Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Govora
1 noapte (31 Mar - 1 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Oltenia, Baile Govora - 3 stele

Str. Strada Tudor Vladimirescu 164, Baile Govora 245200 164, Baile Govora 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Oltenia Baile Govora Vezi Street View

Hotelul Oltenia 3* este amplasat în centrul stațiunii balneo-climaterice Băile Govora și se adresează turiștilor ce-și doresc odihnă, relaxare și tratament.

Hotelul oferă facilități de tratament, un centru spa sezonier cu piscină interioară, deschisă în timpul verii, și o piscină în aer liber.

Pentru agrement și sport, poți alege să-ți petreci timpul la piscina în aer liber, la sala de fitness (20 de locuri), la saună (10 locuri) sau la o partidă de pescuit sportiv la Băbeni.

Află mai multe

Oferte Speciale

Relaxare la SPA cu Demipensiune - sejur 4 nopți începând cu 26 Mar 2023
de la 636 RON
Tratament cu Demipensiune - sejur 6 nopți începând cu 26 Mar 2023
de la 954 RON
Paste - sejur 3 nopți începând cu 14 Apr 2023
de la 589 RON

Facilități oferite de Hotel Oltenia

 • Bar
 • Bază de tratament
 • Bazin Iod
 • Biliard
 • Centru SPA
 • Jacuzzi
 • Piscină exterioară
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Sală de conferințe
 • Salon de masaj
 • Saună
 • Studio de fitness

Restaurant Hotel Oltenia

În cadrul Hotelului Oltenia sunt 2 restaurante: Restaurantul Oltenia ***, cu o capacitate de 120 de locuri și Restaurantul - Pensiune Oltenia ***, cu capacitatea de 265 de locuri. Preparatele din bucătăria românească pot fi servite pe bază de fișă cont și în regim de meniu fix. Barul de zi are o capacitate de 12 locuri.

SPA Hotel Oltenia

Hotel Oltenia dispune de un centru SPA modern, dotat cu saună umedă si uscată, piscină acoperită, sală fitness cu 20 de locuri, bazin cu iod, salon de masaj. 
Baza de tratament are o suprafață de 1218 metri pătrați, se pot trata 1.100 de persoane zilnic, efectuându-se proceduri de tip: balneație cu ape minerale (pot fi băi calde cu ape iodurate și sulfuroase, băi cu esență de brad, băi cu bioxid de carbon) hidroterapie, hidroelectroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie (aerosoli), electroterapie, buvete, masaj și masaj subacval, solarium (tratament al unor afecţiuni prin helioterapie (cu lumină solară)). În tratamente se folosesc ape minerale iodurate, sulfuroase, sulfuroase și slab bicarbonatate. Aceste tratamente sunt destinate tratării afecțiunilor căilor respiratorii, otorinolaringologice, reumatismale și sunt efectuate sub supravegherea personalului medical specializat.

Baile Govora

Baile Govora, Romania Romania

5 hoteluri

Băile Govora este o stațiune balneo-climaterică așezată în nord-estul județului Vâlcea, România. Este situată la 21 km de Râmnicu Vâlcea, și se poate ajunge în stațiune pe DN67, Râmnicu Vâlcea-Horezu-Târgu Jiu. Băile Govora este singura stațiune din România unde raportul dintre aeroionii pozitivi și cei negativi este egal cu 1. Stațiunea Băile Govora este considerată una dintre cele mai bogate stațiuni în ape iodurate și bromurate din lume, a doua din Europa.

Inapoi sus Alege o camera

108destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

684vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

589hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!