispune de 9 săli de conferință de diverse capacități, ideale pentru organizarea de conferințe, recepții sau lansări de produs.

SPA Hotel Clermont

Hotelul Clermont dispune de un Centru de tratament și sănătate, precum și de un Centru de înfrumusețare. Centrul de Sănătate Clermont, inaugurat în 2007, se axează pe două tipuri de servicii: de prevenire și tratare a bolilor cardiovasculare și de reîncărcare a organismului prin proceduri antistres și relaxare. Centrul este dotat cu aparatură de ultimă oră, resurse naturale speciale (gaz mofetic cu 98% concentrație dioxid de carbon, ape minerale carbogazoase și aer ionizat), precum și personal medical specializat. Procedurile medicale ce pot fi efectuate în cadrul centrului sunt băi minerale, mofetă, duș subacval, baie galvanică, aerosoli, curenți diadinamici, curenți interferențiali, curenți trabert, magnetodiaflux, raze unde scurte, ultrasunete, microunde, kinetoterapie individuală și de grup, vibromasaj, masaj limfatic, masaj medical și terapie laser. În cadrul Centrului de Înfrumusețare Clermont sunt oferite următoarele facilități și servicii: gimnastică de întreținere în cadrul sălii fitness, piscină acoperită, saună, jacuzzi, hidromasaj aromatic, terapii și tratamente corporale, tratament facial, masaj de relaxare, masaj facial și decolteu, masaj cu pietre vulcanice, manichiură, coafură, pedichiură.

Baia cu apă minerală îmbină efectul factorului termic al apei cu factorul mecanic şi factorului chimic al dioxidului de carbon. Având un conţinut mare de gaz carbonic, acid carbonic dizolvat şi bule de CO2 se formează o peliculă fină termoizolatoare pe tegumentul aflat în cadă în contact cu apa. Această peliculă prin stimulare microtactilă produce o vasodilataţie activă prin eliberarea de substanţe vasoactive capilare ceea ce duce la îmbunătăţirea circulaţiei periferice – asupra inimii are un efect de tip “digitalic” prin antrenarea economică a inimii fără solicitări energetice. Se execută la o temperatură de 33 – 34 grade timp de cel mult 15 minute cu corpul în imersie generală sau parţială.
Combinarea aceluiaşi factor terapeutic CO2 sub formă de mofetă şi baie creează un efect cumulat de vasodilataţie. Aceasta înseamnă o hrănire mai bună a ţesutului şi celulelor, preluarea mai rapidă a deşeurilor metabolice normale sau patologice şi transportul lor la organele specializate pentru a fi prelucrate şi eliminate, deci reducerea procesului inflamator şi normalizarea proceselor metabolice la nivelul organelor, ţesuturilor şi celulelor.

Covasna

Covasna, Romania Romania

10 hoteluri

Covasna, denumită și "stațiunea celor 1000 de izvoare de sănătate", este situată în județul Covasna, Transilvania, România. Este cea mai renumită stațiune balneo-climaterică din țară pentru tratarea afecțiunilor cardio-vasculare. Datorită faptului că este situată într-o zonă cu activitate vulcanică (în trecut), este cunoscută și pentru apele sale minerale și mofetele, care sunt emanații gazoase post-vulcanice.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 037vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!