Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Govora
1 noapte (8 Dec - 9 Dec)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Palace, Baile Govora - 4 stele

Str. Parcului 1, Baile Govora 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Palace Baile Govora Vezi Street View

Hotel Palace 4* face parte din oferta hotelieră a stațiunii Băile Govora, din județul Vâlcea. Hotel Palace este un monument istoric construit în perioada 1911–1914 fiind primul hotel cu bază de tratament din România.

Hotel Palace are o capacitate de 132 camere dintre care 7 camere single, 17 camere duble şi 2 garsoniere clasificate la categoria 3 stele, situate la etajul 5 şi 12 camere single, 91 camere duble şi 3 garsoniere clasificate la categoria 4 stele.
De asemenea hotelul oferă 3 camere duble pentru persoane cu dezabilităţi.
Camerele hotelului dispun de TV, cablu TV, minibar, aer condiţionat (camerele de 4*), acces internet, telefon, detectoare de fum şi incendii, baie cu cabină de duş, uscător de păr. Garsonierele dispun de living cu canapea neextensibilă şi dormitor cu pat matrimonial.

Hotel Palace dispune de un restaurant, terasă cu 100 de locuri, bar cu o capacitate de 40 de locuri, centru de sănătate şi spa, bază tratament balnear, centru de conferinţă, acces la internet, lift, room service, spaţii special amenajate pentru persoane cu dizabilitaţi, rampă la intrarea în hotel.
Află mai multe

Oferte Speciale

Respiro Forte cu Demipensiune - sejur 5 nopți începând cu 27 Mai 2022
de la 1,717 RON
Relaxare la SPA - sejur 5 nopți începând cu 1 Iun 2022
de la 940 RON
Craciun - sejur 3 nopți începând cu 23 Dec 2022
de la 1,348 RON

Facilități oferite de Hotel Palace

 • Bar
 • Bază de tratament
 • Centru SPA
 • Facilități persoane cu mobilitate redusă
 • Lift
 • Parcare
 • Restaurant
 • Room service
 • Sală de conferințe
 • Salon Cosmetică
 • Saună
 • Solar
 • Studio de fitness
 • Terasă

Restaurant Hotel Palace

Hotel Palace dispune de un restaurant cu o capacitate de 176 locuri fiind localizat la parterul hotelului unde se pot servi specialităţi ale bucătăriei tradiţionale şi internaţionale. 

Sala Conferinte

Centrul de conferinţă dispune de 2 săli de conferinţă ce au o capacitate de 60 locuri şi 40 de locuri şi un salon bussines.

SPA Hotel Palace

Centrul de sănatate şi spa este situat la subsolul hotelului şi dispune de o saună uscată cu 6 posturi, solar, masaj de relaxare şi reflex, sală fitness, hidrokinetoterapie. 

Baza de tratament balnear este situată la subsolul hotelului şi dispune de cabinet inhalaţii, cameră pulverizaţii, aerosoli individuali, electrofizioterapie, magnetoterapie, bazin balneaţie cu ape minerale iodurate, termoterapie cu parafină, electrofizioterapie, masaj terapeutic, sală multifunctională kinetoterapie, individuală şi de grup, cabinet hidroterapie cu băi galvanice.

Se pot efectua următoarele proceduri: 
Inhaloterapie: Inhalaţii, ultrasonoaerosoli si pulverizatii cu sulf si iod. 
Electroterapie: curent galvanic și baie galvanică, curenți de joasă frecvență, curenți de medie frecvență, curenți de înaltă frecvență, ultrasunet, magnetoterapie, laserterapie, solux; 
Termoterapie: împachetări cu parafină, cu nămol sapropelic de Techirghiol cu calități curative deosebite; 
Hidrotermoterapia bai la cada cu ape minerale care contin iod si sulf, hidroterapie in bazin, dus subacval, terapia Kneipp; 
Crenoterapie: cura cu izvoare minerale de baut. 
Kinetoterapie, hidrokinetoterapie si masaj
Pe lângă acestea se mai oferă și o procedură de hidromasaj cu esență de brad ameliorează febra și întinderea musculară, ajută la relaxarea mușchilor, fluidizează circulația sanguină, combate celulita., revigorează organismul, sistemul respirator, digestiv și nervos, reduce stresul cotidian, produce o stare de liniște, relaxează mintea și corpul. 
Factorii naturali pe care se bazează curele de tratament sunt: apele minerale (iodurate, bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, hipertone, bicarbonatate, sulfuroase, sodice, calcice, hipotone), izvoare minerale pentru crenoterapie (terapie hidrominerala prin ingestie).
Baile Govora

Baile Govora, Romania Romania

5 hoteluri

Băile Govora este o stațiune balneo-climaterică așezată în nord-estul județului Vâlcea, România. Este situată la 21 km de Râmnicu Vâlcea, și se poate ajunge în stațiune pe DN67, Râmnicu Vâlcea-Horezu-Târgu Jiu. Băile Govora este singura stațiune din România unde raportul dintre aeroionii pozitivi și cei negativi este egal cu 1. Stațiunea Băile Govora este considerată una dintre cele mai bogate stațiuni în ape iodurate și bromurate din lume, a doua din Europa.

Inapoi sus Alege o camera

87destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

736vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

458hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

65 000rezervări efectuate

Peste 65.000 de vacanțe reușite!