Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Amara
1 noapte (21 Iul - 22 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Eclipsa, Amara - 3 stele

Str. Ana Ipatescu 1, Amara 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Eclipsa Amara Vezi Street View

Hotelul Eclipsa 3* face parte din Complexul balnear Parc, alături de Hotel Dana 4* și Hotel Parc 3*. Hotelul este situat în staţiunea Amara, pe strada Ana Ipătescu, la 50 de metri de plaja Mircești și 200 de metri de Hotel Parc.

Hotelul Eclipsa are o capacitate de 23 de camere duble, matrimoniale sau twin și 2 apartamente.
Camerele duble standard dispun de paturi twin, TV, cablu TV, minibar și baie cu duș, iar camerele duble superioare dispun și de aer condiționat, wi-fi și pat matrimonial.
Apartamentele sunt dotate cu mobilier modern și dispun de pat matrimonial, tv, cablu TV, wi-fi, minibar, aer condiționat și baie cu duș.

Complexul Parc dispune de bază de tratament, restaurant, 3 săli de mese, o sală de conferințe, bar, 2 terase, parcare păzită și plajă proprie amenajată cu terase, dușuri, şezlonguri, tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircești).
Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Eclipsa

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Parcare
  • Piscină
  • Piscină pentru copii
  • Plajă privată
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Serviciu de spălătorie
  • Terasă

Restaurant Hotel Eclipsa

Restaurantul Hotelului Parc pune la dispoziție un meniu variat cu preparate din bucătăria tradițională și internațională, având o capacitate de 250 de locuri.

Sala Conferinte

Sala de conferințe a Hotelului Parc are o capacitate de 80 de locuri unde se pot organiza conferințe, training-uri, întâlniri de afaceri, simpozioane, evenimente private și pune la dispoziție sonorizare, video-proiector, flip-chart şi ecran de protecție.

SPA Hotel Eclipsa

În cadrul bazei de tratament a Complexului Parc se pot trata următoarele afecțiuni: boli reumatismale, sechele posttraumatice, afecțiuni neurologice periferice, afecțiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale, etc.
Baza de tratament este dotată cu instalații pentru băi calde cu apă minerală, împachetări cu nămol, fizioterapie și sală de gimnastică.
Turiștii beneficiază de o gamă largă de tratamente naturiste constând în băi de soare, băi în apa lacului și tratament cu nămol sapropelic. Apa lacului este sulfatat-cloruratã, sodicã, bicarbonatã, magnezianã. Nãmolul sapropelic are calitãti terapeutice deosebite asemãnãtoare celor ale lacului Techirghiol. Existã de asemenea izvoare minerale sulfuroase indicate în tratarea afectiunilor aparatului digestiv.
Amara

Amara, Romania Romania

7 hoteluri

Amara este un oraş şi o staţiune turistică în judeţul Ialomiţa, Muntenia, România. Este situat la 7 km nord-est de Slobozia, pe malul Lacului Amara. Amara este recomandată pentru afecțiuni ale aparatului locomotor, afecțiuni ginecologice, afecțiuni dermatologice, boli profesionale, afecțiuni endocrine, afecțiuni hepatobiliare și cure de diureză. În stațiune există baze de tratament pentru proceduri de peloidoterapie, hidroterapie,terapie fizicală și kinetoterapie.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

738vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!