Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoMedica.ro! ÎNCHIDE
Amara
1 noapte (24 Apr - 25 Apr)

Pentru detalii sună la

021 327 47 27 | 0724 300 003

Vezi harta cu poziționarea hotelului

Hotel Parc, Amara - 3 stele

Str. Ana Ipatescu 1, Amara 0724 300 003 Vezi pe Hartă Hotel Parc Amara Vezi Street View

Hotelul Parc 3* face parte din Complexul balnear Parc, alături de Hotel Dana 4*. Hotelul este situat în staţiunea Amara, pe strada Ana Ipătescu, înconjurat de parcul dendrologic, la 50 de metri de propria plajă de pe malul Lacului Amara.

Hotelul Parc are o capacitate de 432 de locuri împărţite în 104 camere duble standard sau camere duble standard în regim single, 6 camere duble superioare şi 2 apartamente compuse din living cu o canapea extensibilă și dormitor, baie cu jacuzzi sau cadă cu vibromasaj. Camerele sunt dotate cu televizor, mini-bar, aer condiţionat, seif, telefon, internet wireless, birou, halat și papuci.

Complexul Parc dispune de bază de tratament, restaurant, 3 săli de mese, o sală de conferințe, bar, 2 terase, parcare păzită și plajă proprie amenajată cu terase, dușuri, şezlonguri, tobogan acvatic, bazin pentru copii (plaja de la Mircești).

Plaja de la Mircesti este o plajă privată, și au secțiune de nudiști (și pentru femei/și pentru barbati), unde se pot efectua băi cu nămol.
Află mai multe
Perioade Tarifare
01-04-2024   -   14-06-2024
15-06-2024   -   30-10-2024

Facilități oferite de Hotel Parc

  • Bar
  • Bază de tratament
  • Parcare
  • Piscină pentru copii
  • Plajă privată
  • Restaurant
  • Sală de conferințe
  • Serviciu de spălătorie
  • Terasă

Restaurant Hotel Parc

Restaurantul pune la dispoziție un meniu variat cu preparate din bucătăria tradițională și internațională, având o capacitate de 250 de locuri.

Sala Conferinte

Sala de conferințe are o capacitate de 80 de locuri unde se pot organiza conferințe, training-uri, întâlniri de afaceri, simpozioane, evenimente private și pune la dispoziție sonorizare, video-proiector, flip-chart şi ecran de protecție.

SPA Hotel Parc

În cadrul bazei de tratament se pot trata următoarele afecțiuni: boli reumatismale, sechele posttraumatice, afecțiuni neurologice periferice, afecțiuni ginecologice, dermatologie, respiratorii, digestive, renale, etc.
Baza de tratament este dotată cu instalații pentru băi calde cu apă minerală, împachetări cu nămol, fizioterapie și sală de gimnastică.
Turiștii beneficiază de o gamă largă de tratamente naturiste constând în băi de soare, băi în apa lacului și tratament cu nămol sapropelic. Apa lacului este sulfatat-cloruratã, sodicã, bicarbonatã, magnezianã. Nãmolul sapropelic are calitãti terapeutice deosebite asemãnãtoare celor ale lacului Techirghiol. Existã de asemenea izvoare minerale sulfuroase indicate în tratarea afectiunilor aparatului digestiv.
Amara

Amara, Romania Romania

7 hoteluri

Amara este un oraş şi o staţiune turistică în judeţul Ialomiţa, Muntenia, România. Este situat la 7 km nord-est de Slobozia, pe malul Lacului Amara. Amara este recomandată pentru afecțiuni ale aparatului locomotor, afecțiuni ginecologice, afecțiuni dermatologice, boli profesionale, afecțiuni endocrine, afecțiuni hepatobiliare și cure de diureză. În stațiune există baze de tratament pentru proceduri de peloidoterapie, hidroterapie,terapie fizicală și kinetoterapie.

Inapoi sus Alege o camera

132destinații în România

Destinații variate: stațiuni montane, balneare, litoral, orașe și locații rurale.

955vacanțe

Toate tipurile de oferte de vacanță, de la mare și munte, la tratamente balneare și spa.

728hoteluri

Hoteluri specializate pentru tratament balnear sau spa.

60 000rezervări efectuate

Peste 60.000 de vacanțe reușite!