Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (5 Apr - 6 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Parang, Baile Olanesti - 2 stele

Str. Livadia 1, Baile Olanesti 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Parang Baile Olanesti Vezi Street View

Hotel Parâng 2* a fost renovat parțial,  este amplasat în centrul stațiunii balneo-climaterice Băile Olănești și asigură condiții bune de cazare, servicii de masă în cele două restaurante și o bază de tratament.

Oaspeții beneficiază de 358 de camere duble și de 7 apartamente, dotate cu: baie proprie cu duș, televizor și cablu TV, încălzire centrală, radio, telefon și balcon. Frigiderul se poate închiria de la recepție, contra cost, în limita disponibilităților.

Hotelul Parâng este împărțit în mai multe corpuri, astfel:

Corpul A1 este clasificat pentru 3*

Corpul D1 renovat 2** - cu tarif diferențiat față de corpurile C1 si C2. 

Corpurile C1 si C2 nerenovate 2**.

Barul de Zi - Parâng are o capacitate de 60 de locuri. 


În incinta barului se găsesc o masă de biliard, jocuri mecanice și Internet-Caffe (contra cost).

În timpul verii, la mezaninul hotelului funcționează Cofetăria Parâng ce are o capacitate de maxim 40 de locuri.

Posibilități de distracție și agrement sunt asigurate în incinta hotelului: seri muzicale asigurate de formația hotelului (cu excepția zilei de luni), discotecă (în weekend), închiriere de jocuri de societate (table, remmy, șah), închiriere sală de tenis de masă, închiriere masă de biliard.

Hotelul Parâng are amenajată o parcare proprie cu 40 de locuri pentru care nu se percep taxe. În vecinătatea hotelului, la doar 50 de metri este amenajată o parcare cu plată, ce dispune de 200 de locuri de parcare.

Află mai multe

Facilități oferite de Hotel Parang

 • Animale de companie acceptate
 • Bar
 • Bază de tratament
 • Biliard
 • Cofetărie
 • Discotecă
 • Lift
 • Parcare
 • Restaurant
 • Tenis de masă
 • Terasă

Restaurant Hotel Parang

Hotelul dispune de două restaurante ce asigură serviciile de masă pentru toți turiștii cazați în hotel. Restaurantul Parâng-Dietetic cu o capacitate de 420 de locuri în saloane. Restaurantul este situat la mezaninul clădirii și asigură servirea mesei în regim Dietă, conform prescripției medicale. Restaurantul Parâng-Clasic are o capacitate de 420 de locuri, 320 în saloane și 100 de locuri pe terasa acoperită. Restaurantul este situat la parterul hotelului și asigură servirea mesei în regim de Card Valoric. Clienții localului beneficiază de divertisment și muzică live oferite de formația muzicală a hotelului. La cerere restaurantul poate fi compartimentat pentru discotecă.

SPA Hotel Parang

Baza de tratament aflată în incinta hotelului are o suprafață de 580 de metri pătrați și poate asigura 1448 de proceduri pe zi/5 zile pe săptămână. Tratamentele sunt prescrise și efectuate sub supravegherea unui personal medical specializat, în spații special amenajate, dotate cu aparatură medicală. În incinta bazei de tratament sunt folosite apele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase și clorurate, unele fiind hipotone și altele izotone. Se mai asigură tratamente folosindu-se: hidroterapia, kinetoterapia, masoterapia, electroterapia, terapia respiratorie. Aceste tratamente sunt indicate pentru vindecarea sau ameliorarea următoarelor afecțiuni: hepato-biliare, ale tubului digestiv, respiratorii, renale și ale căilor urinare, dermatologice și afecțiunilor asociate. Poți solicita efectuarea unor proceduri de wellness (contra cost): duș subacval, băi cu bule, băi galvanice, curent diadinamic, ionizări, solux, aerosoli, ultraviolete, laser, băi cu plante, masaj și reflexoterapie, împachetări cu parafină.
Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

22 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică din județul Vâlcea, România. Este stațiunea cu cele mai multe izvoare din țară (30), fiind supranumită și "Izvoarele de aur". Apele izvoarelor din Băile Olănești au fost medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena, datorită eficienței lor în tratamentele medicale. Stațiunea se află într-o zonă montană înconjurată de rezervații naturale, iar bisericile din Olănești, precum și schiturile și mânăstirile din apropiere reprezintă o foarte bună ocazie pentru turismul monahal.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

1 533vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

75 000rezervări efectuate

Peste 75.000 de vacanțe reușite!