Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Felix
1 noapte (16 Iun - 17 Iun)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Padis, Baile Felix - 3 stele

Str. Strada Victoria, Băile Felix 417500 , Baile Felix 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Padis Baile Felix Vezi Street View

Hotel Padiș 3* se află în centrul stațiunii Băile Felix, la o distanță de 400 m de gară și 100 m de stațiile de transport în comun. 

Hotelul dispune de 868 de locuri de cazare, dispuse în 418 camere duble matrimoniale și twin și 16 apartamente. Toate spațiile de cazare dispun de TV, cablu TV, frigider și baie cu cabină de duș. Apartamentele sunt structurate în dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibilă sau neextensibilă și baie.

Printre dotările hotelului se numără restaurant, bar de zi, terasă, bază de tratament, sală fitness, bazine interioare deschise în extrasezon, ștrand deschis pe perioada sezonului cald, saloane de masaj, salon de cosmetică, farmacie, 3 lifturi și parcare.
Află mai multe
Perioade Tarifare
01-06-2024   -   30-09-2024
01-10-2024   -   22-12-2024

Facilități oferite de Hotel Padis

 • Bar
 • Bază de tratament
 • Bazin încălzit
 • Farmacie
 • Lift
 • Parcare
 • Piscină interioară
 • Restaurant
 • Salon Cosmetică
 • Ștrand termal
 • Terasă

Restaurant Hotel Padis

 Restaurantul are o capacitate totală de 200 de locuri dispuse în 2 saloane. 

Sala Conferinte

Hotel Padiș pune la dispoziția celor interesați de organizarea de evenimente 2 săli în cadrul restaurantului (cu capacitate de 100 respectiv 300 de locuri), ce pot fi utilizate ca săli de conferință.

SPA Hotel Padis

Baza de tratament oferă o varietate de proceduri medicale pentru afecțiuni reumatismale, fiind dotată și cu sală de fitness echipată corespunzător. Printre procedurile ce pot fi efectuate aici se numără kinetoterapie, hidrokinetoterapie, băi la bazine și cadă, băi galvanice, duș subacval, proceduri electroterapie, împachetări cu parafină, masaj, examene de radiologie și laborator.

Baza de tratament Padiș tratează următoarele afecțiuni: afecțiuni reumatismale inflamatorii (poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, stări dupa reumatism articular acut), afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză, cervicobrahialgie, lombo-radiculopații, coxartroză, gonartroză, poliartroză), afecțiuni reumatismale abarticulare (fibrozită generalizată, periartrite, tendopatii, entezopatii, gută articulară), stări disfuncționale dupa boli (ortopedico-chirurgicale și post-traumatice, redori, sindrom AND, tromboflebite sechelare, dezechilibre musculare segmentare), stări disfuncționale dupa suferințe neurologice și neurochirurgicale (hemipareză sechelară prin AVC, mielite și stări sechelare după meningo-encefalite, nevralgii, nevrite, stări sechelare, parapareză, tetrapareză), stari de hernie de disc cervical, stări de tumori cerebrale benigne operate și boli metabolice (obezitatea, diabetul și guta).

Bazinul interior se poate folosi de căre persoanele care achită valoarea tratamentului, atât în perioada procedurilor de hidrokinetoterapie, cât şi în cursul după-amiezii, fără medic/fizioterapeut prezent.
Baile Felix

Baile Felix, Romania Romania

23 hoteluri

Băile Felix este cea mai mare stațiune balneară din România, și oferă condiții excelente pentru vacanțe de relaxare, odihnă și tratament. Stațiunea este renumită pentru apa termală, pentru tratamentele și programele de recuperare din hoteluri, precum și pentru numeroasele obiective turistice din zonă.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

830vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!