Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (26 Mai - 27 Mai)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Dacia, Baile Herculane - 2 stele

Str. Complexelor 2, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Dacia Baile Herculane Vezi Street View

Hotel Dacia ** se află situat în centrul stațiunii Băile Herculane, în parcul Vicol, într-o zonă retrasă.

Hotelul Dacia are cea mai mare capacitate de cazare din stațiune, dispunând de 283 camere duble de 2*, 161 camere duble de 3* şi 4 apartamente.


Camerele sunt distribuite pe cele 15 etaje, accesul făcâdu-se cu ajutorul celor 5 lifturi. Camerele duble de 3* au fost renovate la sfarşitul anul 2013. Toate camerele sunt dotate cu televizor, cablu TV, telefon şi baie cu cabină de duș sau cadă. Camerele duble de 3* dispun şi de mini-bar.


Află mai multe
Perioade Tarifare
01-05-2024   -   31-05-2024
01-06-2024   -   30-06-2024
01-07-2024   -   31-08-2024
01-09-2024   -   31-10-2024

Facilități oferite de Hotel Dacia

 • Bar
 • Bază de tratament
 • Bazin interior sulf
 • Cameră pentru bagaje
 • Curățătorie chimică
 • Fax la recepție
 • Parcare
 • Primire/Trimitere Corespondență
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Salină artificială
 • Seif
 • Servicii Concierge
 • Serviciu de călcătorie
 • Serviciu de spălătorie
 • Serviciu Informații Turistice
 • Serviciu Xerox
 • Trezire la ora cerută

Restaurant Hotel Dacia

Masa se servește a la carte sau cu meniu fix în restaurantul hotelului Dacia, care dispune de 400 de locuri și restaurantul și terasa Orizont cu o capacitate de 410 locuri. Pe lângă restaurant hotelul mai are în componență și un bar de zi.

Sala Conferinte

Hotelul Dacia pune la dispoziția turștilor două săli de conferințe cu capacități de 40 respectiv 70 de locuri. Sălile sunt dotate cu videoproiector și retroproiector. De asemenea hotelul dispune și de un amfiteatru cu o capacitate de 300 locuri.

SPA Hotel Dacia

Hotel Dacia dispune de propria bază de tratament. Baza de tratament asigură tratamente complexe pentru: afecțiuni reumatismale inflamatorii (spondilită anchilozantă), afecțiuni reumatismale degenerative spondiloză cervicală, dorsală și lombară), afecțiuni reumatismale abarticulare, afecțiuni posttraumatice, afecțiuni neurologice periferice-pareze și paralizii), afecțiuni asociate (ginecologice, respiratorii, otorinolaringologice, afecțiuni ale tubului digestiv, dermatologice, cardiovasculare, boli profesionale), afecțiuni metabolice și de nutriție.
În baza de tratament a hotelului Dacia (suprafață de 1800 mp) se pot efectua zilnic 3720 de proceduri. Principalele proceduri și tratamente sunt: băi cu ape minerale termale sulfuroase și cu ape minerale termale clorurosodice atât în căzi, cât și în bazine, cu posibilități de kinetoterapie; buvete pentru cură internă cu ape minerale; bazin cu ape minerale termale în aer liber; instalații de aerosoli și inhalații cu ape minerale; electro și hidroterapie; săli de gimnastică medicală, masaj medical; saună. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
San Salina Hunedoara se află în incinta hotelului Dacia şi este deosebit de eficientă pentru purificarea căilor respiratorii ale fumătorilor şi foştilor fumători, stimulează eliminarea secreţiilor de la nivelul bronhiilor, reduce iritaţiile si inflamaţiile şi calmează tusea. Salinoterapia sprijină eliminarea particulelor conţinute de fumul de ţigară, depuse pe tractul respirator şi grăbeşte vindecarea şi regenerarea căilor respiratorii. Curele de salinoterapie ajută la creşterea imunităţii organismului.
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

916vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!