Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (6 Oct - 7 Oct)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Livadia, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Muncitorilor 1, Baile Olanesti 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Livadia Baile Olanesti Vezi Street View

Hotel Livadia 3* este situat în stațiunea Băile Olănești, în apropierea izvoarelor, pe Aleea Muncitorilor numărul 1.

Hotelul Livadia are o capacitate totală de cazare de 258 de locuri, împărțite în 129 de camere duble.
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, aer condiționat și telefon. Din cele 129 de camere duble, 40 au fost renovate în 2010-2011 şi pentru acestea se achită un supliment la cazare. Restul camerelor au fost parţial renovate în 2007-2008.

Hotelul Livadia 3* dispune de restaurant, sală de fitness, tenis de masă și bază de tratament.

Află mai multe

Oferte Speciale

Refacere la Baile Olanesti - sejur 5 nopți începând cu 1 Oct 2023
de la 1,040 RON
Tratament cu Pensiune completa - sejur 5 nopți începând cu 1 Oct 2023
de la 1,045 RON
Revelion 4 Nopti + 1 GRATIS - sejur 5 nopți începând cu 28 Dec 2023
de la 2,220 RON

Facilități oferite de Hotel Livadia

  • Bază de tratament
  • Restaurant
  • Studio de fitness
  • Tenis de masă

Restaurant Hotel Livadia

Restaurantul Livadia, poate găzdui aproximativ 300 de persoane, fiind compus din două saloane și o terasă generoasă, unde vă puteți relaxa în lunile calde.

Sala Conferinte

Hotel Livadia dispune de 2 săli pentru conferințe și intâlniri, dotate cu videoproiector, flipchart, internet WiFi. O sală cu o capacitate de 80 locuri și o sală cu 40 locuri. Se poate amenaja și o zonă pentru coffee-break.

SPA Hotel Livadia

În baza de tratament a Hotelului Livadia se pot asigura cure de tratament pentru următoarele afecțiuni: boli digestive, dischinezii bilio-duodenale, ulcer sau gastrită cu hiposecreție acidă, suferințe ale stomacului operat, colecistopatii cronice, sindrom disfuncțional postcolecistectomie, hepatopatii cronice stabilizate, colopatii cronice și sindroame de colon iritabil, boli renale microlitiaze și litiaze renovezicale, infecțiile tractulului urinar, suferințele rinichiului operat, nefropatiile interstițiale cronice, rinichiul malformat sau unic congenital ori chirurgical, boli endocrine metabolice diabet zaharat, dislipidemii, obezitate, hiperglicemie și gută, boli alergice cu localizare cutanată, ORL, pulmonară sau digestivă, boli ale aparatului locomotor sindroame miofasciale, tendinite, periartrite, fibromialgie, artroze ale coloanei vertebrale sau articulațiilor periferice, sindroame dureroase și disfuncționale datorate reumatismelor inflamatorii cronice, sechele postoperatorii sau ulterioare tratamentelor ortopedice, algodistrofie, neuropatii periferice.
Baza de tratament este dotată cu aparatură medicală performantă care acoperă toate aspectele recuperării. Sunt asigurate următoarele proceduri terapeutice: electroterapie (curenți galvanici, diadinamici, interferențiali, TENS, curenți excitomotori și cu impulsuri reglabile); ultrasonoterapie în regim continuu sau cu impulsuri, asociat cu electroterapie de tip interferențial sau diadinamic; laserterapie; masaj somatic și reflex; termoterapie; magnetoterapie; băi galvanice; cură de ingestie cu ape minerale și kinetoterapie.
Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

22 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 709vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

75 000rezervări efectuate

Peste 75.000 de vacanțe reușite!