Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Herculane
1 noapte (25 Iul - 26 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului
cel mai bun tarif

Hotel Diana, Baile Herculane - 3 stele

Str. Complexelor 8, Baile Herculane 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Diana Baile Herculane Vezi Street View

Hotel Diana 3* din Băile Herculane a fost renovat în întregime în anul 2014. Este situat la 250 m și la doar 3 minute de centrul stațiunii, pe malul stâng al Cernei, pe un versant al Muntelui Domogled.

Hotel Diana oferă cazare în 220 de camere (camere duble, camere single, matrimoniale, apartamente), recent recondiționate, având minibar, telefon, uscător de păr, TV prin cablu și baie modernă.

Hotelul Diana este dotat cu parcare privată gratuită și Wi-Fi gratuit.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Diana

 • Bar
 • Bază de tratament
 • Centru Spa
 • Internet wireless
 • Jacuzzi
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Salon de masaj
 • Saună
 • Studio de fitness

Restaurant Hotel Diana

Hotelul Diana dispune de un bar și două saloane restaurant, Restaurant Clasic (300 de locuri) și Restaurant Rustic (250 de locuri), ce oferă o diversitate de preparate din gastronomia românească și internațională. De asemenea, în cadrul restaurantului se pot organiza: evenimente de familie, întâlniri de afaceri, prezentări oficiale, training-uri (seminarii, cursuri), întâlniri de tip team-building, congrese, conferințe.

Sala Conferinte

Evenimentele business și conferințele se organizează în săli de 250 și 300 de locuri beneficiind de sonorizare, videoproiector, flipchart și consumabile.

SPA Hotel Diana

 Zona de Spa & Wellness include o piscină interioară, saună, baie de aburi, jacuzzi, o sală de sport, și un salon. Sunt disponibile tratamente spa, precum și masaje, cu rezervare prealabilă. Centrul de tratament din cadrul Complexului Hotelier Diana pune la dispoziție o gamă diversificată de servicii (consultații medicale, electroterapie, hidroterapie, masoterapie, kinetoterapie, geriatrie, cosmetică geriatrică) pentru tratarea afecțiunilor reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos periferic (paralizii, pareze), afecțiuni ale aparatului respirator, afecțiuni ale ochilor, boli digestive, afecțiuni ginecologice, diabet zaharat, sindrom supraponderal. În tratarea diferitelor afecțiuni se valorifică la maximum factorii sanogeni proprii apelor minerale termale, sulfuroase și saline folosite de peste 2000 ani.
Baile Herculane

Baile Herculane, Romania Romania

26 hoteluri

Băile Herculane este o stațiune balneară situată în județul Caraș-Severin, România. Băile Herculane este cea mai veche stațiune din România și una dintre cele mai vechi din lume, fiind cunoscută încă de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n. Stațiunea mai păstrează și azi particularitățile de altă dată, fiind un simbol al fostului "Imperiu Roman". Din timpul romanilor au ramas numeroase vestigii: apeducte, băi, statui, tabule votive. Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate, iar principalul factor terapeutic îl constituie bogăția izvoarelor sulfuroase, termo-minerale și cloruro-sodice, indicate atât pentru tratamentele de cură externă cât și pentru cele de cură internă și tratamentul afecțiunilor reumatismale. Stațiunea Băile Herculane este recomandată pentru tratamentul durerilor reumatismale degenerative, al bolilor inflamatorii sau subarticulare, al bolilor sistemului nervos periferic, precum și pentru tratamentul unor boli ginecologice, respiratorii, ORL, dermatologice, obezitate, etc.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

724vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!