Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Felix
1 noapte (14 Iul - 15 Iul)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Lotus Therm, Baile Felix - 5 stele

Str. Str. Victoria 20, Baile Felix 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Lotus Therm Baile Felix Vezi Street View

Hotel Lotus Therm 5* este unicul complex termal de 5 stele din România. Hotel Lotus Therm este o proprietate elegantă situată în Băile Felix, chiar lângă pădure şi la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centru. Acesta oferă acces gratuit la un parc acvatic cu bazine termale interioare şi exterioare, un centru spa şi de tratament şi acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele. Parcarea proprietăţii este disponibilă la un cost suplimentar.

Hotel Lotus Therm dispune de 262 de locuri de cazare împărţite în 180 de camere din care 79 camere single, 37 camere duble, 3 camere pentru persoane cu dizabilităţi, 39 apartamente standard, 8 suite şi 6 apartamente speciale: VIP, Honeymoon, Gold, Blue.

Camerele Single dispun de încălzire centrală, aer condiţionat, smart TV, cablu TV, telefon, internet, mini-bar, seif, baie, uscător de păr, halat şi papuci.
Camerele Duble sunt dotate cu pat matrimonial sau două paturi twin şi dispun de aceleaşi facilităţi ca şi camerele single.
Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea.
Suitele sunt formate din două camere duble cu pat matrimonial, fiecare cu baie proprie.
Apartamentul VIP are o suprafaţă generoasa fiind format din dormitor cu două paturi twin, living spaţios şi bucătărie cu zonă de dining.
Apartamentul Honeymoon este decorat în nuanţe de alb şi roz, este format din dormitor cu pat matrimonial şi living cu canapea, cele două camere fiind despărţite de o uşă glisantă.
Apartamentul Gold are aceeaşi structură ca şi apartamentul Honeymoon, dieferenţa între cele două, fiind dată de nuanţele şi elementele decorative.
Apartamentul Blue este decorat în nuanţe de alb şi albastru având şi el aceeaşi structură ca şi apartamentul Honeymoon.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Lotus Therm

 • Aer condiționat
 • Aqua Park
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Cameră pentru bagaje
 • Centru Spa
 • Coafor
 • Facilități persoane cu dizabilități
 • Fax la recepție
 • Internet
 • Jacuzzi
 • Jocuri și puzzle-uri
 • Lift
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masaj
 • Parcare
 • Piscină cu apă mezotermală
 • Piscină exterioară
 • Piscină interioară
 • Piscină pentru copii
 • Primire/Trimitere Corespondență
 • Restaurant
 • Room service
 • Sală de conferințe
 • Salon Cosmetică
 • Salon pentru evenimente
 • Saună
 • Servicii Concierge
 • Serviciu de călcătorie
 • Serviciu de spălătorie
 • Serviciu Xerox
 • Tenis de masă
 • Terasă
 • Teren de Volei
 • Tobogan
 • Transfer de la/la aeroport
 • Transport bagaje
 • Trezire la ora cerută
 • Ziare şi reviste
Vezi toate facilitățile

Restaurant Hotel Lotus Therm

Restaurantul Ambra dispune de o capacitate de 180 de locuri fiind potrivit atât pentru servirea meselor cat şi pentru organizarea diverselor evenimente. Meniul oferă o gamă variată de preparate din toate bucătăriile lumii.
Cascada Bar, cu o capacitate de 110 locuri, se află în cadrul Felixarium-ului fiind despărţit de acesta printr-un perete transparent, îmbrăcat într-o cădere de apă.
Tiki Bar se află situat în zona piscinelor exterioare. Cu o capacitate de 88 de locuri, acesta este locul ideal pentru organizarea petrecerilor în aer liber.
Yammi Grill pune la dispoziţia turiştilor 94 de locuri şi un meniu pe bază de preparate tip fast-food.

Sala Conferinte

evenimentelor Hotel Lotus Therm pune la dispoziţie 3 saloane: salonul Opal cu o capacitate de 150 de locuri, salonul Onix cu o capacitate de 200 de locuri şi salonul Topaz cu o capacitate de 100 de locuri. Saloanele Onix şi Topaz oferă acces la cafe bar şi la terasă.

SPA Hotel Lotus Therm

Centrul de tratament balnear şi SPA, Nelumbo Med-SPA dispune de cele mai variate servicii şi terapii: hidroterapie, împachetări şi băi cu nămol (efectele benefice sunt consecinţa activării metabolismului şi circulaţiei locale), împachetări cu parafină (ceară cu calităţi speciale care ajută la creşterea accentuată a circulaţiei locale, cu efecte metabolice intense eficiente în special în afecţiuni degenerative articulare şi a coloanei vertebrale), electroterapie, hidrokinetoterapie (efectuată la o temperatură a apei de 36˚C, individual sau în grup - recomandată în tratarea majorităţii afecţiunilor aparatului locomotor, atât degenerative, posttraumatice, tulburări de statică vertebrală, discopatii vertebrale, cât şi a unor afecţiuni neurologice), magnetoterapie (cu efect în normalizarea metabolismului şi regenerarea celulară. Contraindicaţiile majore sunt: stimulatorul cardiac (pacemaker), tumori maligne, sarcină), kinetoterapie, băi galvanice (îmbină acţiunea apei calde cu cea a curentului galvanic, producând hiperemie locală, activând metabolismul şi stimulând troficitatea ţesuturilor, are efecte antiinflamatorii, antialgice, vasculotrofice şi de stimulare a circulaţiei periferice), și băi Stanger (care activează metabolismul şi stimulează troficitatea ţesuturilor cu efecte antiinflamatorii, antialgice, vasculotrofice şi de stimulare a circulaţiei periferice), masaje, aerosoli, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune şi o fântână cu gheaţă.
Centrul Gold Spa are un design modern oferind o gamă variată de proceduri de relaxare precum saună uscată finlandeză, saună umedă, saună uscată infraroșu, cameră de gheață, masaj, manichiură-pedichiură.
Felixarium este un aquapark unic în Băile Felix. Acesta include: 10 piscine acoperite și cupolă retractabilă, piscină de relaxare cu apă termală și hidromasaj, 2 piscine Black & White cu apă termală hidromasaj, piscină cu apă termală și acces exterior, 2 jacuzzi, piscină cu peșteri, perdele de apă și cascade, piscină pentru copii, piscină cu tobogane, piscină de relaxare, 2 tobogane, 4 piscine în aer liber (piscină de relaxare cu apă termală și hidromasaj, bazin de înot, piscină pentru copii, piscină cu apă termală și acces în interior), loc de joacă pentru copii, teren de volei, Gold SPA, Cascada Bar, Yammi Grill şi Tiki Bar.
Funlandia este un spațiu destinat activitățiilor recreative pentru toți membrii familiei. Acesta dispune de air hockey, mese de biliard și jocuri interactive.

Tipuri de proceduri specifice: 
Electroterapie se aplică terapia tecar, o terapie neinvazivă, antialgică, antiinflamatorie și regenerativă care stimulează mecanismele de autovindecare ale organismului si este utilizată cu succes și în tratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulări intense la nivel celular. 
Curenți Diadinamici și intergerențiali - curenți de joasă și medie frecvență cu effect de combatere a durerii in cadrul afectiunilor articulare, ale coloanei vertebrale si a unor afectiuni neurologice, respectiv cu efect miorelaxant şi vasculotrofic.  
Curenți trabert și tens (transcutaneous electrical nerv stimulation) - curenți de joasă frecvență cu efect antialgic dar și de îmbunătățire a metabolismului local și a circulației sangvine. Indicat pentru combaterea durerilor de natură articulară, musculară și nevralgică. 
Ultrasunet - sunete de înaltă frecvență de ordinul MHz-ilor care sunt transformate în vibraţii mecanice, cu efect în stimularea metabolismului local prin îmbunătăţirea circulaţiei rezultând efcte antialgice, antiinflamatorii, decontracturante şi fibrolitice la doze mari. 
Microunde - Terapia cu microunde are un efect de reglare şi stimulare a metabolismului provocând hiperemie locală, adâncimea de penetrare a ţesuturilor fiind de 3-5 cm. Energia fiind absorbită de ţesuturilor care conţin cele mai mari cantităţi de apă, creşte oxigenarea sângelui şi reglează tonusul pereţilor vasculari. 
Unde scurte - terapie de înaltă frecvenţă bazată pe unde electromagnetice care în funcţie de frecvenţa prescrisă pot fi reci, oligoterme sau calde, având efecte benefice în fazele acute, subacute şi respectiv cronice ale afecţiunilor articulare în special. Rezultatul tratamentului constă în ameliorarea inflamaţiei, îmbunătăţirea circulaţiei şi regenerarea ţesuturilor pe zona tratată. 
Laser (Light amplification by stimulated emission of radiation) - procedura se desfăşoară pe o zonă restrânsă provocând efect de stimulare a metabolismului şi circulaţiei locale, regenerare celulară şi fibroliză. Folosirea ochelarilor de protecţie este obligatorie. 
Duș Caracalla - o baie individuală în care jeturile de apă şi curenţii de aer au ca rezultat un masaj relaxant. Temperatura apei de 36-37oC realizează o îmbunătăţire a circulaţiei sangvine şi relaxează musculatura contractată. 
Duș Ciclonic - procedură de hidroterapie care stimulează circulaţia sangvină şi metabolismul general. 
Duș Vichy - procedură de hidroterapie, care prin combinarea efectelor fizice, mecanice şi termice obţine o activare a metabolismului, îmbunătăţirea circulaţiei peroferice, relaxarea musculară dar şi psihică. 
Drenaj limfatic - are drept scop circulaţia unei mari varietăţi de substanţe între ţesuturi şi sistemul sangvin. O proastă funcţionare a circulaţiei limfatice duce la edeme gambiere şi senzaţie de „picioare grele”. Prin intermediul unor manşoane care se pot aplica la nivelul membrelor inferioare, membrelor superioare sau a abdomenului, se realizează un masaj ascendent de stimulare a circulaţiei de întoarcere (venoasă şi limfatică) prin oscilarea presiunilor în compartimentele manşoanelor. 
Baile Felix

Baile Felix, Romania Romania

23 hoteluri

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară din România, și oferă condiții excelente pentru vacanțe de relaxare, odihnă și tratament. Stațiunea este renumită pentru apa termală, pentru tratamentele și programele de recuperare din hoteluri, precum și pentru numeroasele obiective turistice din zonă.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

748vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!