Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Felix
1 noapte (25 Iun - 26 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Nufarul, Baile Felix - 3 stele

Str. Strada Victoria 26, Băile Felix 417500 , Baile Felix 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Nufarul Baile Felix Vezi Street View

Hotel Nufărul *** este situat la liziera pădurii, la 200 m de centrul stațiunii Băile Felix, la 10 Km de Oradea și la 15 Km de aeroportul din Oradea.

În anul 2004 Hotel Nufărul a fost supus unei ample acțiuni de modernizare. În urma acestei modernizări hotelul dispune de toate facilitățile categoriei de 3* pentru odihnă și relaxare, tratament și întreținere precum și pentru evenimente de afaceri.

Hotelul Nufărul este legat printr-un coridor de acces la baza de tratament, Centrul de Wellness și piscinele din incinta Hotelului Termal care dispune de bazin wellness cu hidromasaj, hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, dușuri speciale cu cromo-terapie sau aromo-terapie, jacuzzi, saună, solar, fitness.

Acest hotel este recomandat persoanelor care necesită tratament pentru afecțiunile osteo-articulare, persoanelor care practică turismul de întreținere/wellness și doresc un hotel intim, sportivilor pentru recuperare, odihnă, celebrării de evenimente festive (ex. Revelion), companiilor pentru organizarea de conferințe, team-building-uri, incentives.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Nufarul

  • Bar
  • Parcare
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Terasă

Restaurant Hotel Nufarul

Restaurantul hotelului dispune de o capacitate de 120 locuri. Masa poate fi servită a la carte sau tip bufet. Pe lângă restaurant, în incinta hotelului se mai găsesc o terasă și un bar de zi.

Sala Conferinte

Sala de conferințe este utilată după cele mai noi standarde și poate găzdui seminarii sau workshopuri pentru 20 de participanți.

SPA Hotel Nufarul

Hotelul Nufărul este legat printr-un coridor de acces la baza de tratament, Centrul de Wellness și piscinele din incinta Hotelului Termal care dispune de bazin wellness cu hidromasaj, hidroterapie, masaj, hidromasaj complex, dușuri speciale cu cromo-terapie sau aromo-terapie, jacuzzi, saună, solar, fitness. Principalele tipuri de tratament care se realizează sunt: hidroterapie (băi cu apă termală în bazine și vane, băi de plante, duș subacval, duș scoțian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatică), kinetoterapie în bazine cu apă termală și vane, elongații, electroterapie (stanger, băi galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenți interferențiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux), inhalații de aerosoli cu ape termale și medicamente, termoterapie (împachetări cu parafină), aromoterapie (băi cu arome, gimnastică relaxantă, masaj cu uleiuri), masoterapie (masaj general și parțial, masaj relaxant și tonifiant), kinetoterapie.
Baile Felix

Baile Felix, Romania Romania

23 hoteluri

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară din România, și oferă condiții excelente pentru vacanțe de relaxare, odihnă și tratament. Stațiunea este renumită pentru apa termală, pentru tratamentele și programele de recuperare din hoteluri, precum și pentru numeroasele obiective turistice din zonă.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

802vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!