Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Olanesti, Baile Olanesti - 4 stele

Str. Bailor 10, Baile Olanesti 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Olanesti Baile Olanesti Vezi Street View

Hotelul Olăneşti 4* este situat în staţiunea Băile Olăneşti, la intrarea în staţiune dinspre Râmnicu Vâlcea, pe partea stângă.

Hotelul Olaneşti a fost complet renovat în interior în anul 2018 și dispune de 204 camere recondiţionate. Acestea sunt împărţite în 4 camere duble cu pat matrimonial, 198 de camere cu două paturi a câte o persoană şi 2 apartamente.
Toate camerele sunt dotate cu TV, cablu TV, telefon, mini-bar, baie cu duş și pereți de sticlă. O parte din ele sunt dotate cu 
aer condiţionat.

Hotelul Olăneşti pune la dispoziţia turiştilor un centru SPA, restaurant, sală de conferinţe, bază de tratament şi parcare.
Centrul SPA al hotelului este dotat cu piscină cu apă încălzită, bazin cu apă sărată, saună umedă, saună uscată, camera salină, caldarium și relaxarium.

Zona Caldarium este o încăpere care permite încălzirea treptată a corpului, propriul SPA al porilor, acesta stimulează circulația sângelui, întărind sistemul imunitar și metabolismul.
Zona Relaxarium dispune de paturi sau șezlonguri din ceramică, permanent încălzite la 37 grade.
Află mai multe
Perioade Tarifare
27-02-2024   -   07-04-2024
08-04-2024   -   18-04-2024
19-04-2024   -   15-06-2024
16-06-2024   -   15-09-2024
16-09-2024   -   20-12-2024

Facilități oferite de Hotel Olanesti

 • Aer condiționat
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Cabinet medical
 • Cafenea
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Salon de masaj
 • Saună
 • Seif

Restaurant Hotel Olanesti

Hotelul Olăneşti dispune de două restaurante, amplasate la mezanin: salonul VERDIS are o capacitate de 220 locuri, ideal pentru grupuri si evenimente sociale iar salonul ARONIA, dispune de 180 locuri cu meniu internațional a la carte.

Amplasate la mezanin, salonul VERDIS are o capacitate de 220 locuri, ideal pentru grupuri si evenimente sociale iar salonul ARONIA, 180 locuri cu meniu international a la carte. 

Sala Conferinte

Saloanele VERDIS și ARONIA sunt dotate cu instalație de sonorizare ambientala, iar ARONIA poate găzdui conferinte de până  la 200 persoane în aranjament teatru, cu videoproiecție.

SPA Hotel Olanesti

Baza de tratament Medical SPA este proaspăt renovată și dotată cu instalații și aparatură modernă. 
În baza de tratament se pot efectua următoarele proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie și kinetoterapie (individuală și de grup) cu aparatură specială: bicicleta ergometrică, steppere, covor rulant, fitness, aerobic), hidrokinetoterapie (individuală și de grup la piscina), saună, curenți diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli cu apă de la izvorul 7, masaj terapeutic, curenți interferențiali, băi galvanice parțiale, injecții cu ape minerale, laser terapie.
Baza de tratament este dotată cu aparatură medicală de ultimă generație și este specializată pentru tratarea afecțiunilor alergice, digestive și reumatismale. Doar în cadrul bazei de tratament al Hotelului Olănești, se poate beneficia de terapie cu ape minerale sulfuroase (sunt 12 căzi pentru a putea efectua băi cu sulf), terapia cu unde de soc (Shockwave Therapy), tehnologia revoluționară care folosește câmpul electromagnetic de înaltă intensitate (Super inductive system) și presoterapia pneumatica (Btl lymphastim). 
Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

22 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 034vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!